Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr eltávolítása – Lehetséges?

Ezt a kérdést bizonyára már te is többször föltetted magadnak. Különösen akkor, amikor egy-egy drága narancsbőr elleni krém, aminek a narancsbőr eltávolítása elméletileg a kisujjában van és amiről egyébként ódákat zengtek a csajos portálok, nálad semmiféle eredményt nem hozott.

Vagy akkor, amikor a kitartóan végzett – és állítólag narancsbőr eltüntető hatású – edzésektől ugyan fogytál pár kilót, de a gödröcskék továbbra is ott éktelenkedtek a combodon.

Eddig miért volt sikertelen a narancsbőr eltávolítása?

Nem arról van szó, hogy a tornát vagy a krémezést teljesen el kellene felejtened, amikor a narancsbőr eltüntetéséről van szó! A mozgás segítségével nem csak jobb formába kerülhetsz, de kiegyensúlyozottabb és boldogabb is leszel tőle. Egy keringésfokozó narancsbőr krém pedig – ha torna előtt használod – akár hozzá is járulhat az edzés eredményességéhez. A gond inkább az, hogy a narancsbőr eltüntetésére tett kísérleteid sokszor nem a narancsbőr valódi okait támadják és nem a probléma gyökerét kezelik!

Bizonyára hallottál már róla, hogy a narancsbőrt a gyenge szerkezetű, vékony bőrön áttüremkedő zsírsejtek okozzák. Éppen ezért a narancsbőr eltávolítása érdekében nem elég pusztán a zsírsejtek méretét csökkentened, hisz ez a kötőszövetedet nem erősíti! (Nem véletlen, hogy gyakran sportolóknak is narancsbőre van!)

A narancsbőr eltüntetése érdekében nem elég a zsírsejtek méretét csökkenteni

A narancsbőr eltávolítása érdekében nem elég a zsírsejtek méretét csökkenteni.

Hogyan tüntethető el a narancsbőr?

A narancsbőr eltüntetésében jelentős eredményt csak akkor tudsz elérni, ha egyszerre koncentrálsz a 2 legégetőbb problémára:

  1. a kötőszövet megerősítésére, valamint
  2. a zsírsejtek méretének célzott csökkentésére.

Mindez a szokványos narancsbőr elleni otthoni praktikákkal nem lehetséges – ilyen a narancsbőr elleni krém, a testmozgás, a diéták stb. használata. Hogy miért? Azért, mert ezek bár szép eredményt érnek el a narancsbőr korai stádiumában (a narancsbőr fokozatairól és kezeléséről korábban itt írtunk), de ha már állva is látszódik a narancsbőröd, esélyük sincs. Ahhoz ugyanis, hogy a fent említett két problémát megoldja egy módszer, ahhoz a bőr irha rétegébe kell eljutnia az adott technológiának vagy hatóanyagnak, és erre sem a krémek, sem a testmozgás nem képesek.

A narancsbőr eltávolítása ilyen komplex módon jellemzően azok a szépségszalonokban végzett gépi kezelések segítségével lehetséges, amelyek több narancsbőr elleni módszert kombinálnak. Ezek ugyanis nem tüneti vagy felületi kezelést nyújtanak, hanem a probléma valódi okait célozzák meg és ott fejtik ki hatásukat, ahol szükséges. Mivel pedig a narancsbőr fent említett 2 okát veszik célba hatékonyan, ezért az általuk elért eredmény nem csak látványos lesz, de tartós is.

Milyen technológiák jöhetnek tehát szóba?

  1. Rádiófrekvenciás bőrmegújítás a  bőr és a kötőszövet erősítésére a kollagéntermelés serkentése által.
  2. Ultrahangos mélymasszázs a zsírsejtek méretének csökkentésére.
  3. Vörös LED fényterápia fokozza a kollagéntermelést és az anyagcserét is.

Tudtad? kollagéntermelő sejtek 30-35 éves kor után egyre kevesebb kollagént termelnek – ezért nő a nem csak a narancsbőr kialakulásának valószínűsége, de a ráncok kialakulásának esélye is. Ilyenkor több kollagéntermelő sejt pusztul el, mint amennyi létrejön. Ezért kell olyan megoldást találnod, ami egyenesen a kollagéntermelést serkenti, mint például a rádiófrekvencia.

Az első reakciód erre az lehet, hogy jó, de ki engedheti ezt meg magának? És kinek van ideje a kezelésekre eljárni hétről hétre, hónapról hónapra?

Narancsbőr eltávolítása otthon, a profik módszerével

A fenti kérdések jogosak, de szerencsére van megoldás! Ha komplex narancsbőr elleni terápiát szeretnél végezni a zsírsejtek méretének csökkentésével, és a kötőszövet megerősítésével, manapság már nem kell feltétlenül szalonba menned, ugyanis már otthoni készülékkel is lehetséges a narancsbőr eltávolítása, ráadásul pontosan ezen szalontechnológiák ötvözésével – csak sokkal költséghatékonyabban.

A Forever Beauty 4 TECH narancsbőr elleni készülék

  • a rádiófrekvenciás bőrmegújítás,
  • a zsírcsökkentő ultrahangos mélymasszázs,
  • a vérpezsdítő vörös LED, valamint
  • a keringésfokozó vibrációs masszázs

segítségével egyszerre támadják a narancsbőr fő okait, így a narancsbőr eltüntetése otthon sem álom többé!

A narancsbőr eltüntetése otthon sem álom többé

A narancsbőr eltüntetése otthon sem álom többé

Így egyszeri beruházással megkapod mindazt, amit eddig csak a kozmetikai szalonok professzionális gépei nyújtottak, és akár otthon, napi néhány perces kúrával eltüntetheted a zavaró, makacs narancsbőrt, hogy ismét büszkén feszíthess bikiniben.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben


Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva