Narancsbőr
Narancsbőr

Hogyan válasszak narancsbőr elleni módszert?

Szeretnéd tudni, melyik narancsbőr elleni módszertől milyen eredményt várhatsz valójában? Segítségképpen összevetettük a különböző anticellulit technikák hatását!

Narancsbőr kezelés? Miért nem elég a diéta és a sport?

Sokan állítják, hogy az egészséges táplálkozás és a sport a legjobb narancsbőr elleni módszer, mégis igen népes azoknak a tábora, akik sportolnak, figyelnek az étrendjükre, mégis narancsbőrük van. Ha nálad is hasonló a helyzet, mindenképp ajánlott egyéb narancsbőr elleni módszert is bevetned. Lássuk a felhozatalt!

Csak az összehasonlító táblázat érdekel? Kattints ide!

Tudtad?

Sok tényező hajlamosít narancsbőrre, mégis összesen 2 alapvető okra vezethető vissza minden nő narancsbőre. Ezek:
1. a nők bőrének gyengébb, laza szerkezete, ellenben a férfiakéval. Ezt még tovább gyengítik az örökletes, avagy genetikai tényezők.
2. a zsírsersejtek megnövekedett mérete, amik így remekül át tudnak türemkedni a gyenge női kötőszöveten.
Konklúzió? Olyan narancsbőr elleni módszert célszerű választani, amely mindkét jelenséget kezeli!

Narancsbőr kezelés krémekkel

A legtöbb hatóanyag nem jut elég mélyre

A narancsbőr elleni krémek a legnépszerűbb termékek cellulit ellen, hiszen viszonylag olcsók és gyorsan használhatóak, ám cserébe nem is várhatunk nagy csodát tőlük.

Hogyan hatnak a narancsbőr elleni krémek?

Hatásukat elsősorban keringésfokozó komponenseik révén fejtik ki, amelyek élénkítik a narancsbőrös zóna mikrokeringését, így gyorsíthatják a salakanyagok elszállítását. Tartalmazhatnak még különféle, bőrfeszesítő hatású összetevőket is.

Narancsbőr kezelés krémekkel miért nem elég hatékony?

Hatóanyagaik többsége nem jut be a bőr mélyebb rétegeibe. Így hiába a sokféle keringésfokozó és feszesítő komponens, ha nagyobb részük odakint reked!

És még ha be is jutnának a bőrbe ezek a hatóanyagok, a toxinok eltávolítása önmagában egyébként is kevés volna a narancsbőr eredményes kezeléséhez.

 

Tudtad?

A narancsbőr elleni krémek klinikai tesztjeit jellemzően kémcsőbe helyezett sejtekkel (in vitro) végzik. Ezért fordulhat elő, hogy egy narancsbőr krém „klinikailag bizonyítottan hatékony”, ám kívülről a bőrödre kenve te ezt mégsem tapasztalod.

A masszírozás önmagában kevés
a narancsbőr ellen, de a profi gépi
testkezelések (pl. UH) hatását fokozza

Milyen eredményt várhatsz a narancsbőr elleni krémektől?

Bár a narancsbőr elleni krémek hozhatnak javulást a narancsbőr kezdeti stádiumában (amikor még csak akkor látszódik a narancsbőr, ha összecsíped a két ujjaddal a combodon a bőrt), ám a későbbiek során a krémek hatása édeskevésnek bizonyul, főleg, hogy még a kezdeti stádiumban történő kezelés esetén is folytonos használat szükséges bárminemű eredményhez.

A narancsbőr krémek önmagukban nemigen eredményeznek látványos narancsbőr-csökkenést, maximum a narancsbőr első kezdeti stádiumaiban hozhatnak némi változást de azt is  csak folyamatos használat – nem csak pár hetes vagy hónapos – mellett. Ne azt gondold, hogy pár hónap kenegetés után megszabadulsz a narancsbőrödtől – hanem arra, hogy csak akkor tudsz bármilyen értékelhető változást elérni, hogy folyamatosan, éveken át, minden egyes nap használod őket.

Narancsbőr elleni torna

Ha a narancsbőr kezelés témaköre jön szóba, az egyik első dolog, ami az ember lányának beugrik, az a sport. És bár a sport és a testmozgás kétségtelenül kulcsfontosságúak az egészséges életmód terén – mégis érdemes elgondolkodni azon, hogy miért van az, hogy olyan sok női sportolónak is narancsbőrös a combja vagy a feneke.

Hogyan hat a narancsbőr elleni torna?

Amikor narancsbőr elleni edzésről beszélünk, akkor a zsírégető gyakorlatokra kell gondolni – hiszen ezek azok a gyakorlatok, amik a legközelebb vannak ahhoz, amit el akarsz érni.

A zsírégető gyakorlatok felpörgetik az anyagcserét és a vérkeringést, ezáltal “felpezsdítik” a bőröd és természetesen ürítenek a zsírsejtekből, amik mérete ennek hatására csökken. Ez eddig remek, nem? 

Mit ne várj a narancsbőr elleni tornától?

Igen ám, csakhogy a probléma a zsírégető (vagy bármilyen más) edzéssel az, hogy a hatás általános, nem egy konkrét testrészre koncentrálódó, így mint ahogy a fogyás esetében is, nem lehetsz biztos benne, hogy ha Te a combodról szeretnél zsírt égetni, akkor onnan is fogsz. (Sőt, ha általában onnan megy le a leglassabban a felesleg, akkor nem onnan fogsz.)

Másrészt pedig, a mozgás nem arra lett kitalálva, hogy a kötőszöveti részt erősítse, így  természeténél fogva nem is arra hat. Mozgással erősítheted az izmaidat, de a kötőszöveted, a bőrödet nem.

És ehhez még hozzájön talán az egyik legfontosabb tényező: hogy ha a narancsbőröd öröklött, illetve genetikai állományod alapján még nehezebben is tudsz megszabadulni tőle, akkor hiába futod le napi szinten a félmaraton, sajnos akkor sem fogsz tudni megszabadulni a narancsbőrtől.

Mit várj a narancsbőr elleni tornától?

A genetikádtól és öröklött tényezőidtől függően valamennyi javulást észrevehetsz a bőröd állapotán, bár ez csak az általános vérkeringés fokozásnak köszönhető. Amennyiben sikerült is ürítened a zsírsejtekből, és valamilyen csodával határos módon pont a kritikus területeken látszik ez meg, a még mindig gyenge kötőszövet miatt ez a hatás nagyon rövid életű lesz.

Ez valóban nem fair, és ne csüggedj, mert ez nem a Te hibád és van más megoldás Számodra.

narancsbor-elleni-torna

Narancsbőr elleni torna címen általában a különböző zsírégető gyakorlatok futnak.

Narancsbőr kezelés masszírozókkal

A narancsbőr elleni masszírozók kínálata igen széles – léteznek pl. kézi és hálózatról működő görgős masszírozó gépek, vákuumos narancsbőr masszírozók, hullámmasszázs készülékek stb. – ám ezeknek a gépeknek a hatásmechanizmusa nagyon hasonló.

Hogyan hatnak a narancsbőr elleni masszírozók?

Javítják a helyi vérkeringést és a nyirokáramlást, amely az anyagcseréből származó salakanyagok kb. negyedének elszállításáért felelős.

A masszázs segíthet megelőzni, hogy a nyirok a szövetek közt megrekedjen, vizet szívjon magához és nyiroködéma alakuljon ki, így elmondható, hogy a narancsbőr elleni masszírozó gépek a narancsbőrös terület vizesedésének csökkentésére nyújtanak lehetőséget. Azonban a narancsbőrre gyakorolt hatásuk pusztán felületi, a probléma mélyét – szó szerint – nem érik el.

Tudtad?

A nyiroködéma önmagában nem narancsbőr, de fokozhatja a cellulit „karfiolos” kinézetét. Ráadásul a szövetek közt rekedő salakanyagok egy része idővel a zsírsejtekbe is bekerülhet, ami már valódi narancsbőrt is okozhat. A vizesedés csökkentésére egyébként minden olyan kezelés jó, amely fokozza helyi nyirokkeringést (pl. ultrahangos mélymasszázs, vibrációs masszázs).

Mit ne várj a narancsbőr elleni masszírozóktól?

Mivel csak a vér- és nyirokkeringés fokozása – tehát a helyi ödéma mérséklése – révén hatnak, a meglazult bőrt nem képesek megújítani és a zsírsejtek méretét sem csökkentik érdemben. Ez már meglévő narancsbőr ellen általában kevés.

Milyen eredményt várhatsz a narancsbőr elleni masszírozóktól?

A különböző masszírozók hatása legfeljebb a még kezdeti stádiumban lévő narancsbőrön tudnak segíteni. A narancsbőr elleni masszírozók rendszeres használata mérsékelheti a helyi ödémát és segíthet megelőzni a narancsbőrös zóna állapotának romlását. Ezen kívül narancsbőr kialakulásának megelőzésében is segíthet. De persze sok múlik az adott készülék minőségén is. Összességében azonban elmondható, hogy a már meglévő narancsbőr ellen általában kevés.

Narancsbőr elleni kezelés szalonban

Szépségszalonban számos narancsbőr elleni hagyományos és nem hagyományos, más néven gépi kezelést vehetünk igénybe, amiket ráadásul még egymással kombinálva is alkalmazhatnak.

Az egyes módszerek hatása eltérő!

Hogyan hat a kozmetikai narancsbőr elleni kezelés?

A különböző narancsbőr elleni kozmetikai kezelések hatása és hatékonysága is igen eltérő lehet, ezért mindig több eljárás kombinációját ajánlott alkalmazni! Alapjában véve igazán hatékonyak csak a gépi kezelések, azok közül is a kötőszöveti lazaságot megcélzó kezelések lehetnek. 

Hagyományos narancsbőr kezelés szalonokban

Egyes kezelések fő funkciója a nyirokkeringés élénkítése és az ödéma csökkentése erre szolgálhatnak a narancsbőr elleni- és nyirokmasszázsok. Más módszerek különféle hatóanyagok bejuttatása révén segíthetnek mérsékelni a cellulitet (pl. testtekercselés). 

Testtekercselés

Hogyan hat a testtekercselés?

Testtekercselés során a cél a hatóanyagok mélyebbre juttatása úgy, hogy a kezelendő testfelületre rákenik az adott hatóanyagot, majd azt egy fóliával körbetekercselik, hogy aztán meghatározott ideig rajta is hagyják.

Mit ne várj a testtekercseléstől?

Bár elméletileg hatékonyabb megoldás az egyszerű krémek használatánál, sajnos a hatóanyagok még testtekercseléssel sem jutnak elég mélyre a bőrben, ugyanis a bőr egyik védőfunkciója pont az, hogy idegen anyagok ne jussanak be rajta keresztül. A narancsbőr korai stádiumában még hatásos tud lenni, ám ha a narancsbőr már felállva is látszódik, ne várj a tekercseléstől nagy változásokat.

Mit várj a testtekercseléstől?

Bár olyan tekercselési módszer sajnos nem létezik, ami elég mélyre juttatná a felhasznált hatóanyagokat, ám a bőröd állapotán ideiglenesen javít és “frissít”, valamint a kontúrja is változhat kicsit.

Narancsbőr elleni masszázs, kézi vagy gépi nyirokmasszázs

A különböző narancsbőr elleni masszázsok a narancsbőr egyik okozóját, a zsírsejteket veszi célba azáltal, hogy erőteljes nyomás hatására próbálnak üríteni belőle. A nyirokmasszázs segítségével pedig a salakanyagok szervezetből történő kiürítése a cél. Ez aktiválja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal csökkenti az ödémát, a vizesedést a végtagokban.

A masszázsok a nyirokkeringés és a vérkeringés fokozásával javítanak a narancsbőr állapotán. A zsírtörő masszázs során például mély nyirokmasszázs után erős és rendkívül fájdalmas masszázs veszi kezdetét, melynek során megnyitják a nyirokutakat, és a nyirokrendszeren keresztül kivezetik a salakanyagokat, méreganyagokat. Létezik a nyirokmasszázsnak egy gépi változata, mely során egy, az egész alsó testet eltakaró, több rekeszből álló csizmaszerű légkompresszor fejt ki hatást az adott testrészre.

Mit ne várj a masszázstól?

Hogy kellemes és tartós. A narancsbőr elleni masszázsok mind rendkívül fájdalmas módszerek, ráadásul mivel a narancsbőrnek csak az egyik okát veszik célba – nevezetesen a megnagyobbodott zsírsejteket – és a kötőszöveti gyengeséggel nem tesznek semmit, ezáltal a narancsbőr visszatér, így még több, folyamatosan megismétlendő kezelés lesz szükséges.

Mit várj a masszázstól?

A keringésed fokozását, a kezelt terület tehermentesítését és a lerakódott salakanyagok ürítését, ezáltal a narancsbőr átmeneti javulását, főleg a kezdeti stádiumban.

Nyirokmasszázzsal kezelhetők a hideg, bedagadt végtagok, valamint a narancsbőr külsejében is okoz javulást átmenetileg. A kezelést azonban folyamatosan meg kell ismételni.

Összességében elmondhatjuk, hogy a fenti szalonkezelések az otthon alkalmazható praktikák szalonbeli verziói, ami nem jelenti azt, hogy hatékonyabbak, azt viszont igen, hogy sokkal drágábbak. Ezek a módszerek nem különböznek az otthon is alkalmazható módszerektől, legfeljebb a krémek hatékonyságát fokozzák – de nem eléggé.

Speciális gépi narancsbőr kezelés

A gépi kezelések a narancsbőr két különálló okát célozzák. Egyrészt a kitüremkedő zsírsejtek méretének csökkentése másrészt a kötőszöveti szerkezet megerősítése a cél.

A kitüremkedő zsírsejtek zsugorítása

A gépi kezelések is többfélék lehetnek.

  • Tűs vagy tű nélküli mezoterápia során a bőr középső rétegébe juttatnak hatóanyagot. Korábban ezt injekcióval érték el, majd később megjelent a microneedle, avagy mikrotűs technika is, melynek során apró görgők szúrják meg a bőrt, hogy a bőrre kent hatóanyagok ezáltal mélyebbre kerüljenek. A hatóanyagok általában az anyagcsere gyorsítása és a keringés fokozása által hatnak.
  • Az ultrahangos mélymasszázs során a bőr alatti zsírsejtek méretének csökkentése a cél, ami így egy célzottabb anyagcsere fokozást tesz lehetővé.
  • A kavitációs zsírbontás a narancsbőrt okozó zsírsejteket végleg eltávolítja a kezelt területről, amik biológiai felépítésüknél fogva többször nem tudnak már létrejönni. Ezáltal végleges fogyást és pozitív mellékhatásként narancsbőr eltávolítást eredményez.

Ezen módszerek egyike sem célozza meg a narancsbőr másik fő okát, a kötőszövet meggyengülését, ami azért probléma, mert hiába ürítenek a zsírsejtekből, azok újra megdagadnak, és ezáltal újra áttüremkednek a gyenge kötőszöveten. Ez alól a kavitációs zsírbontás képez némi kivételt, hiszen ott nem jönnek újra létre zsírsejtek. Ám mivel az összes létező zsírsejtedet nem tudod eltüntetni, ezért bár a kavitációs zsírbontás során bár az általa elérhető végleges fogyás adott, a maradék zsírsejtek idővel ugyanúgy áttömörülnek a gyenge kötőszöveten. Kiváltképpen, ha már idősebb személyről beszélünk, akinek a kötőszövete még gyengébb. Éppen ezért fontos olyan narancsbőr elleni technológiát alkalmazni, ami a narancsbőr kialakulásának mind a két elemét célozza meg, a kötőszöveti szerkezet gyengeségével egyetemben.

A kötőszöveti szerkezet megerősítése

A gyenge szerkezetű bőr megújítására és ezáltal a test kontúrjának javítására a bőr kötőszöveti szerkezetét kell megerősíteni. Ezt a kollagén termelés fokozása révén lehet csak elérni. Ha a kötőszöveti rostrendszert megerősítjük, a zsírsejtek nem tudnak rajta kitüremkedni.

A rádiófrekvenciás testfeszesítés az egyetlen módszer, ami a kötőszöveti szerkezet megerősítésére alkalmas.

