Narancsbőr
Narancsbőr

Miért nem hatékony a legtöbb narancsbőr elleni kezelés?

A narancsbőr egy igazán makacs dolog – ha egyszer kialakult nálunk, akkor nagyon nehéz megszabadulni tőle. A narancsbőr eltüntetése azért sem megy könnyen, mert sok esetben nem a megfelelő módszert választjuk, így hiába alkalmazunk egy-egy krémet a narancsbőr ellen, hiába izzasztjuk magunkat egy fárasztó edzésen, az eredmény csak nagyítóval lesz látható.

Kezelések narancsbőr ellen

narancsbor

A gélezést utálod, de nincs időd kozmetikushoz járni?

Miután a narancsbőr a nők körében igen elterjedt probléma, ezért szinte minden kozmetikai cég kínál a narancsbőr ellen krémeket, géleket, zseléket, amikből biztosan Te is kipróbáltál már párat; mivel viszonylag olcsóak, ezért igen könnyű elcsábulni vásárláskor, és a kosárba dobni egy tégellyel. A kozmetikai szalonokban viszont egy többalkalmas bérlet egy kisebb vagyon. Érdemes még a narancsbőr elleni diétákról is ejteni néhány szót: vannak, akik azt hirdetik, hogy a narancsbőr csupán az étrend megváltoztatásával orvosolható, de a kérdés ennél jóval bonyolultabb.

Miért nem hatékonyak az egyes narancsbőr kezelések?

Mint látod, módszerekből nincs hiány, de legtöbbjükkel csak csekély javulás érhető el az alkalmazásukkal, aminek több oka is van. Sok esetben az a baj az adott módszerrel, hogy nem hatol le a probléma gyökeréig, vagyis csak felszíni kezelést nyújt. A diéták méregtelenítenek ugyan, de a már meglévő narancsbőrt nem tüntetik el. A masszírozók, illetve a nyirokkeringést stimuláló terápiák csak a vizesedést csökkentik, míg a narancsbőr ellen használatos krémek nem jutnak be elég mélyen ahhoz, hogy valódi eredményt érjünk el velük.

narancsbőr a popsin

Már nem mersz shortot felvenni? Komplex narancsbőr kezelésre van szükséged!

Komplex narancsbőr kezelés a narancsbőr ellen

A narancsbőr ellen csak akkor érhetsz el sikereket, ha komplex, valamennyi problémát kezelő megoldást választasz. A direkt otthoni használatra kifejlesztett Forever Beauty készülék azokat a modern narancsbőr ellen alkalmazott technológiákat ötvözi magában, amikkel igazán hatásos és tartós eredményeket érhetsz el, és mindezt az otthonod kényelmében élvezheted.

Nézzük, hogyan működnek és mit tudnak ezek a bizonyos narancsbőr ellen alkalmazott technológiák:

1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (multipoláris RF)

Napjaink egyik leghatékonyabb, műtét nélküli bőrfeszesítő eljárásaként a kollagén-termelés felpörgetésével tartósan megújítja, erősíti, fiatalítja a bőrt, így nagy szerepet játszik a narancsbőr eltüntetésében, ráadásul javítja a test kontúrját is. Hatása révén a narancsbőrt okozó megnagyobbodott zsírsejtek már egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé tudnak áttüremkedni a meglazult kötőszöveten.

2. Ultrahangos mélymasszázs 

A nyirokkeringés és a sejtanyagcsere gyorsításával képes a zsírsejtek méretét célzottan csökkenteni és ezáltal hatásos narancsbőr kezelést véghez vinni. Ezen kívül azért is hasznos az ultrahangos mélymasszázs, mert segítségével különféle hatóanyagokat juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe a narancsbőr ellen.

3. Vörös LED fényterápia 

Fokozza a vér- és nyirokkeringést, valamint segíti a kollagén termelődését.

4. Vibrációs masszázs 

Javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, ezzel segít csökkenteni a narancsbőrös terület vizesedését, valamint gyorsítja a rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelések hatására felszabaduló zsírok elszállítását is.

Vesd be narancsbőr ellen a Forever Beauty készüléket! Kattints ide! >>>

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>