Narancsbőr
Narancsbőr

Garancia

forever-beauty-4tech-velemenyek3 garancia, hogy végre búcsút inthetsz a narancsbőrnek

Nem könnyű bízni egy termékben, pláne, ha már oly sok minden mást kipróbáltál – lényegi eredmények nélkül. Jogos kérdés tehát, hogy mi a garancia arra, hogy pont a Forever Beauty narancsbőr elleni készülék lesz a befutó.


Nos, Forever Beauty készülékünk több éves orvosi és szakértői kutatómunkát követően jelent meg a piacon. Ráadásul mi magunk is használtuk – és használják újonnan érkező női, férfi, idősebb és fiatalabb munkatársaink is. Így pontosan tisztában vagyunk nem csak működésével, annak egyszerűségével, de hatékonyságával is. Máshogy nem is tudnánk Neked teljes szívvel ajánlani. Így ráadásul bármilyen kérdéseddel bátran fordulhatsz hozzánk, hiszen szakértői vagyunk mind a modern rádiófrekvencia, mind a Forever Beauty narancsbőr elleni készülékkel történő narancsbőr csökkentés témájának.

forever-beauty-4tech-eredmenyekSzakmai múltunk a 12 év alatt – Elismeréseink, Díjaink, Vásárlóink véleménye

Több, mint 12 éve működő, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég vagyunk, mely prémium minőségű egészségvédő készítmények mellett a 2010-es évtől professzionális otthoni szépségápolási készülékekkel bővítette termékpalettáját.

Vásárlóink biztonságát cégünk több, mint egy évtizedes szakmai múltja, jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltató, Ország Boltja bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) garantálják. 

De mit sem érne hitelességünk és szakmai hozzáértésünk anélkül a rengeteg sikertörténet és vásárlói tapasztalat nélkül, amit az elmúlt 12 évben ügyfeleinktől kaptunk, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg! De nézzünk egy kis ízelítőt itt is! 

Vásárlóink, akik velünk szabadultak meg a narancsbőrtől

forever-beauty-velemenyek-eredmenyek

Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel, hiszen még nem tartok a kezelés végénél, de az idei nyaraláson már mások is megdicsérték a változást.  – K. Zsófia, Celldömölk, 27 éves

Végig csináltam a 30 kezelést és elégedett vagyok az eredménnyel, a fenekemen a bőr feszes és huplimentes lett. Köszönöm!” – B. Zsuzsa, Budapest, 50 éves

A rádiófrekvenciás kezelést és az ultrahangos masszázst a kozmetikusom ajánlotta narancsbőr ellen, de a szalonban, ahová járok túl drága lett volna. Ekkor bukkantam rá a Forever Beauty készülékre. Még csak kb. 2 hónapja használom, de már most látom, hogy sokkal simább a bőröm a combomon és a fenekemen is!”  – Ági, Pécel, 35 éves

narancsbor-kezeles-velemeny-eredmeny

Média véleménye

Vásárlóink pozitív visszajelzései mindig különös örömmel töltenek el bennünket – és amikor egyedülálló otthoni narancsbőr elleni készülékként a piacon felfigyeltek ránk a sajtó munkatársai, ők is csodájára jártak ennek a készüléknek. Szakmai tudásunkat megosztva velük pedig szakértői lettünk a témának.

Cuki, kézbe simuló kis szerkezet a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép. A Forever Beauty eredményessége mellett azzal lopta be magát a legtöbb tesztelő szívébe, hogy kvázi időveszteség nélkül beilleszthető a napirendbe.” 

Ha nem szeretnél hetente kezelésekre járni, vagy alkalmanként több tízezer forintot fizetni, akkor jól jöhet egy olyan otthoni narancsbőr elleni gép, amivel ugyanezeket a profi kezeléseket otthon, tévézés vagy olvasás közben is el tudod végezni.”

Még néhány felület a sokból, ahol találkozhattál velünk

forever-beauty-4tech-velemenyek-eredmenyek

forever-beauty-4tech-velemenyMinden kérdésedet megválaszoljuk – Szakértői tanácsadás, Ajándék kezelés

Minket nem csak addig érdekelsz, amíg megveszed a terméket – bármikor kereshetsz minket, akár telefonon, akár e-mailben, és nem automatikus válaszüzenetet kapsz kérdéseidre és esetleges problémáidra.

Részletes, szakértői információk – hogy ne maradjanak kérdéseid

Szeretnénk, hogy a Számodra legmegfelelőbb terméket találd meg szépségápolási problémáidra, így weboldalunkon részletes információkat találsz mind a Forever Beauty készülékünkről, mind a benne rejlő technológiáról, a modern rádiófrekvenciáról, ahogy a narancsbőr kialakulásáról, kezeléséről is.

Szakértői tanácsadás – telefonon vagy bemutatótermünkben személyesen

Akár személyesen is bejöhetsz budapesti bemutatótermünkbe, ahol szakértőink örömmel válaszolják meg kérdéseidet.

Orvosi szaktanácsadás – ha egészségügyi helyzeteddel és a kezeléssel kapcsolatban bizonytalan lennél

Orvosszakértővel beszélnél a narancsbőr elleni készülék használatát illetően? Készséggel áll rendelkezésedre személyesen vagy akár telefonon, díjmentesen.

Ingyenes próbakezelés – hogy lásd milyen egyszerű készülékünk használata

Amennyiben jobban megismernéd készülékünket, úgy ingyenes próbakezelésen is részt vehetsz, hogy megnézheted, mennyire egyszerűen használható a Forever Beauty. Ingyenes próbakezelésre ide kattintva jelentkezhetsz!

narancsbor-kezeles-eredmenyek-velemenyek

forever-beauty-4tech-eredmeny

Velünk kényelmes a vásárlás – Garancia, Részletfizetés, Ingyenes szállítás

1 év garancia, magyarországi szerviz

forever-beauty-4tech-garancia

Amennyiben a készülékkel valami probléma adódik, szervizelési lehetőséget is nyújtunk, szintén Magyarországon belül, az 1 éves garancia ugyanis biztosítja a zökkenőmentes használatot is.

Magyar nyelvű használati útmutató

Mindamellett pedig, hogy Forever Beauty készülékünk minden tekintetben megfelel az otthon használt készülékekre vonatkozó összes biztonsági követelménynek, magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk hozzá, (nem angol, nem cseh, nem szlovák…) melyet mi magunk állítottunk össze, és amelyben minden fontos információt kézhez kapsz a kezelések mikéntjéről és a készülékek működéséről.

Részletfizetési lehetőség

Online vásárolnál vagy üzletünkben személyesen? Ne aggódj, több fizetési módszer is rendelkezésedre áll, mindemellett pedig részletfizetési lehetőséget is kínálunk!

Ingyenes, 1 napos szállítás

Nálunk nem kell előre kifizetned a terméket, akár átvételnél is fizethetsz készpénzzel, sőt, bankkártyával is! A megrendelt készüléket pedig ingyenesen szállítjuk ki bármely magyarországi címre, 1-2 munkanapon belül. Ha külföldön élsz, az sem probléma, a külföldi címre való szállítás feltételeiről itt olvashatsz!

 

forever-beauty-4tech-velemenyek

 

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva