Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőrkezelés házilag

A női praktikák tárháza szinte kifogyhatatlan, nincs ez másként a narancsbőr kezelésével kapcsolatban sem. Ha csak az internetet böngésszük, már akkor rengeteg cellulit elleni házi módszert találhatunk, amik egyeseknél hatékonyabbak, másoknál viszont fabatkát sem érnek.

Min múlik a narancsbőrkezelés sikere?

Sokszor nem értjük, hogy egy-egy házi praktika, amit olyan sokan dicsérnek, miért nem sikeres nálunk. Hiszen ha annyi nőnek segített, akkor be kellett volna válnia, ehelyett csak az időt pazaroltuk, vagy pénzt dobtunk ki egy haszontalan termékre.

Narancsbőr elleni kezelés otthon házilag géppel megoldva.

A narancsbőrkezelés házilag kényelmes, de nem mindig eredményes

Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra ideális narancsbőrkezelést, nem árt tisztában lennünk vele, hogy nálunk milyen stádiumban van a cellulit.

fjA narancsbőrnek ugyanis három fokozata is van, ezért fordulhat elő, hogy az a módszer, ami enyhébb esetben javíthat a bőr állapotán, az a makacs narancsbőrre semmiféle hatással nincsen.

A sikertelenség másik oka lehet, hogy különbözőek vagyunk, ezért egyénenként is más-más hatást gyakorolnak ránk a különféle terápiák.

Milyen narancsbőrkezelést alkalmazhatunk házilag?

A narancsbőr kialakulásához két fő tényező járul hozzá, az egyik a bőr alatti zsírsejtek nagy mérete, a másik pedig a laza kötőszövet. A helyzetet tovább ronthatja a rossz nyirokkeringés miatt kialakult ödéma is. Tehát a narancsbőrkezelés házilag is csak akkor lesz sikeres, ha a kiváltó okok mindegyikét célba vesszük.

A narancsbőrt házilag csak egyes fokozatban érdemes.

Vajon az én narancsbőröm milyen fokozatú? Kattints ide és tudd meg! >>

A legismertebb házi praktikák a narancsbőr kezelésében a krémek, a torna, házi kencék, kávézacc, illóolajos masszázs, luffa szivacsos dörzsölés, a hideg-meleg vizes váltózuhany, a kézi és vákuumos masszírozók, a fogyasztónadrágok, a diéta és a tekercselés. Ezen kívül modernebb otthon használatos narancsbőr elleni eszközök is létezek.

A narancsbőr kezelését mindig a kiváltó okokhoz kell igazítani!

Fontos, hogy a narancsbőr kezelését mindig összhangba kell hozni a probléma okával. Ha valakinek például a kötőszövete gyenge, akkor a diétától vagy a keringést serkentő krémektől nem várhat csodát. A narancsbőr akkor sem tűnik el, amikor az ödéma csökkentését célzó kezeléseket végzünk el otthon, amihez a masszírozókat és a váltózuhanyt használhatjuk.

Tehát a házi praktikák általában csak az enyhébb tüneteknél hatékonyak, a látható narancsbőr eltüntetéséhez viszont már komplex kezelések szükségesek. Szerencsére ilyen narancsbőrkezelés is végezhető már házilag, ha beszerzünk egy profi otthoni kozmetikai készüléket, ezzel is időt és pénzt megtakarítva a saját kényelmünkért.

Narancsbőrkezelés otthon kényelmesen házilag géppel.

A Forever Beauty 4TECH otthoni készülék 4 profi, szalonokban végzett narancsbőrkezelés erejét egyesíti: a rádiófrekvenciás bőrfeszesítést, az ultrahangos mélymasszázst, a LED fényterápiát és a mélyreható vibrációs masszázst, amelyek egyszerre és mélyrehatóan kezelik a narancsbőr két fő okát!

Forever Beauty 4tech otthon a naracsbor ellen.

Ha szeretnél egy tényleg bevált otthoni „praktikát”, amellyel barátaidnak is eldicsekedhetsz, mert ez tényleg hatásos lesz, (sőt ezen felül még a barátnőddel is megfelezheted a készülék költségeit, mivel elég hetente kétszer használni a gépet, így csereberélni is tudjátok), akkor ne habozz, rendeld meg a Forever Beauty 4TECH készüléket most.

Ha pedig egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy ez a gép mit tud az eddigi házi praktikákhoz, esetleg az olcsóbb kütyükhöz képest, akkor jelentkezz és próbáld ki a Forever Beauty 4TECH készüléket nálunk. >>>

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>