Narancsbőr
Narancsbőr

Így növeld a krémek hatékonyságát a narancsbőr eltüntetése során!

Ha a fejedbe vetted, hogy eltünteted a narancsbőrt, akkor a legelső lépés bizonyára egy narancsbőr elleni krém beszerzése lesz. Igen, a legtöbben így kezdünk hozzá, hiszen csak a legközelebbi drogériáig kell elmenni, ahol azután kedvünkre válogathatunk a készítmények között.

Ám általában ez csak az első lépés, hiszen a narancsbőr tényleges eltüntetéséhez jóval több kell egy felületi hatású krémnél!

Krémekkel eltüntethető a narancsbőr?

A narancsbőr elleni krémek alapvetően a keringést fokozzák, és az anyagcsere felgyorsításán keresztül fejtik ki a hatásukat. Mindezt különféle hatóanyagokkal próbálják elérni, mint például a kapszaicin, vagy éppen a koffein.

A legnagyobb gond ezekkel a krémekkel az, hogy csupán a bőr felső rétegéig jutnak el, és ott élénkítik a mikrokeringést, a mélyebb rétegekig viszont, ahol a probléma gyökerezik, sajnos nem képesek lehatolni.

A helyzet azonban nem teljesen reménytelen, hiszen a narancsbőr eltüntetésére szolgáló krémek hatásfoka javítható, ha képesek vagyunk elérni, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak.

Krémekkel eltüntethető a narancsbőr?

Krémekkel eltüntethető a narancsbőr?

Így segítheted krémekkel a narancsbőr eltüntetését!

Bár a narancsbőr elleni krémek nem tartoznak éppen a leghatékonyabb módszerek közé a narancsbőr eltüntetése terén, kiegészítő kezelésnek alkalmasak lehetnek. Akár hatásukat is növelhetjük például testtekercseléssel, vagy gépi kozmetikai kezelések segítségével.

Ezek eredményeként ugyanis a készítmények felszívódása javul, hatóanyagaik a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, így pedig hozzájárulhatnak a narancsbőr eltüntetéséhez. Persze a csodát azért így se várjunk tőlük, hiszen egy professzionális gépi kezelés már önmagában (tehát mindenféle hatóanyag használata nélkül) is sokkal többet érhet.

Narancsbőr eltüntetése gépi kezeléssel és hatóanyagokkal

Azt is fontos tudni, hogy a legtöbb narancsbőr eltüntetésére ajánlott krém, amelyeket a boltokban kapni, sajnos nem használható gépi kozmetikai kezelések során. Egyrészt mert nem nagy tisztaságúak vagy nem megfelelő összetételűek, és mélyebbre juttatva erős allergiás bőrreakciót válthatnak ki. Másrészt egyes gépi narancsbőr eltüntető kezelések – pl. rádiófrekvenciás bőrmegújítás – során magának a gépnek hatását is gátolják (pl. nem továbbítják a rezgéseket). Az ilyen profi gépi kezelésekhez speciális készítmények szükségesek.

Tehát a hatóanyagoktól csodát ne várjunk, gépi kezelések során viszont akár ezeket is bevethetjük a narancsbőr eltüntetése érdekében.

Narancsbőr eltüntetése otthon, a profik módszerével

Ha végre tényleg látványos narancsbőr-csökkenést szeretnél, felületi módszerek helyett olyan megoldást válassz, amely közvetlenül a probléma gyökerénél hat és persze az is fontos, hogy a narancsbőr valódi okait kezeld. Ez pedig nem csupán a zsírcsökkentés vagy a keringésfokozás (ahogy nagyon sokan gondolják)! Beletartozik a bőr meggyengült szerkezetének megújítása is, ami gyakran a narancsbőr kialakulásának fő oka!

Szerencsére ilyen komplex terápia már kompakt készülékkel is végezhető, amely otthon is a szalonokban alkalmazott profi technológiákat nyújtja!

A ForeverBeauty 3TECH narancsbőr elleni géppel leszámolhatsz a narancsbőrrel

A ForeverBeauty 3TECH narancsbőr elleni géppel leszámolhatsz a narancsbőrrel

A Forever Beauty 3 TECH és 4 TECH készülékek a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, a zsírcsökkentő ultrahangos mélymasszázs, a vérpezsdítő vörös LED fényterápia, valamint a keringésfokozó vibrációs masszázs erejét egyesítve lendülnek támadásba a narancsbőr fő okai ellen. Kattints ide és tudj meg többet! >>

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben


Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>