Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr eltüntetése masszírozó géppel – lehetséges?

Narancsbőr eltüntetésére már számos készülék áll a rendelkezésedre, amelyeket az otthonodban használhatsz. Persze, a kérdés ilyenkor mindig az, hogy ezek milyen hatékonyságúak, illetve, hogy valóban ott támadják-e a narancsbőrt, ahol kell.

Mit tudnak a narancsbőr elleni masszírozók?

A masszírozás önmagában nagyon kevés a narancsbőr ellen!

A masszírozás önmagában nagyon
kevés a narancsbőr ellen!

A narancsbőr eltüntetésére számtalan masszírozó készüléket találhatsz, amelyek mind azt ígérik, hogy használatukkal csökkenthető a makacs cellulit. Valóban igaz lenne ez az ígéret, és csupán a vér- és nyirokkeringés fokozásán keresztül meg lehet szabadulni ettől a kellemetlen tünettől? A válasz erre egyértelműen nem!

A masszírozókból – nem túlzás ezt állítani – millióféle létezik. Az egyszerű kézi vagy elektromos görgős eszközöktől a vákuumos készülékekig terjed a kínálat, ami már szinte zavarba ejtő, az eredmény viszont lelombozó.

Ezek a masszírozók ugyanis mind-mind csak az ödémát csökkentik, illetve jól használhatóak a narancsbőr kialakulásának megelőzésében. Ha azonban a cellulit már egy előrehaladottabb stádiumban van, vagyis a hepehupák álló helyzetben is jól láthatóak, sajnos önmagukban nem sokat segítenek a narancsbőr eltüntetésében.

Narancsbőr eltüntetése ultrahangos mélymasszázzsal

Az ultrahangos mélymasszázs készülékek magas frekvenciájú hanghullámai akár 4-6 centiméter mélyen is képesek behatolni a bőr kötőszövetének rétegeibe, már sokkal hatékonyabbak.

Ezzel a módszerrel ugyanis fellazítható a kötőszövetekben lerakódott méreganyag, csökkenthető a zsírsejtek mérete, és feszesíthető a bőr, ami már önmagában is eredményeket képes produkálni.

Azonban ne feledjük: a narancsbőrt nem csupán a zsírsejtek megnövekedett mérete okozza! Kialakulásának másik fő oka, hogy a kötőszövet valamilyen okból (pl. fogamzásgátló szedése, öregedés miatt) meggyengült, így könnyen áttüremkednek rajta a nagyra duzzadt zsírsejtek. Tehát a zsírsejtek méretének csökkentése önmagában kevés a megfelelő eredményhez.

Narancsbőr eltüntetése komplex kezeléssel

Bár a narancsbőr elleni masszázs hatásai egyértelműen pozitívak, a narancsbőr megszüntetéséhez komplex narancsbőr elleni terápia szükséges, amely a narancsbőr két fő okát egyszerre kezeli. Azaz erősíti a bőr meglazult szerkezetélt és csökkenti a zsírsejtek méretét. Kiváló megoldás, ha a narancsbőr eltüntetése érdekében az ultrahangos mélymasszázst rádiófrekvenciás bőrfeszesítéssel kombináljuk. Az utóbbi módszer a kötőszövet kollagénhálóját is hatékonyan megújítja, meggátolva ezzel a zsírsejtek áttüremkedését. Így már jelentősen csökkenthető vagy eltüntethető a narancsbőr.

Ilyen kezelések korábban csak szépségszalonokban, borsos áron voltak elérhetőek, azonban mára szerencsére otthoni készülékkel is végezhető komplex narancsbőr elleni terápia.

A narancsbőr eltüntetése már otthon is lehetséges!

A narancsbőr eltüntetése már otthon is lehetséges!

A Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékekben egyesül 3 illetve 4 forradalmi technológia. Így nem kell kozmetikushoz járnod, időpontot egyeztetned, mások előtt levetkőznöd. Tehát a magad kozmetikusa lehetsz, hiszen narancsbőr eltüntetése így már otthon is lehetséges!

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben


Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>