Narancsbőr
Narancsbőr

Zsírleszívás

A zsírleszívás lehetőséget nyújt a legmakacsabb zsírfelesleg célzott és tartós eltávolítására, közvetlenül a problémás testfelületekről (pl. has, comb, csípő). A műtét hatása gyors és végleges, hiszen az eltávolított zsírsejtek helyett később nem keletkeznek újak.

Zsírleszívás műtéttel vagy ultrahanggal

Műtéti zsírleszívást már a ’70-es évek óta végeznek, ám manapság mind gyakrabban alkalmazzák helyette az ultrahangos (kavitációs) zsírbontást. Ez a módszer, amelyet ultrahangos zsírleszívásként is emlegetnek, a zsírleszíváshoz hasonlóan végleges hatású, azonban nem igényel műtéti beavatkozást.

A zsírleszívással eltávolított
zsírsejtek helyett később
sem keletkeznek újak

A kavitáció plasztikai sebészeti centrumokban és kozmetikákban már több mint 10 éve elérhető, néhány éve pedig már otthoni alakformáló készülékbe (ForeverSlim) is beépítették.

Zsírleszívás tartóssága

Felnőttkorban zsírsejtjeink száma már nem változik, azonban hízás esetén egyetlen zsírsejt akár babszem méretűre is képes megdagadni. Ez lehetőséget teremt a jojó-szindróma kialakulására. Ha azonban műtéti zsírleszívás vagy kavitációs zsírbontás útján magukat a zsírsejteket is eltávolítjuk a problémás zónákból, akkor az adott területen később nem alakul ki újra zsírlerakódás.

Zsírleszívás hatása

Tehát a zsírleszívás hatása (legyen szó a műtéti vagy az ultrahangos változatról) igazán tartós. A megműtött testtájon kisebb mértékű ismételt zsírlerakódás inkább csak extrém visszahízás esetén mutatkozhat.

Azt is fontos tudni, hogy a zsírleszívás nem feltétlenül jár jelentősebb súlycsökkenéssel. Ennek a módszernek a célja inkább a térfogatcsökkentés (a ruhaméret csökkentése), és az alak újraformálása a makacs helyi zsírfelesleg megszüntetésével.

A hatás ikább cm-ben, nem kg-ban mérhető

Zsírleszívás ára

A műtéti zsírleszívás ára 400.000-500.000 Ft-tól indul, egyetlen kavitációs zsírbontó kúra ára pedig testtájanként több mint százezer forint is lehet. Gazdaságosabb megoldást egy saját otthoni kavitációs zsírbontó gép (ForeverSlim) megvásárlása nyújthat, amely egyszeri befektetés után korlátlanul használható az egész testen.

A műtéti zsírleszívás menete

  • 1 óra – ez a műtét időtartama
  • 1 éjszaka – ennyi ideig kell bent maradni a klinikán a műtét után
  • 7 nap – ennyi nap elteltével állhatunk munkába a műtét után
  • 3-4 hét – ennyi ideig muszáj hordani a kompressziós ruhát

Ultrahangos zsírleszívás (kavitáció) menete

A kavitációs zsírbontás kúraszerűen végezve hatékony. A kívánt eredményhez (helyi ruhaméret-csökkenés) az eljárást rendszeresen, adott időközönként el kell végezni, ugyanazon a testtájon. Általában 10 kezelés már látványos eredményt szokott eredményezni a kezelt területen.

A kavitációs zsírbontás előnye a zsírleszíváshoz képest, hogy nem jár műtéti beavatkozással és fájdalommal, valamint nem kell utána kompressziós ruhát hordani. Azonban azt tudomásul kell venni, hogy a zsírbontás hatása nem azonnali (mint a műtété), hanem csak a többhetes kavitációs zsírbontó kúra elvégzése után jelentkezik!

A kavitáció narancsbőrre és zsírpárnák ellen is jó

Ultrahangos zsírleszívás – jojó és narancsbőr ellen is!

A kavitációs zsírleszívás a bőr alatti zsír végleges lebontására, és ezáltal a narancsbőr eltávolítására is alkalmas! Azoknak tehát, akik súlyfelesleggel és narancsbőrrel is küzdenek, a ForeverSlim otthoni kavitációs zsírbontó gép jó választás lehet.

Azoknak pedig, akiknek nem a zsírpárnák, hanem a narancsbőr és a meglazult, rugalmasságát vesztett bőr okoz gondot, inkább a ForeverBeauty narancsőr elleni 3TECH vagy 4TECH készüléket ajánljuk.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva