Narancsbőr
Narancsbőr

Ultrahangos mélymasszázs

A különböző frekvenciájú ultrahangos kezelések (pl. kavitációs ultrahang, ultrahangos mélymasszázs, ultrahangos arckezelés) hatásai eltérőek. Most az ultrahangos mélymasszázst vettük górcső alá!

Ultrahangos mélymasszázs hatásai

Az UH mélymasszázs a zsírsejtek méretét csökkentheti

Az ultrahangos mélymasszázs jelentősen javítja a vérkeringést és a nyirokkeringést, valamint  a sejtek áteresztő képességét, így a zsírsejtekben raktározott zsír és toxinok hamarabb kiürülnek a testből. Tehát hatására a zsírsejtek kisebbek lesznek, ezért a narancsbőr is halványul.

Ultrahagos mélymasszázs a narancsbőr ellen

Ultrahangrezgései több centiméter mélyre lehatolhatnak a szövetekbe, ezért vastagabb zsírréteg fölött kialakult narancsbőrt is kezelhetünk segítségükkel. Ráadásul ezek az ultrahangrezgések még a különféle bőrtápláló vagy narancsbőr elleni hatóanyagokat is képesek a mélyebb szövetekbe lejuttatni, ugyanis a kezelt területen jelentősen fokozzák a sejtfalak áteresztő képességét.

Cellulit-kezelése esetén az ultrahangos mélymasszázst mindenképpen ajánlott kiegészíteni bőrfeszesítő és anticellulit hatású rádiófrekvenciás (RF) kezeléssel is! Bővebben a narancsbőr elleni gépi kezelésekről>>

A többi ultrahangos kozmetikai kezelésről itt olvashatsz >>

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva