Narancsbőr
Narancsbőr

A narancsbőr elleni krémek hatékonysága

A narancsbőr elleni krémek nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen viszonylag olcsón és könnyen elérhetőek bárki számára. De talán manapság már egyre több hölgy tudja saját tapasztalataiból is kiindulva, hogy a narancsbőr kezelése nem történhet csak a bőr felső rétegeiben, ha öröklötten vagy hormonálisan meggyengült kötőszövetről beszélünk.

A narancsbőr elleni krém hatásai

A narancsbőr elleni krémek hatóanyagaikkal a helyi keringésfokozásban segítenek. Keringésfokozó komponenseik mellett pedig tartalmaznak olyan feszesítő összetevőket is, amelyek a bőr felső rétegének mikrokeringését élénkítik fel, ezzel gyorsítva a salakanyag elszállítását. Ennek hatására a kezelt területen melegséget, bizsergető érzést érezhetünk. Azonban ennek a „hatásnak” – mélyebbre – a fellazult és meggyengült bőrszövethez már megkérdőjelezhető az eljutása, így a várt eredmény is elmaradhat.

Mikor segít hatékonyan a narancsbőr elleni krém?

A narancsbőr elleni krém a narancsbőr egyes stádiumában, (ha összenyomsz két-három ujjnyi részt a bőrödön, és megjelennek a kis gödröcskék, már az egyes stádiumban vagy) mikor szabad szemmel még egyáltalán nem is látható – kiegészítő módszerként – állandó vagy folyamatos, azaz napi használat mellett hatékony a narancsbőr ellen.

A narancsbőr valódi okai

Manapság már szinte alig van olyan nő a Földön, aki ne küzdene a narancsbőr ellen – bizony, még a vékony testalkatú modelleknek és az élsportolóknak is meggyűlik a baja a kis gödröcskékkel! A narancsbőr okai a kötőszövet gyengesége és a megdagadt zsírsejtek. Emiatt figyelhető meg az is, hogy a nők közül szinte mindenkinek van narancsbőre, a  férfiaknak pedig nem igazán – erről a más felépítésű bőr szerkezete tehet

Narancsbőrkezelés otthon a Forever Beauty 4TECH készülékkel.

A narancsbőr ellen szinte minden nő küzd

A kötőszövet gyengeségét tovább rontja az öröklött, hormonális és alkati kérdés, de emellett gyakori a hízás-fogyás, a terhesség alatt kialakult súlytöbblet, a stressz, a helytelen táplálkozás, az elsavasodás, a folyadékhiány, a szervezetben felgyülemlett méreganyagok és az életkor változásai miatt meglazult kötőszövet. Az ösztrogénszint csökkenésével (életkor növekedéssel) pedig a bőrt erősítő kollagén és a bőrt rugalmassá tevő elasztin mennyisége is csökken, így válik a bőr vékonyabbá és gyengébbé. Fontos tehát, hogy ne engedjük tovább gyengülni ezeket a kötőszöveteket, illetve kezdjük el minél hamarabb újra erősíteni őket!

Ha a felsorolt okok közül bármelyikkel te is tovább gyengíted bőrödet (pl. fogyás, fogamzásgátló szedése, hormonális probléma, öregedés miatt), akkor nemcsak a narancsbőr elleni krém kevés, hanem minden olyan módszer is, ami csak a zsírsejtek méretének csökkentésével (diéta, mozgás, masszázs) próbálja csökkenteni narancsbőrödet! Hogy miért van ez? A narancsbőr elleni, tényleges eredményt is mutató fellépéshez komplex kezelés szükséges, ami kiterjed a kötőszövet erősítésére és a zsírsejtek mértének csökkentésére is, és mindezt hosszútávon, nem csak eseti jelleggel vagy kúraszerű (nyár előtti) használattal. Tehát fontos, hogy használj egyszerre több módszert és lépj fel hosszú távon, hatékonyan a narancsbőr ellen!

Narancsbőr elleni krém vagy narancsbőr elleni gép?

Narancsbőr elleni krém vagy narancsbőr elleni gép?

A narancsbőr ellen hatékonyabban!

Valószínűleg benned is felmerült a kérdés: ha a krémek nem igazán hatásosak, akkor hogyan lehet felvenni a kesztyűt a makacs narancsbőr ellen? Biztos te is belefutottál már a kenceficéken kívül is rengeteg módszerbe. Azonban jobb, ha tudod, hogy ezek a kezelések vagy nem tudják megújítani a meglazult bőrt és a zsírsejtek méretét sem csökkentik érdemben vagy pedig költséges és kényelmetlen procedúra során lehet elérni a kívánt eredményt.

Az igazán hatékony narancsbőr elleni terápia egyszerre mindkét jelenség ellen hat, vagyis csökkenti a bőr alatti zsírsejtek méretét és megerősíti a kötőszövetet, ezáltal pedig újra feszesebb és simább lesz a bőr. A bőr lazaságának erősítését célzottan és főképp mélyreható gépi kezeléssel lehet elérni. Ezek közül is többféle módszer létezik, a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés például már évtizedek óta remek eredményeket tud felmutatni. Megakadályozza, hogy a zsírsejtek a laza kollagén-rostok közt áttüremkedjenek, ezáltal feszesíti a bőrt. Az ilyen kezeléseket általában szalonokban végzik, a kúrák árai azonban sok nőt elrettenthetnek, arról nem is beszélve, hogy időigényes, emellett még idegenek előtt is le kell vetkőzni.

A professzionális otthoni narancsbőr elleni gépek használata nemcsak kényelmesebb használatot biztosít, hanem valóban célzottan és hatásosan kezeli a huplikat a test bármely problémás területén – így a bikiniszezont is sokkal nyugodtabban várhatod! :)

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>