Narancsbőr
Narancsbőr

3TECH – a sikeres narancsbőr kezelés titka

A 3TECH anticellulit rendszer 3 professzionális kozmetikai technológia erejét egyesíti, amelyek egymás hatását kiegészítve és erősítve lendülnek támadásba a narancsbőr ellen.

1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés 

Ez napjaink leghatékonyabb, műtét nélküli bőrfeszesítő eljárása, amely a kollagén-termelés felpörgetésével tartósan megújítja, erősíti, fiatalítja a bőrt. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek már egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé türemkednek át a kötőszöveten.

2. Ultrahangos mélymasszázs 

Erőteljesen gyorsítja a sejtanyagcserét, így valósággal kirezgeti a narancsbőrt okozó zsírt és a salakanyagokat a kezelt területről. Tehát a zsírsejtek méretét célzottan képes csökkenteni.

3. Vörös LED fényterápia 

Fokozza a vér- és nyirokkeringést, valamint a kollagén termelődését, így nemcsak a zsírcsökkentést, hanem a bőrfeszesítést is segíti. Tehát a fenti két narancsbőr kezelés tökéletes kiegészítője!

Szerencsére  hazánkban is elérhető az otthoni 3TECH narancsbőr elleni gép, amely ezt a három, jól bevált anticellulit technológiát egyesíti.

Sőt megérkezett továbbfejlesztett változata, a 4TECH narancsbőr elleni készülék, amely extra vibrációs masszázs funkcióval és számos kényelmi extrával teszi még fantasztikusabbá a kezelést! 

Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékekkel végre otthon is komplex, professzionális narancsbőr elleni kezelést végezhetünk, a szépségszalonoknál

diszkrétebben,

rugalmasabban,

és olcsóbban.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva