Narancsbőr
Narancsbőr

Forever Beauty Gél és rendelése

Az ultrahangrezgések és a rádióhullámok kizárólag megfelelő összetételű kontakt anyag közvetítésével képesek bejutni a testbe, ezért az ilyen kezelések során mindig vezető gélt kell használni.

A ForeverBeauty kontakt géleket kifejezetten a ForeverBeauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékekhez fejlesztették ki. Garantáltan optimális közeget nyújtanak a rádióhullámok és az ultrahangrezgések bőrbe juttatásához, és ráadásképpen természetes hatásfokozó anyagokat is tartalmaznak. 

Forever Beauty kontakt gél

Forever Beauty gélek: optimális összetétel + extra hatásfokozó komponensek

A különböző igényekhez alkalmazkodva a Forever Beauty gél két változatban kapható! Tetszés szerint bármelyik használható a ForeverBeauty narancsbőr kezeléshez! 

1. A Forever Beauty kontakt gél természetes hatásfokozó és hidratáló anyagokat (pl. hyaluron sav, guaranamag-kivonat, algakivonat) tartalmaz, amelyek a narancsbőr elleni kezelés során lejutnak a mélyebb bőrrétegekbe, támogatva az ultrahang és a rádiófrekvencia  zsírcsökkentő-bőrfeszesítő hatását.

1 db 500ml-es ForeverBeauty kontakt gél ára 3.790 Ft.

2. A Forever Beauty Plus kontakt gélt a hűsítő és vérpezsdítő kezelési élmény szerelmeseinek ajánljuk, de azoknak is kiváló választás, akik erőteljesebb hatásfokozásra vágynak. Prémium minőségű hatásfokozó, keringésgyorsító és extra hűsítő komponensei (pl. koffein, L-karnitin, vadgesztenye-kivonat, zöldkávé-kivonat, gotu kola) hatására még gyorsabban ürülhetnek a narancsbőr kezeléssel felszabadított méreganyagok.

1 db 500ml-es ForeverBeauty Plus kontakt gél ára 3.990 Ft.

Mennyi ideig elég 1 flakon Forever Beauty gél?

Ez egyéni használati szokásoktól függ, de egy flakon gél általában legalább egy kúrához elég szokott lenni.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ!
15.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás Magyarország területén INGYENES.
15.000 Ft alatti rendelésnél a szállítási díj 1.090 Ft (utánvét és átutalás esetén).

Gélek rendeléséhez kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelőlapot!

Forever Beauty 4TECH gélek megrendelése

Név:
E-mail:
Szállítási cím:
Telefonszám:
Megjegyzés:

Kérjük, itt jelezd, hogyha a számlázási név/cím eltér a szállítási névtől/címtől!

Átvételi mód:
Fizetési mód:
Hány darab ForeverBeauty gélt kérsz?
Hány darab ForeverBeauty Plus gélt kérsz?
Fizetendő végösszeg:
0 Ft

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, az ÁSZF-et és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.

Szeretnék értesülni újdonságokról, akciókról. Feliratkozom és hozzájárulok, hogy a Cég hírleveleket küldjön és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

(A megrendelés gomb lenyomása után egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha rendelésedet feldolgoztuk, újabb e-mailben értesítünk a csomag várható érkezéséről.)

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva