Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr elleni kezelés, ami nem hatástalan házi praktika!

Vajon miért ilyen iszonyúan nehéz megszabadulni a narancsbőrtől, és hogyan csökkenthetjük végre otthon is hatékonyan ezeket az utálatos gödröcskéket? A választ a filléres csodaszereken és masszírozókon túl kell keresni…

Narancsbőr ellen rengeteg házi praktikát találni

Azonban a hagyományos otthoni módszerek – mint például a váltózuhany, a narancsbőr elleni krém vagy narancsbőr elleni masszírozó készülék – legfeljebb kismértékben halványítják a bőrön áttüremkedő zsírgolyócskákat. Sőt, a narancsbőr még a legkeményebb edzésnek és diétának is hajlamos ellenállni!

Miért?

Azért, mert a különböző házi praktikák, az edzés és a diéta nem a narancsbőr valódi okait célozzák meg – és hogy mi a narancsbőr valódi oka?
Nos, a narancsbőr kialakulása az alábbi 2 tényezőben keresendő:

  1. A nők genetikailag gyengébb és lazább kötőszövete.
  2. A megnagyobbodott zsírsejtek, amik ezen a kötőszöveten áttüremkedve az egyenetlen bőrfelszínt okozzák.

Tehát ha egy módszer valóban el akarja tüntetni a narancsbőrt, akkor ezt a 2 okot kell célba vennie és hatékonyan fellépnie ellene – a fent említett praktikák pedig nem ezt teszik.
A különböző krémek és gélek, amik elméletileg az anyagcserét fokozzák, például le sem jutnak oda, ahol hatniuk kellene – nevezetesen az irha rétegbe -, és ezen még az se segít, ha fóliával tekercseled körbe magad (nem, az sem segít, ha egy szépségszalonban, vagy egyenesen a dalai láma teker körbe).
Ugyanez a helyzet a narancsbőr elleni masszírozó készülékekkel, valamint a diéta és az edzés dinamikus duójával is. Bár kétségtelen tény, hogy az egészséges táplálkozás és az testmozgás kötelező kelléke az egészséges életmódnak, ami nyilván meglátszik az ember külsején, ám ez mit sem változtat azon a tényen, hogy ha genetikailag meg vagy “áldva” a narancsbőrrel, akkor ezer guggolás sem fogja azt a bőrödről kiűzni. És ha már itt tartunk, az edzésnek van egy olyan hátránya is, hogy nemes egyszerűséggel, bár egy nagyszerű dolog, nem a narancsbőr eltüntetésére lett kitalálva, így a kötőszövetet nem erősíti, csak az izmokat. Természetesen mind a diéta, mind az edzés során – jó esetben – ürít a szervezeted a zsírsejtjeidből, ám egyrészt nem olyan mértékben, hogy egy látványos változást mutasson a bőröd állapotán, másrészt mivel a kötőszövet gyengesége nagyon galiba, ezért hiába vannak kisebb zsírsejtjeid, azok is meg fognak látszódni a bőrödön. Pláne, ismétlem, ha a genetikád olyan.

Ezért van az, hogy a narancs héjára emlékeztető képződmények gyakran a vékonyabb, rendszeresen mozgó, egészségesen étkező nőkön is megjelennek.

Ha a kollagén háló – amely a bőr rugalmasságát adja – valamilyen okból nem elég sűrű és feszes, könnyen áttüremkedhetnek rajta a zsírsejtek, hepehupássá téve a bőrfelszínt. Ilyenkor a spártai életmód helyett a bőr erősítésére, feszesítésére kell fókuszálni.

 

 

Narancsbőr elleni kezelés egy kombinált, mélyre ható terápiával

Legjobb, ha olyan kombinált narancsbőr elleni kezeléseket végzünk, amelyek a narancsbőr két fő okát egyszerre képesek kezelni! Azaz:

  1. feszesítik és megújítják a laza, megnyúlt bőrt, valamint
  2. csökkentik a bőr alatti zsírsejtek méretét.

Erre csak komplex terápia képes, mi manapság már nemcsak szépségszalonokban, hanem otthon, saját készülékkel is van lehetőség, amiről bővebben itt olvashatsz! De bármelyik lehetőséget is választjuk, a megfelelő technológiától függ majd a siker.

A legjobb narancsbőr elleni kezelés otthonra is!

A zsírsejtek célzott zsugorítására több kezelés (pl. ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia) is képes. Bőrfeszesítésre azonban – amely a narancsbőr elleni kezelések lelkét adja – csak a rádiófrekvenciás (RF) testkezelés nyújt igazán látványos és tartós megoldást. Ha tehát szép eredményre vágyunk, olyan terápiát válasszunk, amely rádiófrekvenciás feszesítő kezeléssel kombináltja a zsírcsökkentő eljárásokat! Vagy szerezzünk be egy otthoni narancsbőr elleni készüléket, amely ilyen komplex terápiára képes!

 

Narancsbőr elleni kezelés rádiófrekvenciával? Hogy?

A rádiófrekvenciás hőenergia azonnal összerántja a megnyúlt kollagén rostokat, ezáltal rögtön valamivel feszesebbnek érezzük bőrünket. Kúraszerű használata erős és tartós anticellulit hatást eredményez, ugyanis új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket. Így a bőr sokkal rugalmasabb, stabilabb lesz, és már nem engedi áttüremkedni a gödröcskéket okozó zsírsejteket.

Narancsbőr elleni gép az otthoni, kényelmes kezelésekhez!

Az RF bőrfeszesítéssel kombinált narancsbőr elleni kezelések csak kúraszerűen végezve hatékonyak, éppen ezért a szalonokban elég költségesek. Különösen akkor, ha több testrész narancsbőr-mentesítésére is szükség van. Tehát a kisebb költségvetésből gazdálkodóknak inkább az ugyanilyen technológiával működő, azonos hatékonyságú otthoni gépek jelenthetnek megoldást.

Aki nem szeret szalonba járni, nem szívesen vetkőzik le mások előtt, vagy állandó időhiánnyal küzd, annak szintén jó szolgálatot tehet egy komplex terápiát nyújtó otthoni narancsbőr elleni készülék.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty 4TECH gépet!

gomb-bovebben


Őri-Solymos Katalin

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva