Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr és lélek kapcsolata

Bár a narancsbőr a test elváltozása, a kialakulásában és súlyosbodásában lelki problémák is szerepet játszhatnak. Arról nem is beszélve, hogy a makacs, múlni nem akaró cellulit hatással lehet az önbecsülésre is – az ilyen személyek általában félénkebbek, és kerülik a társasági életet is, hiszen szégyenlik magukat a problémájuk miatt.

Narancsbőr ellen küzdesz? Előbb a lelkedet figyeld meg

Gondolj az olyan nehezebb, stresszesebb élethelyzetekre, amikor valami miatt rossz szokásokat veszel fel: nem jársz el edzeni, folyton nassolsz, szemét kajákkal, cukros üdítőkkel és energiaitalokkal próbálod feldobni a kedvedet, netalántán nem veted meg a cigit és alkoholt sem. Ezek a tevékenységek viszont egy újabb negatív dolgot eredményezhetnek: ez pedig a narancsbőr. Tudniillik ezek az életmódbeli káros változások mind kedveznek a narancsbőr kialakulásának vagy éppenséggel eldurvulásának. S ha mind ez nem lenne elég: a helyzet fordítva is igaz – a már meglévő narancsbőr komoly kihatással lehet a lelki állapotunkra. Hiszen nem nehéz belátni, hogy narancsbőrrel senki nem megy szívesen strandra, vagy szaunázni a barátaival, és a magánéletben is sok problémát okozhat a cellulit miatti túlzott aggódás.

narancsbor_vekony_noknel

Kiakaszt a narancsbőr? Akkor tegyél valamit ellene, ami tényleg hatásos!

A narancsbőr kezelés idegesítő buktatói

A narancsbőr eltüntetése és kezelése ugyan nem oldja meg a lelki gondokat, de talán kicsit bátrabbak leszünk, ha visszanyerjük az eredeti, karfiolmentes formánkat. Ebben a kényes helyzetben azonban mindennél fontosabb, hogy az általunk választott módszer valóban hatékony legyen, mert ha nem jönnek az eredmények, az még jobban elkeseríthet bennünket. Sajnos a narancsbőr ellen a krémek, a cellulit masszázsok, a testtekercselések vagy az izzasztó-fogyasztó nadrágban végzett kőkemény edzések is okozhatnak esetenként csalódást, hiszen előfordulhat, hogy nem produkálnak látványos eredményt. Ennek hátterében több tényező áll. A narancsbőr ellen használatos gélek, krémek, zselék hatásáról azt kell tudni, hogy felületi, ezért nem a narancsbőr problémájának gyökerét kezelik. A sport hatása nem célzott, ugyanakkor a narancsbőr ellen a masszírozók csupán a vizesedést csökkentik és azt is csak átmenetileg. A testtekercselők pedig kizárólag méregtelenítést végeznek. Nem csoda, hogy nem hozzák azt az eredményt, amit az ember lánya várna tőlük.

Narancsbőr ellen hatékonyan, több magabiztossággal

De mit tegyen az, aki már minden módszerben csalódott, viszont még mindig nem adta fel a narancsbőr elleni küzdelmet? Nekik ajánljuk a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket, ami egyrészt  hatékony, másrészt kényelmes, otthoni megoldás a narancsbőr ellen!

Bár a bőr szerkezetének erősítését és a zsírsejtek csökkentését célzó Forever Beauty 4TECH készülék az önbizalmat direkt módon nem növeli, ám közvetetten mégis ezt teszi. A Forever Beauty 4TECH készülékkel a narancsbőr kezelés ugyanis eredményes: egy 10 hetes kezeléssorozatot szükséges végigcsinálni az adott testrészen, utána pedig a látvány magáért beszél majd! A Forever Beauty 4TECH kombinált narancsbőr elleni terápiájának ereje eltünteti vagy jelentősen halványíthatja narancsbőrt, ráadásul pontosan ott hat, ahol használod, így valóban célzott narancsbőr kezelést nyújt.

Narancsbor ellen Forever Beauty (1)

Zavarban vagy a csúf narancsbőr miatt? Próbáld ki a Forever Beauty-t!

A 10 hetes Forever Beauty narancsbőr kezelés után már nem kell például megijednünk, ha szoknyát vagy shortot kell felvennünk, vagy épp egy kis wellnessre invitálnak minket, mert a narancsbőr ellen kifejlesztett Forever Beauty 4TECH gép segítségével könnyedén, fájdalommentesen érhetjük el a vágyott eredményt: a sima, narancsbőrmentes bőrt – a magabiztosság pedig már csak hab lesz a tortán!

Vesd be narancsbőr ellen a Forever Beauty készüléket! Kattints ide! >>>

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva