Narancsbőr
Narancsbőr

Így használd a narancsbőr elleni gépet

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr kezelés géppel végre nem egy kellemetlen narancsbőr elleni kezelés, hanem egy egyszerű és kellemes élmény! Nincs szükség hozzá kozmetikusra, használata pedig nem igényel szakértelmet, így a narancsbőr elleni kezelés otthon, saját magadnak, diszkréten és kényelmesen elvégezhető.

Takács Nóra és a Forever Beauty készülék

“Azt szeretem ebben a kezelésben a leginkább, hogy amíg harcolok a narancsbőr ellen, nyugodtan tudok tévézni, internetezni, könyvet olvasni.” Takács Nóra

Lássuk, hogyan is zajlik a Forever Beauty 4TECH narancsbőr kezelés géppel!

1. Bizonyosodj meg róla, hogy fel van töltve a narancsbőr elleni készülék!

Mielőtt még elkezded használni a készüléket, ugyanúgy, mint egy új mobiltelefon esetében, az első használat előtt fel kell tölteni. Ez az első használat – vagy amennyiben a narancsbőr elleni gép hosszú idő után újra elő lett véve – esetén 2 és fél óra, minden más esetben, amikor csak egyszerűen lemerül a készülék és villog az elemtöltöttséget jelző ikon, másfél óra.

2. A narancsbőr kezelés előtt vegyél le magadról minden fémtárgyat!

Ügyelj arra, hogy a narancsbőr kezelés a tiszta, száraz és krémmaradványoktól mentes bőrödön történjen, így a tökéletes megoldás az lehet, ha zuhanyzás vagy egy forró fürdő után használod a készüléket!

3. Narancsbőr kezelés géppel bátran végezd az összes narancsbőr sújtotta testterületen!

És hogy melyek ezek? A has, a csípő, a derék, a fenék, a combok, a vádlik, valamint a karok. 

4. Válaszd ki a kezelendő területet és helyezz rá Forever Beauty vagy Forever Beauty Plus kontakt gélt!

A narancsbőr elleni kezelés egyszerre 2 kézfejnyi területen mérve végezhető. Amennyiben páros testrészeket kezelsz (pl. fenék vagy  combok), mindkét testrészen 2-2 kézfejnyi területet kezelj! A narancsbőr elleni kezelés egyik legfontosabb kelléke továbbá a Forever Beauty kontakt gél (vagy Forever Beauty Plus kontakt gél, amennyiben még további keringésfokozó anyagokkal fokoznád a narancsbőr elleni kezelés hatását). A gélből tegyél legalább 3-4 pumpányi adagot a kezelni kívánt testfelületre, majd oszlasd el a narancsbőr elleni készülék fejével egyenletesen.

Narancsbőr elleni kezelés menete

Gélezd be azt a kb. 1-2 tenyérnyi zónát, amelyet kezelni szeretnél!

5. Kapcsold be a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet, majd programozd be!

Bekapcsolás után a narancsbőr készülék automatikusan a LED + RF programra áll be. Amennyiben azonban váltani szeretnél, ezt a főkapcsoló gombbal teheted meg. Bizonyos programok esetében lehetőséged van az intenzitás állítására is, melyet az 1-3-as fokozatig terjedő intenzitás állító gombbal tehetsz meg. A beállítások után pár másodperccel a választott program automatikusan elindul és 15 perctől elkezd visszafelé számolni, egészen a kezelés végéig.

Forever Beauty 3TECH bekapcsolása

Kapcsold be az anticellulit technológiákat, amelyeket használni fogsz!

6. Mozgasd a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gépet cikk-cakkban a begélezett zónában!

Tartsd a készüléket stabilan, a fogyantyút az ujjaid közé csúsztatva! Mozgasd a készüléket lassan, egyenletesen átmasszírozva a kezelendő területet! A narancsbőr elleni kezelés során folyamatosan járd be a kijelölt zónát cikk-cakkban és ügyelj arra, hogy a teljes kezelőfej mindig érintkezzen a kezelt területtel! Fontos, hogy amennyiben a gél fogyásnak indul, mindig pótold, hiszen anélkül a kezelés hatástalan!

7. A narancsbőr elleni kezelés végén töröld le a készüléke, majd tárold egy száraz, hűvös helyen!

Amint véget ér a 15 perces kezelési program, a narancsbőr kezelő gép magától kikapcsol, amit két sípoló hang követ. A narancsbőr kezelés után töröld meg a készülék fejét egy puha, száraz ruhával, esetleg nedves törlőkendővel, majd tárold egy száraz, hűvös helyen.

Narancsbőr elleni 3TECH kezelés

A gépet csúsztasd az ujjaid közé és mozgasd folyamatosan cikk-cakkban!

Narancsbőr elleni Forever Beauty kezelés menete

A következő terület kezelése előtt ismét gélezd be magad és indítsd be a gépet!

Narancsbőr elleni kezelés menete

Kezelheted pl. a popsidat, a combodat, a hasadat, vagy a karodat.

Látod, ilyen egyszerű és kényelmes az egész! Sőt, ha közben olvasol, tévézel, netezel, vagy zenét hallgatsz, akkor még szórakoztató is! :)

Nézd meg videón, hogyan zajlik a narancsbőr kezelés!

Szeretnéd tudni, hogy tünteti el a narancsbőrt és miként javítja a test kontúrját a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni terápia?

Kukkants bele Hédinke videójába!

 

Vagy tekintsd meg, mit mondott Takács Nóra a Forever Beauty 4TECH gépről!


A Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni és testfeszesítő készülékekhez részletes, magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk! Ha további kérdésed van, hívj bennünket bizalommal!

Tel: 30/6303 777

fehergep_oldalrol_logoval

A készüléket 1 napon belül

INGYEN KISZÁLLÍTJUK!

erdekel


Szeretnéd jobban megismerni a Forever Beauty 3TECH és 4TECH készülékeket? Kattints ide! >>

Kíváncsi vagy, mások milyen eredményeket értek el? A vevői tapasztalatokat itt találod. >>

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva