Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr kezelés Gyakori Kérdesek

A válaszok megtekintéséhez kattints a kérdésre!

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépek használata

 

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép milyen technológiákkal működik?

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép 4 bőrfeszesítő és narancsbőr csökkentő hatású professzionális kozmetikai technológiával működik:

 1. multipoláris rádiófrekvencia
 2. ultrahangos mélymasszázs
 3. vörös LED fényterápia
 4. vibrációs masszázs

A Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép 3 bőrfeszesítő és narancsbőr csökkentő hatású professzionális kozmetikai technológiával működik:

 1. multipoláris rádiófrekvencia
 2. ultrahangos mélymasszázs
 3. vörös LED fényterápia

A narancsbőr kezelés eredménye milyen gyorsan látható?

Általánosságban elmondható, hogy egy 10 hetes narancsbőr elleni kúra – a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően végezve – már jól látható eredményt hoz a kezelt területen. Azonban több tényező is befolyásolhatja a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni kezelések eredményét. Pl. bőrünk állapota, testalkatunk, a kezelt testfelület nagysága, mely kezelési programot használtuk, milyen erősségen végeztük a narancsbőr kezelést, mennyi folyadékot fogyasztottunk stb. 

Azt is fontos megjegyezni, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb narancsbőr kezelés nélkül is!

Mennyi ideig tart egy narancsbőr elleni kúra és egy narancsbőr kezelés?

Egy narancsbőr elleni kúra időtartama 10 hét, melynek során 2-3 naponta kell elvégezni a narancsbőr kezeléseket, minden alkalommal ugyanazokon a testfelületeken. Egy héten 3 narancsbőr kezelés végezhető, tehát 1 kúra összesen 30 narancsbőr kezelést jelent.

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép esetén 15 perces egy kezelési program. A 3TECH készülékkel egy terület kezelése 10 percig tart.

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni géppel hogyan végezzem a kezelést?

Mozgasd a Forever Beauty 4TECH vagy 3TECH narancsbőr elleni gépet lassan, egyenletesen, cikk-cakkban, folyamatosan bejárva a kijelölt kezelési területet. A narancsbőr kezelés módjával kapcsolatban további információt a készülékhez kapott használati útmutatóban találsz.

A narancsbőr kezelés során mely testrészek kezelhetőek és melyek nem?

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépet minden olyan testrészen használhatod, ahol általában problémát okoz a narancsbőr. Pl.:

 • comb
 • fenék
 • has
 • csípő
 • derék
 • vádli
 • kar
 • váll
 • hát

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépet ne használd a fejeden, az arcodon, a nyakadon, a melleden, a szíved környékén, illetve sehol, ahol a bőrréteg nem éri el az 1 cm-es vastagságot.

A narancsbőr kezelés fájdalmas?

Nem! A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni kezelések egyáltalán nem fájdalmasak vagy kellemetlenek. A használók kellemes, „pezsdítő” vagy „bizsergető” érzésről számolnak be a kezelt területen, általában még a legmagasabb RF-intenzitás mellett is. Extrém érzékeny bőr vagy az érzékenyebb zónák narancsbőr kezelése során persze előfordulhat, hogy ennél alacsonyabb fokozat beállítására van szükség.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzést nyújt a Forever Beauty narancsbőr kezelés, nézz be hozzánk és teszteld ingyen a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépeket! >>

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép használata biztonságos?

Igen! Számos dolog garantálja a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép biztonságos használatát:

 • évtizedek óta, széles körben használt, professzionális kozmetikai technológiák
 • biztonsági időkorlát (a kezelés végén a gép kikapcsol)
 • hőszenzoros védelem (óvja a bőrt a túlmelegedéstől)
 • CE jelzés
 • RoHS megfelelőség (= műanyag alkatrészei veszélyes anyagoktól mentesek!)

A narancsbőr kezelés kinek ajánlott és kinek nem?

Minden nőnek és férfinek, aki végre megszabadulna a makacs narancsbőrtől és feszesíteni szeretné testén a megereszkedett/meglazult bőrt.

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépet ajánljuk mindazoknak, akik…

 • megelégelték, hogy a strandon állandóan narancsbőrüket takargatják
 • szégyellik fogyókúra vagy szülés után meglazult bőrüket
 • normál testalkatúak, mégis narancsbőrrel küzdenek
 • csalódtak a narancsbőr elleni krémekben, masszírozó kütyükben, házi praktikákban
 • diétával vagy sporttal sem tudták eltüntetni magukról a narancsbőrt
 • végre professzionális narancsbőr elleni technológiával lendülnének támadásba
 • nincs idejük rendszeresen szépségszalonba járni
 • nem szívesen vetkőznének le mások előtt egy narancsbőr kezelés kedvéért
 • méregdrága szalonok helyett inkább otthon, professzionális módszerrel szépülnének
 • fájdalmas narancsbőr masszázs helyett fájdalommentes eljárást keresnek
 • egyszeri befektetéssel tartós megoldást szeretnének kapni problémájukra

Ne használd a narancsbőr elleni készülékeket az alábbi esetekben:
pacemaker, súlyos szívbetegség, beültetett fémeszköz vagy piercing a kezelt területen, lázas állapot, gyanús elváltozás (bőrbetegség, seb, gyulladás stb.) a kezelt területen, terhesség és szoptatás időszaka, máj-, veseműködés elégtelensége, súlyos autoimmun betegség, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, daganatos betegségek, epilepszia, súlyos cukorbetegség, szívizom-érelmeszesedés, artériás magas vérnyomás, isotretinoin (Accutane) használata az elmúlt 2 hónapban, fényérzékenység vagy fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése, porphyria betegség esetén, klorokint, metotrexátot, szteroidot vagy cortisone-t tartalmazó gyógyszerek szedése, véralvadási zavarok, véralvadásgátló gyógyszerek szedése.

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén konzultálj orvosoddal!

A narancsbőr kezelés során milyen kontakt gél szükséges és meddig elég egy gél?

A Forever Beauty Plus gél kifejezetten a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépekhez lett kifejlesztve. A Forever Beauty Plus gél tartalmaz extra komponenseket, amelyek a gépi kezelés során a mélyebb bőrrétegekbe bejutva támogatják a narancsbőr kezelés hatását. Az ultrahangrezgések és a rádióhullámok kizárólag megfelelő összetételű átvivő anyag közvetítésével képesek bejutni a testbe, ezért kell mindig kontakt gélt használni, különben nem lenne hatásos a narancsbőr kezelés.

Általánosságban elmondható, hogy egy 500 ml-es Forever Beauty Plus kontakt gél egy narancsbőr elleni kúrához elég.

A Forever Beauty kontakt géleket ide kattintva tudod megrendelni!

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépet többen is használhatják?

Igen! Mivel a Forever Beauty 4TECH vagy 3TECH narancsbőr elleni gépet hetente csak 3 alkalommal kell majd használnod, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy szomszédoddal közösen is megvásárolhatod és cserélgethetitek egymás közt.

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép ultrahangos zsírbontást is végez?

Nem. A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépeket rádiófrekvenciás bőrfeszesítésre, ultrahangos mélymasszázsra, vörös LED terápiára és vibrációs masszázsra nyújtanak lehetőséget. Ezek együttes hatása erősíti és feszesíti a bőrt, csökkenteni a bőr alatti zsírsejtek méretét, ezáltal eltüntetni vagy halványítja a narancsbőrt.

Ha a végleges zsírbontó hatású kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) iránt érdeklődsz, az otthoni Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléket ajánljuk. Ez a gép elsősorban a makacs zsírpárnák végleges csökkentésére (ezáltal jojó-effektus nélküli fogyásra) szolgál és egy magasabb árkategóriát képvisel a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépekhez képest.

Mi az a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés?

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés hogyan működik?

A rádiófrekvenciás kezelés során egy elektromágneses rezgés hatol keresztül az adott testrészen, melynek energiája a szövetek ellenállása következtében hővé alakul. A kezelés eredménye ennek a hőnek, valamint a rádiófrekvencia sejtek működésére kifejtett hatásának köszönhető. A technológiát többek közt narancsbőr kezelés és ránctalanítás során használják a kozmetikában.

Miért nem jó ugyanaz az a rádiófrekvenciás bőrfeszesítő gép test és arc kezelésére?

A kozmetikai célokra használt rádiófrekvenciás (RF) készülékeknek több típusa létezik, a bennük található elektródák számától, az alkalmazott frekvenciától, illetve a készülék számítógépes finomszabályozásától függően. Ezek hatása némileg különböző, ami főbb alkalmazási területüket is befolyásolja! Arckezelésre pl. azok a gépek megfelelőek, amelyek célzottan a bőr felső pár millimétere képesek hatni. Testkezelésre pedig az ennél nagyobb (néhány centis) lehatolási mélységű rádiófrekvenciás technológia alkalmas. (A Forever Beauty narancsbőr elleni gép multipoláris rádiófrekvenciás technológiáját kifejezetten testfeszesítésre valamint narancsbőr csökkentésre tervezték!)

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítésnek milyen hatásai vannak?

A multipoláris rádiófrekvenciás testkezelés (amelyet a Forever Beauty narancsbőr elleni gép is végez) a bőr felső néhány centiméterében fejti ki hatását.

 • Azonnal feszesíti a bőrt.
  Azonnal összehúzza, újrarendezi a megnyúlt kollagén-rostokat, így a bőr rögtön valamivel rugalmasabb lesz.
 • Fiatalítja/erősíti a bőrt.
  Kúraszerűen alkalmazva képes új kollagén termelésére ösztönözni a bőrsejteket, ezáltal halványítja a ráncokat, erősíti és feszesíti a kötőszövetet. Ennek hatására a narancsbőrt okozó zsírsejtek kevésbé nyomulnak át a bőrön, azaz nem, vagy csak kevésbé lesz látható a cellulit.
 • Fokozza a sejtanyagcserét.
  Javítja  a szövet közötti tér nyirokkeringését és vérkeringését, segítve ezzel a salakanyagok távozását. Ezáltal javul a szövet oxigénellátása, a felhalmozódott zsír és salakanyagok pedig gyorsabban ürülnek ki a zsírsejtekből. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

Mi az utrahangos mélymasszázs?

Az ultrahangos mélymasszázs hogyan működik?

Ultrahangos mélymasszázs során az ultrahanghullámok több centiméter mélyen behatolnak a testbe és ott rezgéseket idéznek elő a sejtekben, ezáltal hőt gerjesztenek. A rezgés hatására bekövetkező mikromasszázs javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, kitágítja az ereket, fokozza a sejtanyagcserét, így mintegy kirezgeti a zsírt és salakanyagokat a zsírsejtekből.

Ezen kívül az ultrahangos mélymasszázs a bőr áteresztőképességét is javítja, így ha a kezelés közben hatóanyagok is tartalmazó kontakt gélt használunk, komponenseik képesek a mélyebb bőrrétegbe bejutni.

A különböző ultrahangos kezelések hatása ugyanolyan?

Nem! A szépségápolás számos területén használnak különböző típusú és frekvenciájú ultrahang készülékeket. Létezik például ultrahangos arckezelő (hatóanyagokat bejuttató) készülék, makacs zsírpárnákat eltávolító kavitációs zsírbontó gép, valamint ultrahangos mélymasszázs készülék, amely sejtmasszázst, keringésfokozást és zsírcsökkentést tesz lehetővé.

Mi a vörös LED terápia?

A LED fényterápia hogyan hat a bőrre?

A LED diódák nagy erősségű fényt hoznak létre, amely képes hatni a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra. Így a LED fényterápia – egyéb jótékony egészségügyi hatásai mellett – a bőr állapotát, szerkezetét is jelentősen javítja.

A különböző színű LED fények hatása ugyanolyan?

Nem! A LED fények pontos hatásai nagyban függenek az adott fény hullámhosszától (színétől). A kék LED fény pattanáskezelésre és gyulladáscsökkentésre, a sárga LED fény bőrnyugtatásra és keringésfokozásra, a vörös LED fény bőrfeszesítésre és a kollagén-termelés fokozására, az infravörös LED fény fájdalomcsillapításra és keringésfokozásra használatos.

A vörös LED fény milyen hatással rendelkezik?

A vörös LED fény fokozza a kollagén termeléséért felelős fibroblaszt bőrsejtek aktivitását, javítja a sejtanyagcserét és a keringést, így a salakanyagok kiválasztása gyorsabb lesz, valamint a kollagén termelődés is növekszik. Ez segíti a ráncok halványítását, rugalmasabbá teszi a bőrt és a gyulladások csökkentését is támogatja.

Mi a vibrációs masszázs?

A vibrációs masszázs önmagában nem tünteti el a narancsbőrt, de a különböző narancsbőr elleni gépi kezelések kiváló kiegészítője! Mechanikus rezgésekkel képes célzottan azokat a bőr alatti területeket átmasszírozni, amelyeket a narancsbőr érint. Ezzel fokozza a terület keringését.

Gyorsítja a vérkeringést és nyirokáramlást, amely az anyagcseréből származó salakanyagok kb. negyedének elszállításáért felelős. Ezzel megakadályozza, hogy a nyirok a szövetek közt megrekedjen, vizet szívjon magához és a vizesedés tovább rontsa a narancsbőr tésztás kinézetét.

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép műszaki adatai:

 • RF típusa: multipoláris
 • RF frekvencia: 0,5 MHz
 • Vörös LED fény hullámhossza: 625 nm (+-10nm)
 • Rezgési frekvencia: 8000±15% rpm
 • Töltési feszültség: 5.0V
 • Működési feszültség: 8.4V
 • Max. teljesítmény: 12W
 • Működési áramerősség: 0.14-1.4A
 • Li-ion akkumulátor kapacitás: 1000mAh
 • Eszköz méretei: 90*90*110mm 
 • Nettó tömeg: 290g
 • Származási ország: Kína
 • Masszázsfej anyaga: egyedi cink ötvözet
 • Kijelző típusa: LCD HD smart display
 • Töltő típusa: USB
 • Töltési idő: min. 120 perc
 • Automatikus kikapcsolás: 15 perc

 Szeretnél még többet megtudni a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépről? Kattints ide!

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva