Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr kezelés Gyakori Kérdesek

A válaszok megtekintéséhez kattints a kérdésre!

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépek használata

Miért éri meg a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép?

 1. Mert valódi megoldást ad a problémádra, nem csak tüneti kezelést nyújt.
 2. Mert négy, illetve három, a szépségszalonokban/kozmetikákban használt professzionális anticellulit technológiát egyesít.
 3. Mert olcsó, kényelmes és diszkrét otthoni kezelést biztosít.
 4. A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni géppel szalonminőséggel kezelheted magad otthonodban.
 5. Célzottan a cellulitre hat, fájdalom nélkül.
 6. Költséghatékony, hiszen többen is használhatjátok a készüléket családi vagy baráti körön belül.

Milyen gyorsan látható a narancsbőr elleni kezelések eredménye?

Több tényező is befolyásolhatja a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni kezelések eredményét. Pl. bőrünk állapota, testalkatunk, a kezelt testfelület nagysága, mely kezelési programot használtuk, milyen erősségen végeztük a kezelést, mennyi folyadékot fogyasztottunk stb. Általánosságban azonban elmondható, hogy egy 10 hetes kúra – a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően végezve – már jól látható eredményt hoz a kezelt területen.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is!

Egy narancsbőr kezelés mennyi ideig tart?

A Forever Beauty 4TECH készülék esetén 15 perces egy kezelési program. A 3TECH készülékkel egy terület kezelése 10 percig tart.

Egy kúra hány narancsbőr elleni kezelésből áll?

A kúra időtartama 10 hét, melynek során 2-3 naponta kell elvégezni a narancsbőr elleni kezeléseket, minden alkalommal ugyanazokon a testfelületeken. Egy héten 3 kezelés végezhető, tehát 1 kúra összesen 30 narancsbőr elleni kezelést jelent.

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni géppel hogyan végezzem a kezelést?

Mozgasd a Forever Beauty 4TECH vagy 3TECH  készüléket lassan, egyenletesen, cikk-cakkban, folyamatosan bejárva a kijelölt kezelési területet. A narancsbőr kezelés módjával kapcsolatban további információt a készülékhez kapott használati útmutatóban találsz.

Hogyan kezeljem a páros testrészeket?

A páros testrészeket (pl. combok, karok, fenék) esztétikai okokból egy kúrán belül célszerű kezelned.

A narancsbőr elleni kezelést mikor érdemes végezni?

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni kezeléseket zuhanyzás vagy forró fürdő után a legjobb végezni! Ezen kívül érdemes a készülék használatát reggelre vagy délelőttre ütemezni, ugyanis a napközbeni mozgás fokozza az anyagcserét, így a zsírsejtekből felszabaduló salakanyagok gyorsabban tudnak távozni a testedből. Ha rendszeresen mozogsz, akkor közvetlenül edzés előtt a legjobb elvégezni a narancsbőr elleni kezelést.

A narancsbőr kezelés során mely testrészek kezelhetőek és melyek nem?

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépet minden olyan testrészen használhatod, ahol általában problémát okoz a narancsbőr. Pl.:

 • comb
 • fenék
 • has
 • csípő
 • derék
 • vádli
 • kar
 • váll
 • hát

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH gépet ne használd a fejeden, az arcodon,  a nyakadon, a melleden, a szíved környékén, illetve sehol, ahol a bőrréteg nem éri el az 1 cm-es vastagságot.

A narancsbőr elleni kezelés fájdalmas?

Nem! A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni kezelések egyáltalán nem fájdalmasak vagy kellemetlenek. A használók kellemes, „pezsdítő” vagy „bizsergető” érzésről számolnak be a kezelt területen, általában még a legmagasabb RF-intenzitás mellett is. Extrém-érzékeny bőr vagy az érzékenyebb zónák kezelése esetén persze előfordulhat, hogy ennél alacsonyabb fokozat beállítására van szükség.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzést nyújt a narancsbőr elleni kezelés, nézz be hozzánk és teszteld ingyen a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépeket! >>

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni géppel hogyan érhető el a legjobb eredmény?

Az eredményes Forever Beauty 4TECH vagy 3TECH narancsbőr elleni kúrához az alábbiak betartása feltétlenül szükséges:

 • Mindig kúraszerűen használd a készüléket!
 • Az RF-funkciót a legmagasabb, a számodra még kényelmes kezelést nyújtó intenzitáson használd! Ez egyéni érzékenységtől függően és testrészenként is eltérő lehet.
 • Fogyassz sok folyadékot! Naponta legalább 2-3 liter víz elengedhetetlen a méreganyagok kiürüléséhez!
 • Csak tiszta, krémmaradványoktól mentes bőrfelületen végezz kezelést! A legjobb fürdés vagy zuhanyzás után használni a gépet.
 • A narancsbőr elleni kezelés során kizárólag a Forever Beauty vagy Forever Beauty Plus kontakt gélt használd!
 • Lehetőség szerint inkább a délelőtti órákban, vagy séta/mozgás előtt végezd a kezeléseket.

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép használata biztonságos?

Igen! Számos dolog garantálja a Forever Beauty 4TECH és 3TECH készülék biztonságos használatát:

 • évtizedek óta, széles körben használt, professzionális kozmetikai technológiák
 • biztonsági időkorlát (a kezelés végén a gép kikapcsol)
 • hőszenzoros védelem (óvja a bőrt a túlmelegedéstől)
 • CE jelzés
 • RoHS megfelelőség (= műanyag alkatrészei veszélyes anyagoktól mentesek!)

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép milyen technológiákkal működik?

A Forever Beauty 3TECH gép 3 bőrfeszesítő és narancsbőr csökkentő hatású professzionális kozmetikai technológiával működik:

 1. multipoláris rádiófrekvencia
 2. ultrahangos mélymasszázs
 3. vörös LED fényterápia

A Forever Beauty 4TECH gép 4 bőrfeszesítő és narancsbőr csökkentő hatású professzionális kozmetikai technológiával működik:

 1. multipoláris rádiófrekvencia
 2. ultrahangos mélymasszázs
 3. vörös LED fényterápia
 4. vibrációs masszázs

Mekkora a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép és a kezelőfejük?

A Forever Beauty 4TECH és a 3TECH narancsbőr elleni gép is kb. tenyérnyi méretű. Kezelőfeje egy nagyobbacska zsemléhez hasonlítható :). Ez tartalmazza az UH fejet, az RF elektródákat, a LED panelt, illetve 4TECH készülék esetén a vibrációs masszázsfejet is.

A Forever Beauty 3TECH készülék kezelőfejének anyaga orvosi acél és műanyag, a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép kezelőfeje pedig egyedi cink ötvözet és műanyag, ezért króm- és nikkelérzékenyek is használhatják mindkét készüléket. A gépek RoHS minősítéssel is rendelkeznek: alkatrészei garantáltan nem tartalmaznak káros összetevőket.

A narancsbőr elleni kezelés kinek ajánlott?

Minden nőnek és férfinek, aki végre megszabadulna a makacs narancsbőrtől és feszesíteni szeretné testén a megereszkedett/meglazult bőrt.

Ajánljuk mindazoknak, akik…

 • megelégelték, hogy a strandon állandóan narancsbőrüket takargatják
 • szégyellik fogyókúra vagy szülés után meglazult bőrüket
 • normál testalkatúak, mégis cellulittel küzdenek
 • csalódtak a narancsbőr elleni krémekben, masszírozó kütyükben, házi praktikákban
 • diétával vagy sporttal sem tudták eltüntetni magukról a narancsbőrt
 • végre professzionális narancsbőr elleni technológiával lendülnének támadásba
 • nincs idejük rendszeresen szépségszalonba járni
 • nem szívesen vetkőznének le mások előtt egy anticellulit kezelés kedvéért
 • méregdrága szalonok helyett inkább otthon, profi módszerrel szépülnének
 • fájdalmas narancsbőr-masszázs helyett fájdalommentes eljárást keresnek
 • egyszeri befektetéssel tartós megoldást szeretnének kapni problémájukra

Kinek nem ajánlott a gépi narancsbőr elleni kezelés?

Ne használd a készüléket az alábbi esetekben: pacemaker, súlyos szívbetegség, beültetett fémeszköz vagy piercing a kezelt területen, lázas állapot, gyanús elváltozás (bőrbetegség, seb, gyulladás stb.) a kezelt területen, terhesség és szoptatás időszaka, máj-, veseműködés elégtelensége, súlyos autoimmun betegség, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, daganatos betegségek, epilepszia, súlyos cukorbetegség, szívizom-érelmeszesedés, artériás magas vérnyomás, isotretinoin (Accutane) használata az elmúlt 2 hónapban, fényérzékenység vagy fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése, porphyria betegség esetén, klorokint, metotrexátot, szteroidot vagy cortisone-t tartalmazó gyógyszerek szedése, véralvadási zavarok, véralvadásgátló gyógyszerek szedése.

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén konzultálj orvosoddal!

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépet többen is használhatják?

Igen! Mivel a Forever Beauty 4TECH vagy 3TECH narancsbőr elleni gépet hetente csak 3 alkalommal kell majd használnod, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy szomszédoddal közösen is megvásárolhatod és cserélgethetitek egymás közt.

A narancsbőr kezeléshez kell kontakt gélt használni?

Az ultrahangrezgések és a rádióhullámok kizárólag megfelelő összetételű átvivő anyag közvetítésével képesek bejutni a testbe, ezért kell mindig kontakt gélt használni, különben nem lenne hatásos a kezelés.

Kétféle Forever Beauty gél kapható, amelyek közül tetszés szerint bármelyik használható a Forever Beauty 4TECH vagy 3TECH narancsbőr elleni kezelésekhez. Mindkét gél tartalmaz extra komponenseket, amelyek a gépi kezelés során a mélyebb bőrrétegekbe is bejutva támogatják a kezelések hatását.

Míg a Forever Beauty kontakt gélben hatásfokozó és hidratáló hatású anyagok vannak, addig a prémium kivitelezésű Forever Beauty Plus kontakt gélbe hatásfokozó, keringésgyorsító és extra hűsítő összetevők kerültek.

Hány narancsbőr kezelésre elég 1 Forever Beauty kontakt gél?

Ez egyéni használati szokásoktól függ, de egy 500 ml-es Forever Beauty vagy Forever Beauty Plus kontakt gél általában legalább egy kúrához elég.

Hogyan kell használni a Forever Beauty kontakt gélt?

Bármelyik Forever Beauty kontakt gélt is használod, azt mindig a kezelés megkezdése előtt a készülék kezelőfeje segítségével kell szétoszlatnod a kezelni kívánt területen. Ha már nehezebben siklik a bőrödön a készülék, akkor a kezelés közben folyamatosan pótold az elhasználódott gélt!

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gép ultrahangos zsírbontást is végez?

Nem. A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépekek rádiófrekvenciás bőrfeszesítésre, ultrahangos mélymasszázsra, vörös LED terápiára és vibrációs masszázsra nyújtanak lehetőséget. Ezek együttes hatása erősíti/feszesíti a bőrt, csökkenteni a bőr alatti zsírsejtek méretét, ezáltal eltüntetni vagy halványítja a narancsbőrt.

Ha a végleges zsírbontó hatású ultrahangos (kavitációs) zsírbontás iránt érdeklődsz, a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket ajánljuk. Ez a gép elsősorban a makacs zsírpárnák végleges csökkentésére (ezáltal jojó-effektus nélküli fogyásra) szolgál és egy magasabb árkategóriát képvisel a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépekhez képest. Bővebben a Forever Slimről itt! >>>

 

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés hogyan működik?

A rádiófrekvenciás kezelés során egy elektromágneses rezgés hatol keresztül az adott testrészen, melynek energiája a szövetek ellenállása következtében hővé alakul. A kezelés eredménye ennek a hőnek, valamint a rádiófrekvencia sejtek működésére kifejtett hatásának köszönhető. A technológiát többek közt narancsbőr-kezelésre és ránctalanításra is használják a kozmetikában.

Miért nem jó ugyanaz az a rádiófrekvenciás bőrfeszesítő készülék test és arc kezelésére?

A kozmetikai célokra használt rádiófrekvenciás (RF) készülékeknek több típusa létezik, a bennük található elektródák számától, az alkalmazott frekvenciától, illetve a készülék számítógépes finomszabályozásától függően. Ezek hatása némileg különböző, ami főbb alkalmazási területüket is befolyásolja! Arckezelésre pl. azok a gépek megfelelőek, amelyek célzottan a bőr felső pár millimétere képesek hatni. Testkezelésre pedig az ennél nagyobb (néhány centis) lehatolási mélységű rádiófrekvenciás technológia alkalmas. (A Forever Beauty narancsbőr elleni gép multipoláris rádiófrekvenciás technológiáját kifejezetten testfeszesítésre valamint narancsbőr-csökkentésre tervezték!)

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítésnek milyen hatásai vannak?

A multipoláris rádiófrekvenciás testkezelés (amelyet a Forever Beauty narancsbőr elleni gép is végez) a bőr felső néhány centiméterében fejti ki hatását.

 • Azonnal feszesíti a bőrt.
  Azonnal összehúzza, újrarendezi a megnyúlt kollagén-rostokat, így a bőr rögtön valamivel rugalmasabb lesz.
 • Fiatalítja/erősíti a bőrt.
  Kúraszerűen alkalmazva képes új kollagén termelésére ösztönözni a bőrsejteket, ezáltal halványítja a ráncokat, erősíti és feszesíti a kötőszövetet. Ennek hatására a narancsbőrt okozó zsírsejtek kevésbé nyomulnak át a bőrön, azaz nem, vagy csak kevésbé lesz látható a cellulit.
 • Fokozza a sejtanyagcserét.
  Javítja  a szövet közötti tér nyirokkeringését és vérkeringését, segítve ezzel a salakanyagok távozását. Ezáltal javul a szövet oxigénellátása, a felhalmozódott zsír és salakanyagok pedig gyorsabban ürülnek ki a zsírsejtekből. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

 

Ultrahangos mélymasszázs

Az ultrahangos mélymasszázs hogyan működik?

Ultrahangos mélymasszázs során az ultrahanghullámok több centiméter mélyen behatolnak a testbe és ott rezgéseket idéznek elő a sejtekben, ezáltal hőt gerjesztenek. A rezgés hatására bekövetkező mikromasszázs javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, kitágítja az ereket, fokozza a sejtanyagcserét, így mintegy kirezgeti a zsírt és salakanyagokat a zsírsejtekből.

Ezen kívül az ultrahangos mélymasszázs a bőr áteresztőképességét is javítja, így ha a kezelés közben hatóanyagok is tartalmazó kontakt gélt használunk, komponenseik képesek a mélyebb bőrrétegbe bejutni.

A különböző ultrahangos kezelések hatása ugyanolyan?

Nem! A szépségápolás számos területén használnak különböző típusú és frekvenciájú ultrahang készülékeket. Létezik például ultrahangos arckezelő (hatóanyagokat bejuttató) készülék, makacs zsírpárnákat eltávolító kavitációs zsírbontó gép, valamint ultrahangos mélymasszázs készülék, amely sejtmasszázst, keringésfokozást és zsírcsökkentést tesz lehetővé.

 

Vörös LED terápia

A LED fényterápia hogyan hat a bőrre?

A LED diódák nagy erősségű fényt hoznak létre, amely képes hatni a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra. Így a LED fényterápia – egyéb jótékony egészségügyi hatásai mellett – a bőr állapotát, szerkezetét is jelentősen javítja.

A különböző színű LED fények hatása ugyanolyan?

Nem! A LED fények pontos hatásai nagyban függenek az adott fény hullámhosszától (színétől). A kék LED fény pattanáskezelésre és gyulladáscsökkentésre, a sárga LED fény bőrnyugtatásra és keringésfokozásra, a vörös LED fény bőrfeszesítésre és a kollagén-termelés fokozására, az infravörös LED fény fájdalomcsillapításra és keringésfokozásra használatos.

A vörös LED fény milyen hatással rendelkezik?

A vörös LED fény fokozza a kollagén termeléséért felelős fibroblaszt bőrsejtek aktivitását, javítja a sejtanyagcserét és a keringést, így a salakanyagok kiválasztása gyorsabb lesz, valamint a kollagén-termelődés is növekszik. Ez segíti a ráncok halványítását, rugalmasabbá teszi a bőrt és a gyulladások csökkentését is támogatja.

 

Vibrációs masszázs

A vibrációs masszázs hogyan hat?

Gyorsítja a vérkeringést és nyirokáramlást, amely az anyagcseréből származó salakanyagok kb. negyedének elszállításáért felelős. Ezzel megakadályozza, hogy a nyirok a szövetek közt megrekedjen, vizet szívjon magához és a vizesedés tovább rontsa a narancsbőr tésztás kinézetét.

Bár a vibrációs masszázs önmagában nem tünteti el a narancsbőrt, a rádiófrekvenciás és ultrahangos narancsbőr kezeléseknek szuper kiegészítője! Hatására gyorsabbá válik a gépi kezelésekkel felszabadított zsír és salakanyagok elszállítása. Ezen kívül igen kellemes érzést is nyújt!

A vibrációs masszázs hogyan működik?

A vibrációs masszázs önmagában nem tünteti el a narancsbőrt, de a különböző narancsbőr elleni gépi kezelések kiváló kiegészítője! Mechanikus rezgésekkel képes célzottan azokat a bőr alatti területeket átmasszírozni, amelyeket a narancsbőr érint. Ezzel fokozza a terület keringését.

 

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>