Narancsbőr
Narancsbőr

Eltüntethető a narancsbőr?

Ezt a kérdést bizonyára már te is többször föltetted magadnak. Különösen akkor, amikor egy-egy drága narancsbőr elleni krém, amiről egyébként ódákat zengtek a csajos portálok, nálad semmiféle eredményt nem hozott.

Vagy akkor, amikor a kitartóan végzett – és állítólag narancsbőr eltüntető hatású – edzésektől ugyan fogytál pár kilót, de a gödröcskék továbbra is ott éktelenkedtek a combodon.

Eddig miért volt sikertelen a narancsbőr eltüntetése?

Nem arról van szó, hogy a tornát vagy a krémezést teljesen el kellene felejtened, amikor a narancsbőr eltüntetéséről van szó! A mozgás segítségével nem csak jobb formába kerülhetsz, de kiegyensúlyozottabb és boldogabb is leszel tőle. Egy keringésfokozó narancsbőr krém pedig – ha torna előtt használod – akár hozzá is járulhat az edzés eredményességéhez. A gond inkább az, hogy a narancsbőr eltüntetésére tett kísérleteid sokszor nem a narancsbőr valódi okait támadják és nem a probléma gyökerét kezelik!

Bizonyára hallottál már róla, hogy a narancsbőrt a gyenge szerkezetű, vékony bőrön áttüremkedő zsírsejtek okozzák. Éppen ezért a narancsbőr eltüntetése érdekében nem elég pusztán a zsírsejtek méretét csökkentened, hisz ez a kötőszövetedet nem erősíti! (Nem véletlen, hogy gyakran sportolóknak is narancsbőre van!)

A narancsbőr eltüntetése érdekében nem elég a zsírsejtek méretét csökkenteni

A narancsbőr eltüntetése érdekében nem elég a zsírsejtek méretét csökkenteni

Hogyan tüntethető el a narancsbőr?

A narancsbőr eltüntetésében jelentős eredményt akkor tudsz elérni, ha egyszerre koncentrálsz a két legégetőbb problémára: a zsírsejtek méretének célzott csökkentésére, valamint a kötőszövet megerősítésére. Ilyen komplex narancsbőr eltüntető hatást jellemzően azok a szépségszalonokban végzett gépi kezelések nyújthatnak, amelyek több narancsbőr elleni módszer kombinálnak. A bőr erősítésére valószínűleg a rádiófrekvenciás bőrmegújítás a legjobb módszer. A zsírsejtek méretének csökkentésére pedig pl. az ultrahangos mélymasszázs vagy a vörös LED terápia szuper választás.

Ezekről bizonyára már Te is hallottál, és most azt gondolod, hogy jó, de ki engedheti ezt meg magának? És kinek van ideje a kezelésekre eljárni hétről hétre, hónapról hónapra?

Narancsbőr eltüntetése otthon, a profik módszerével

A fenti kérdések jogosak, de szerencsére van megoldás! Ha komplex narancsbőr elleni terápiát szeretnél végezni a zsírsejtek méretének csökkentésével, és a kötőszövet megerősítésével, manapság már nem kell feltétlenül szalonba menned! Ezeket a narancsbőr eltüntető technológiákat ugyanis már otthoni narancsbőr elleni készülékbe is beépítették!

A Forever Beauty 3TECH és 4 TECH készülékek a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, a zsírcsökkentő ultrahangos mélymasszázs, a vérpezsdítő vörös LED, valamint a keringésfokozó vibrációs masszázs segítségével egyszerre támadják a narancsbőr fő okait, így a narancsbőr eltüntetése otthon sem álom többé!

A narancsbőr eltüntetése otthon sem álom többé

A narancsbőr eltüntetése otthon sem álom többé

Így egyszeri beruházással megkapod mindazt, amit eddig csak a kozmetikai szalonok professzionális gépei nyújtottak, és akár otthon, napi néhány perces kúrával eltüntetheted a zavaró, makacs narancsbőrt, hogy ismét büszkén feszíthess bikiniben.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben


Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>