Ha hatékonyan akarunk küzdeni a narancsbőrrel, akkor a zsírsejtek méretét csökkentő eljárások egyikét kell kombinálni a kötőszövetet megerősítő rádiófrekvenciás bőrfeszesítéssel.

Narancsbőr elleni kezelés szépségszalonban miért nem elég hatékony?

Egyetlen alkalomtól ne várj jelentős javulást!

Minden eljárás csak kúraszerűen hatékony, ami területenként általában minimum 10 kezelést jelent! És a legtöbb eljárás eredményének megőrzéséhez rendszeres fenntartó kezelés is szükséges.

Egy fajta kezelés nem mindig elég!

Mivel a narancsbőr okai is összetettek, hatékony csökkentéséhez is több módszer együttes alkalmazására, azaz kombinált narancsbőr elleni terápiára lehet szükség. Ez sajnos a kezelések költségeit is jelentősen megnöveli!

Tudtad?

A kozmetikai narancsbőr elleni kezelések ára alkalmanként és területenként 4.000-15.000 Ft között mozog, egy módszer alkalmazása esetén. A komplex anticellulit terápia pedig 12-25.000 Ft-ba kerülhet alkalmanként és területenként. Egy kúra általában területenként minimum 10 kezelést jelent, ami testrészenként 120-250.000 Ft-ba kerülhet.

Narancsbőr elleni kezelés: Milyen eredményt várhatsz tőlük?

A kezelések eredménye az alkalmazott módszerektől függ! Egy több eljárást kombináló, komplex narancsbőr elleni terápia (pl. bőrfeszesítés + zsírcsökkentés + nyirokkeringés fokozása) alkalmas lehet a narancsbőr eltüntetésére, illetve csökkentésére.

Olyan módszert válassz, ami a narancsbőr fő okait együttesen kezeli! A legjobb több eljárást kombinálni!

Professzionális otthoni narancsbőr elleni gépek

Manapság már több profi kozmetikai technológiát otthoni szépségápolási készülékbe is beépítettek, így a szalonok anticellulit gépi kezeléseit diszkrétebben, kényelmesebben és olcsóbban, saját otthonodban is elvégezheted.

Az igazán hatékony narancsbőr kezelés
több profi technológiát kombinál

Otthoni készülék formájában elérhető a rádiófrekvenciás testfeszesítés, az ultrahangos mélymasszázs, a kavitációs zsírbontás és a LED fényterápia is. (Nem soroljuk a profi otthoni gépek közé a különféle masszírozókat. Ezek hatásáról fentebb, a 2. pontban olvashatsz.)

Narancsbőr kezelés profi otthoni gépekkel – Hogyan hatnak?

A narancsbőr elleni profi otthoni készülékek pontos hatása az alkalmazott technológiától függ!

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Erősíti, megújítja a bőrt, élénkíti a sejtanyagcserét. Megakadályozza, hogy a zsírsejtek a laza kollagén-rostok közt áttüremkedjenek. Ezáltal javítja a test kontúrját, eltünteti vagy látványosan csökkenti a narancsbőrt. Ez az egyik legeredményesebb narancsbőr elleni technológia.

Ultrahangos mélymasszázs

Javítja a sejtanyagcserét, csökkenti a zsírsejtek méretét. Élénkíti a nyirokáramlást, azaz mérsékli a vizesedést. Keringésfokozó hatóanyagokat is képes bejuttatni a mélyebb szövetekbe. Kiváló kiegészítése a rádiófrekvenciás feszesítő kezelésnek.

Vörös LED fényterápia

Fokozza a kollagén-termelést, feszesíti a bőrt, ezáltal segít csökkenteni a narancsbőrt. A sejtanyagcserét is javítja, így hozzájárulhat a zsírsejtek zsugorodásához. Elsősorban más kezelések kiegészítéseként ajánlott.

Kavitációs zsírbontás

Végleg lebontja a bőr alatti zsírsejteket, ezáltal tartósan eltünteti a narancsbőrt, valamint a makacs helyi zsírpárnákat (csökkenti a ruhaméretet). Keringésfokozó hatóanyagot bejuttatására is alkalmas.

Tudtad?

A narancsbőr elleni kozmetikai kezelések hatása nem mindig tartós, ezért időnként fenntartó kezelésekre lehet szükség. Ez szalonban végezve költséges lehet. Az otthoni készülékek előnye, hogy a fenntartó kezelések nem jelentenek pluszkiadást, hiszen saját készülékünket korlátlanul használhatjuk egész testünkön. (Sőt, akár kölcsön is adhatjuk.)

Mit ne várj a narancsbőr elleni otthoni gépektől?

Egyetlen kezeléstől ne várj csodát!

A szalonban végzett kezelésekhez hasonlóan egy otthoni készülék is csak kúraszerű használat mellett hatékony. (Ez szerencsére nem jelent állandó kiadást, hiszen a gépet csak egyszer kell megvenni.)

Egyetlen technológia nem mindig elég!

Mivel a narancsbőr okai is összetettek, egy technológia használata nem mindig elég eredményes. Érdemes olyan készüléket választani, amely komplex terápiát nyújt.

Milyen eredményt várhatsz a narancsbőr elleni otthoni kezelésektől?

Ez természetesen az adott készüléktől és az alkalmazott anticellulit technológiáktól függ! Az alábbi  készülékkel a narancsbőr valóban célzottan és hatékonyan kezelhető!

A Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékek 3 illetve 4 profi kozmetikai technológiát (multipoláris rádiófrekvencia, UH mélymasszázs, vörös LED fényterápia, VIB masszázs) kombinálva komplex anticellulit kezelést nyújtanak. Képesek eltüntetni vagy jelentősen halványítani a narancsbőrt a kezelt területen. Bővebben a Forever Beauty narancsbőr elleni készülékekről >>

Forever Beauty narancsbőr kezelés

Az otthoni narancsbőr elleni módszerek összehasonlításában segít az alábbi táblázat!

Narancsbőr elleni krémek Masszírozó és hullámmasszázs gépek Vákuumos narancsbőr elleni készülékek Ultrahangos mélymasszázs készülékek Forever Beauty 3TECH vagy 4TECH narancsbőr elleni otthoni készülék
Típus Keringésfokozó anticellulit gélek, krémek Otthoni hullámmasszázs készülékek; kézi és elektromos masszírozó gépek, görgős masszírozók Vákuumos narancsbőr elleni masszírozó készülékek Ionos ultrahangos mélymasszázs készülékek 3TECH: 3 technológia 1 gépben (RF bőrmegújítás + UH mélymasszázs+ vörös LED)
4TECH: 4 technológia 1 gépben (RF bőrmegújítás + UH mélymasszázs+ vörös LED + VIB masszázs)
Ár 2.500-25.000 Ft/100ml 2.500-250.000 Ft 4.500-15.000 Ft 18-23.000 Ft 3TECH: 79.900 Ft 4TECH: 79.900Ft
Módszer Helyi keringésfokozás, különféle hatóanyagokkal. Helyi vérkeringés és nyirokáramlás javítása, ezáltal a vizesedés csökkentése. Helyi vérkeringés és nyirokáramlás javítása, ezáltal a vizesedés csökkentése. Helyi vér- és nyirokkeringés javítása, vizesedés csökkentése, zsírsejtek méretének csökkentése, hatóanyagok bőrbe juttatása Zsírsejtek méretének csökkentése, kötőszövet erősítése/megújítása, test kontúrjának javítása, vér- és nyirokkeringés fokozása, vizesedés csökkentése, anticellulit hatóanyagok mélyebbre juttatása
Hatás Élénkítheti a felső bőrréteg mikrokeringését, felmelegítheti a kezelt területet. Segít megakadályozni, hogy az anyagcsere salakanyagait szállító nyirok a szövetek között megrekedjen, vizet szívjon magához és tovább rontsa a narancsbőr kinézetét és állapotát. Segít megakadályozni, hogy az anyagcsere salakanyagait szállító nyirok a szövetek között megrekedjen, vizet szívjon magához és tovább rontsa a narancsbőr kinézetét és állapotát. Csökkenti a zsírsejtek méretét, valamint segít megakadályozni, hogy az anyagcsere salakanyagait szállító nyirok a szövetek között megrekedjen, vizet szívjon magához és tovább rontsa a narancsbőr kinézetét és állapotát. Megújítja a bőrt, így a zsírsejtek már nem tudnak rajta áttüremkedni és a test kontúrja jelentősen javul. Csökkenti a zsírsejtek méretét és a helyi zsírlerakódásokat. Gyorsítja a salaktalanítást és segít megakadályozni, hogy a nyirok a szövetek között megrekedjen és vizet szívjon magához.
Milyen esetben ajánlott? Sport, vagy narancsbőr elleni gépi kezelések kiegészítéseként. Narancsbőr kialakulásának ill. az állapot romlásának megelőzésére, vizesedés mérséklésére. Narancsbőr kialakulásának ill. az állapot romlásának megelőzésére, vizesedés mérséklésére. Narancsbőr kialakulásának ill. az állapot romlásának megelőzésére, vizesedés mérséklésére, narancsbőr halványítására. Narancsbőr célzott eltávolítására, test feszesítésére, test kontúrjának javítására, vizesedés csökkentésére
Hány perc egy kezelés? Napi 3-30 perc (használat módjától függően) 10-20 perc/terület 30 perc/terület 20 perc/terület 10-15 perc/terület
Kezelési gyakoriság Naponta 1x (folyamatos, napi szintű használat) Naponta 1x (folyamatos, napi szintű használat) Naponta 1x (folyamatos, napi szintű használat) Naponta 1x (folyamatos, napi szintű használat) Hetente 3x (kúraszerű használat)
Jó tudni! Kozmetikai kezeléssel (pl. ultrahang) az anticellulit hatóanyagok mélyebbre juttathatóak! A nyirokáramlás élénkítése elsősorban a narancsbőrös terület vizesedését csökkenti, nem magát a narancsbőrt! Viszont a megelőzésben segíthet, ugyanis a szövetek közt pangó nyirok salakanyagai idővel bekerülhetnek a zsírsejtekbe, már valódi cellulitet okozva. A nyirokáramlás élénkítése elsősorban a narancsbőrös terület vizesedését csökkenti, nem magát a narancsbőrt! Viszont a megelőzésben segíthet, ugyanis a szövetek közt pangó nyirok salakanyagai idővel bekerülhetnek a zsírsejtekbe, már valódi cellulitet okozva. Az ultrahangos mélymasszázs önmagában nem nyújt komplex anticellulit terápiát, ezért fontos kiegészíteni kötőszövet-erősítő kezeléssel is (pl. RF bőrfeszesítés)! A narancsbőr okai összetettek és egyénenként eltérőek lehetnek, ami komplex terápiát igényelhet. A ForeverBeauty 3TECH vagy 4TECH készülék ezt nyújtja!
Mit NEM tud? Hatóanyagaik nagy része magától nem képes bejutni a mélyebb bőrrétegbe, ahol hatását kifejthetné. Nem csökkenti érdemben a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét és nem képes megújítani az örökletes vagy hormonális okokból gyenge bőrt. Nem csökkenti érdemben a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét, és nem képes megújítani az örökletes vagy hormonális okokból gyenge bőrt. Nem képes megújítani a bőrt, nem alkalmas a test kontúrjának javítására, így önmagában kevés a narancsbőr ellen. Egyetlen kezelés nem tesz csodát. A kezelések kúraszerűen végezve tüntetik el vagy csökkentik a narancsbőrt.

Narancsbőr elleni kezelés otthon, komplex terápiával

Ismerd meg a Forever Beauty 4TECH és 3TECH gépeket!.

Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék
pRF bőrmegújítás
– a feszes, narancsbőr-mentes testért
pUH mélymasszázs
– a kisebb zsírsejtekért
pVörös LED fényterápia
– a simább bőrért
pVIB masszázs
– az UH & RF kezeléssel felszabadított
salakanyagok gyorsabb ürüléséért

erdekel

Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni készülék

Inkább a különféle, narancsbőr ellen alkalmazott kémiai és fizikai esztétikai eljárásokról olvasnál bővebben? Ide kattintva találod orvos-szakértőnk, Dr. Gulyás Tamás cikkét. >>

 

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva