Narancsbőr
Narancsbőr

A kollagén szerepe a narancsbőr eltüntetésében

Nem táplálkozol helyesen? Nem mozogsz eleget? Dohányzol? Sok cukros üdítőt iszol? Nos, ha valamelyik kérdésre igen a válaszod, akkor nem csoda, ha a narancsbőr megkeseríti az életedet. Gyakran viszont ennél kevesebb is elég az utálatos gödröcskék megjelenéséhez!

Narancsbőrről akkor beszélünk, ha a nagyméretű zsírsejtek áttüremkednek a bőrön és hepehupás megjelenést kölcsönöznek a felszínének. Kialakulásának két fő oka tehát a bőr alatti zsírsejtek nagy mérete és a bőr gyenge szerkezete.

Hogyan okoz narancsbőrt a kollagén hiánya?

A rossz szokások és életmód nagymértékben hozzájárulnak a zsírsejtek növekedéséhez, valamint ahhoz is, hogy a bőr szerkezete károsodjon, megnyúljon, és ez a laza kollagénháló utat engedjen a zsírsejtek kitüremkedésének.

Azonban számos olyan ok is felmerülhet, amelyet még ha akarnánk sem tudnánk kiküszöbölni. Például a kollagén termelődése idővel is csökken, és a jojóeffektus – vagyis az állandó fogyás-visszahízás – is roncsolja a bőrünk szerkezetét, és meggyengíti azt. Ez pedig összességében a narancsbőr kialakulásához vezet. Ugyancsak gyengíthetik a kötőszövetet a különböző hormonális változások (pl. fogamzásgátló szedése, terhesség). És a laza szerkezetű bőrnek természetesen genetikai okai is lehetnek.

A narancsbőr eltüntetése a kollagénszint helyreállításával

Ahhoz, hogy a narancsbőr eltüntetése sikeres legyen, nem elég csak a zsírsejtek méretét csökkenteni, vagy a helyi keringést fokozni! A bőr kollagénszintjét is helyre kell állítani, hogy szerkezete ismét rugalmas, erős és fiatalos legyen. Ugyanis csak így érhető el, hogy a bőr alól ne tudjanak kitüremkedni a zsírsejtek, és ne alakuljanak ki azok az undok karfiolok.

A narancsbőr eltüntetése érdekében a bőr kollagénszintjét is helyre kell állítani

A narancsbőr eltüntetése érdekében a bőr kollagénszintjét is helyre kell állítani

Így fokozd a kollagéntermelést, hogy eltűnjön a narancsbőr!

A bőr szerkezetének erősítésére és ezáltal a narancsbőr eltüntetésére azok a kozmetikai eljárások alkalmasak, amelyek képesek jelentősen fokozni a kollagéntermelést. Sajnos az ilyen bőrmegújító kezelések gyakran a bőr fizikai sérülésével járnak, így fájdalmasak és kockázatosak lehetnek (pl. dermaroller kezelés). Ám szerencsére már létezik tű nélküli bőrmegújító módszer is: a multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés. Ez az eljárás célzottan a kollagén termeléséért felelős fibroblaszt bőrsejteket stimulálja. Kúraszerű alkalmazásával a bőr fokozatosan újjáépül, így a narancsbőr eltüntetése fájdalom, tűszúrás és kockázatok nélkül lehetséges!

Narancsbőr eltüntetése házilag

Bár egyes kozmetikumok és házi praktikák a kollagéntermelés növekedését ígérik, sajnos ezek nem, vagy csak csekély mértékben képesek elérni a mélyebb bőrréteget, tehát nem hatolnak a probléma gyökeréig.

Ha otthoni megoldást keresünk a bőr erősítésére és narancsbőr eltüntetésére, akkor érdemes a kozmetikusok profi narancsbőr elleni módszereit ellesni! Szerencsére a kozmetikákban nagy sikerrel használt rádiófrekvenciás bőrmegújító technológiát már kompakt készülékbe is beépítették, amellyel diszkréten, otthon is lehetséges a narancsbőr eltüntetése.

Otthon sem álom többé a narancsbőr eltüntetése a ForeverBeauty 3TECH narancsbőr elleni géppel

Otthon sem álom többé a narancsbőr eltüntetése a ForeverBeauty 3TECH narancsbőr elleni géppel

A Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékek 3 illetve 4 forradalmi technológiát egyesítenek a narancsbőr ellen. Rádiófrekvenciával megújítják a bőrt, ultrahangos mélymasszázzsal zsugorítják a zsírsejteket, vörös LED terápiával és vibrációs masszázzsal pedig a zsírréteg fellazítását és csökkentését, valamint a kollagéntermelést támogatják.

Így otthon sem álom többé a narancsbőr eltüntetése, és akár te is újra élvezheted a sima, egyenletes bőrfelszínt, és végre visszanyerheted az önbizalmad!

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben


Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>