Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőrkezelés géppel

Narancsbőr kezelésére rengeteg új módszer létezik, de sokan még mindig csak a hagyományos és kellemetlen eljárásokat ismerik. Pedig fájdalommentes és igazán hatékony gépi narancsbőrkezelések is léteznek!

Narancsbőr kezelése a gépi módszerek előtt

A narancsbőr kezelése hosszú múltra tekint vissza, hiszen ez a szépészeti probléma már régóta megkeseríti a nők életét. A régebbi módszerekkel, mint például a masszázsokkal az a legnagyobb gond, hogy nem hatolnak a narancsbőr gyökeréig.

Vagyis a bőrfelszínt átmenetileg szebbé varázsolhatják (pl. a vizesedés csökkentésével, vagy a zsíreloszlás pillanatnyi javításával), de a gödröcskék fő okait nem kezelik. Nem csökkentik jelentősen a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét és a bőr meggyengült szerkezetét sem képesek megújítani, így a valódi probléma sajnos megmarad.

A narancsbőr elleni kezelések géppel régi módszerekkel fájdalmas is lehet.

Vannak olyan régebbi módszerek, amelyek fájdalmasak is lehetnek

A legismertebb mechanikus, illetve hatóanyagot bőrbe juttató narancsbőr kezelések a különféle masszázsok, vákuum masszázsok és a tekercselés, de érdemes az illóolajokat és a különféle krémeket is megemlíteni. Ezek hatása sajnos jórészt csak felületi. Egyes masszázsok és vákuumos narancsbőrkezelések fájdalommal is járhatnak, és a bőr is megnyúlhat tőlük, ami csak tovább ronthat a már kialakult narancsbőrön.

Egy tűszúrásokkal járó narancsbőr kezelés (pl. mezoterápia, dermaroller) már jóval hatékonyabb lehet, hiszen segíti a bőrmegújítást, azonban sajnos fájdalommal is jár. Ráadásul a bőr sérülése miatt mellékhatások (pl. pigmentfoltok, fertőzések) jelentkezhetnek.

Narancsbőrkezelés géppel: hatékony és fájdalommentes

A profi rádiófrekvenciás, ultrahangos és fényterápiás gépek megjelenése mérföldkőnek számít a cellulit elleni harcban. Egy ilyen kozmetikai géppel végzett narancsbőr kezelés ugyanis teljesen fájdalommentes, és hatásosan csökkentheti a zsírsejtek méretét, feszesítheti a bőrt, valamint élénkítheti a nyirok- és a vérkeringést is.

A narancsbőrkezelésben használt gépek hatásai

Természetesen az egyes gépek és technológiák hatása közt óriási a különbség. Míg egyes gépek inkább zsírcsökkentésre alkalmasak (pl. ultrahangos mélymasszázs, kavitációs zsírbontás), más narancsbőrkezelés célja a bőr megújítása, feszesítése (pl. rádiófrekvenciás bőrfeszesítés).

fjÉppen ezért a látványos eredmény érdekében többféle gépi narancsbőr kezelést ajánlott együtt alkalmazni. Így a narancsbőr fő okai ellen egyszerre lendülhetünk támadásba: erősíthetjük a meggyengült bőrt, és csökkenthetjük a laza bőrön áttüremkedő zsírgolyók méretét.

Komplex narancsbőr kezelés géppel, otthon is!

A géppel végzett narancsbőrkezelésekért ma már nem feltétlenül kell esztétikai szalonba mennünk, ugyanis számos profi technológiát otthoni készülékbe is beépítettek. Így kényelmesen, saját időbeosztásunk szerint, akár tévézés vagy netezés közben letudhatjuk a narancsbőr kezelést. Ráadásul nem kell minden alkalommal tízezreket fizetnünk a kozmetikusnak.

A nagyszerű hír az, hogy már te is vásárolhatsz az otthonodba olyan narancsbőr elleni gépet, amellyel négyféle bőrmegújító, zsírcsökkentő és keringésfokozó narancsbőr kezelést végezhetsz, és ugyanazt a minőséget képviseli, mint amit a szalonokban is megszoktál.

forever_beauty-4tech_gep_narancsbor_ellen_mozgas-1

Ha szeretnél kipróbálni egy ilyen otthoni készüléket, akkor kattints ide, és jelentkezz be egy ingyenes kipróbálásra.

Ha pedig szeretnél többet megtudni a Forever Beauty 4TECH készülékről, amely egy gépben nyújtja a szalonokban is használt rádiófrekvenciás kezelést, ultrahangos mélymasszázst, LED fényterápiát és vibrációs masszázst is, akkor olvass tovább itt! >>>

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>