Narancsbőr
Narancsbőr

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A rádiófrekvenciát a kozmetikában főként bőrfeszesítésre és narancsbőr-kezelésre használják. Az egyes rádiófrekvenciás kezelések felhasználási területe az alkalmazott frekvenciától, az elektródák számától és a számítógépes finomszabályozástól függően némiképp eltérő.

Rádiófrekvenciás kezelések fajtái

Arcra azok a kezelések megfelelőek, amelyek célzottan a bőr felső pár millimétere képesek hatni. Testfeszesítésre pedig a néhány centis lehatolási mélységű rádiófrekvenciás technológia alkalmas.

A rádiófrekvenciás készülék elektródáinak száma elsősorban a kezelés minőségét befolyásolja. Általánosságban elmondható, hogy a multipoláris készülékek már erősen célzott és biztonságos kezelést tesznek lehetővé.

Multipoláris rádiófrekvenciás testfeszesítés hatásai

Rádiófrekvenciás hőenergia hatására a kötőszövet régi, meglazult kollagén rostjai azonnal kifeszülnek, így a bőr már az első kezelés után rögtön simábbnak tűnhet.

A multipoláris RF újjáépíti a kollagénrostokat

Rendszeres, kúraszerű használat esetén a multipoláris RF technológia beindítja és fokozza az új kollagén termelődését, ezáltal a bőr rövid időn belül látványosan és tartósan megújul!

Egy stabilabb kollagénhálón a narancsbőrt okozó zsírsejtek már nem, vagy sokkal kevésbé tudnak áttüremkedni. Így a cellulit eltűnik, vagy jelentősen halványul.

Ráadásképpen a multipoláris rádiófrekvencia – a sejtanyagcsere fokozása révén – a zsírsejtek méretét is csökkentheti, tovább segítve ezzel a narancsbőr elleni harcot!

A rádiófrekvenciás kezelésről itt olvashatsz bővebben>>

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva