Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr csökkentése méregtelenítéssel

A narancsbőr ellen számtalan módon felvehetjük a küzdelmet. Ezek között a méregtelenítés is szerepel, ami a cellulit egyes fokozatában lehet hatásos „fegyver”, valamint a méregtelenítő kúrák az általános egészségi állapotunkat is javítják, talán ezért is örvendenek manapság akkora népszerűségnek.

Mivel a narancsbőr kialakulásában nagy szerepük van a zsírsejtekben felhalmozódó zsírnak és salakanyagoknak, a méregtelenítés csökkentheti a narancsbőr tüneteit.

Narancsbőr ellen méregtelenítés.

A zöldséglevek is segíthetnek a méregtelenítésben

Miért jelenik meg rajtunk a narancsbőr?

Ezért egyrészt a bőr alatti zsírsejtek megnövekedett mérete okolható, amelyben nagy szerepe van a mai életmódnak. Olyanokra gondoljunk itt, mint a gyorsételek, az adalékanyagok, a cukros üdítők, a finomított szénhidrátok, valamint az olyan káros szenvedélyek, mint a dohányzás és az alkohol, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a narancsbőr kialakulásához.

Gondoljunk csak egyetlen napunkra, és máris láthatóvá válik számunkra is, hogy az örökös rohanás és stressz mellett az egészséges életmód gyakran a háttérbe szorul.

Méregtelenítés zöldségekkel és gyümölccsel a narancsbőr ellen.

fjA narancsbőr másik fő oka a kötőszövet meggyengülése, vagy örökletesen gyengébb szerkezete, mely engedi áttüremkedni a bőr alatti, hatalmasra duzzadt zsírsejteket.

Tényleg csökkenthető a narancsbőr méregtelenítéssel?

Abban viszont biztosan sokan egyetértünk, hogy a régi rossz szokásainktól elég nehéz megszabadulnunk. Valljuk be azt is, csak kevesünknek sikerül teljes mértékben kiiktattunk az életükből a fenti káros anyagokat. Éppen ezért a narancsbőr elleni küzdelmünket rendszeres méregtelenítéssel is érdemes támogatni.

Narancsbor elleni méregtelenítés a salakanyagok kiürítésével.

Régi rossz szokásaink okoznak gondot?

Hogyan is állunk a „narancstalanító” módszerekkel?

A legismertebb méregtelenítő-„narancstalanító” módszerek egyike a különféle teák fogyasztása – mezei zsurló, csalán, borsmenta –, amelyek az anyagcsere serkentésével, illetve a vértisztító hatásukkal járulnak hozzá a salakanyagok távozásához.

Ezeket a narancsbőr elleni teákat fogyasszuk kúraszerűen, az ajánlásoknak megfelelően használjuk, és természetesen élvezzük a jótékony hatásukat!

Salaktalanítással a narancsbőr ellen

A léböjtkúrák szintén elterjedt módszerek lettek a narancsbőr ellen az utóbbi években. Viszont ezekkel is érdemes csínján bánni, mert ha túlzásba visszük, annak akár káros következményei is lehetnek.

Narancsbőr elleni méregtelenítés zöldségekkel.

Frissen elkészített zöldséglevekkel a narancsbőr ellen

A méregtelenítés hatékonyságát tovább fokozhatjuk szaunázással. De az infraszauna mellett se feledjük, hogy a megfelelő vízfogyasztás – napi 2-2,5 liter – is fontos része a narancsbőr elleni kúrának.

A narancsbőr végső leszámolója

fjA felsoroltak természetesen sokat segítenek a méregtelenítésben, a narancsbőr elleni harcban, de a bőr meggyengült szerkezetére nincsenek hatással. Ehhez már olyan speciális gépi kezelések szükségesek, amelyek a kötőszövet feszesítésére, megújítására is képesek.  

Azt is lássuk be, a narancsbőr okai sajnos sokkal összetettebbek és mélyebben gyökereznek annál, hogy csak a bőr felső rétegeiben dolgozzunk ellenük.

narancsbor ellen
A legjobb eredményt a narancsbőr két legfőbb okát megfogva, a zsírcsökkentő és bőrmegújító hatású narancsbőr kezeléseket kombinálva érhetjük el, vagyis a problémás testrészek rendszeres, mélyreható kezelésével!

Ehhez nyújt Neked hatékony segítséget otthon, a mindennapjaidban a Forever Beauty 4TECH készülék!

Ide kattintva, tovább tájékozódhatsz róla! >> 

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>