Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr kezelés olcsón

Úgy döntöttél végre megszabadulsz a narancsbőrtől egy igazán hatékony narancsbőr kezelés segítségével? Tisztában vagy vele, hogy ezt csak professzionális, komplex gépi narancsbőr elleni kúrával lehetséges, de nem szeretnél eladósodni a narancsbőr kezelés oltárán? Nem kell!

Megértjük, hogy bár egy-egy kezelés talán még bele is férne a büdzsébe, de a rendszeres fenntartó kezelések költségeit a legtöbben már nem tudják vállalni. Megoldás ekkor is létezik, csak meg kell találni a narancsbőr kezelésének olcsóbb módjait.

Narancsbőr kezelése olcsón, kuponnal

A kedvezményes kuponokkal igénybe vehető kozmetikai beavatkozások – így a narancsbőr kezelése is – népszerűek a nők körében. Ami igazán vonzóvá teszi ezeket, hogy sokat spórolhatunk velük, akár a kezelés rendes árának 50%-át is. Márpedig ki tudna ellenállni egy ilyen ajánlatnak?

Narancsbőrkezelés otthon gyorsan hatékonyan és olcsón.

Egy kuponajánlat narancsbőr kezelésre csábító lehet, de nem feltétlenül olcsóbb!

A kuponos promóciókkal kapcsolatban azonban több probléma is felmerül. Először is, csupán néhány alkalomra szólnak, miközben ahhoz, hogy a narancsbőr kezelése hatékony legyen, biztosan több kezelésre lenne szükségünk. Ezek teljes áron azonban már túlságosan drágák. Sajnos gyakran az is előfordul, hogy szebb az ígéret, mint a valóság, ilyenkor a kuponos kezelés rövidebb ideig tart, és szinte futószalagon végzik. Az is gondot jelenthet, hogy nem személyre szabottan foglalkoznak a vendégekkel.

Ha pedig túl sokan vették meg a narancsbőr kezelés kupont, előfordulhat, hogy nem kapunk egykönnyen időpontot. Sőt még az is lehet, hogy nekünk megfelelő időpont híján igénybe sem tudjuk venni a szolgáltatást. Arról nem is beszélve, ha túl messze van a szalon, hajlamosak vagyunk egy fárasztó nap után lebeszélni magunkat és inkább otthon maradunk.

Narancsbőr kezelés olcsón, otthoni módszerekkel

A narancsbőr kezelésére számtalan olcsó otthoni praktika létezik, ezekről itt írtunk bővebben, azonban ezeknek a hatásfoka fényévekkel alacsonyabb, mint egy szalonban elérhető kezeléseké.

A probléma ott kezdődik, hogy a néhány ezer forintért megvásárolható masszírozók csupán a keringést serkentik. Így inkább a megelőzésben, a jelenlegi állapot fenntartásában használhatóak hatékonyan, és nem a már kialakult magasabb fokozatú narancsbőr kezelésére alkalmasak. Sajnos ugyanezt mondhatjuk el a krémekre is, maradjunk annyiban, hogy sokkal hangzatosabb a reklámszövegük, mint amire valójában képesek.

Ezek tehát a narancsbőr valódi okait nem kezelik, csak a felszínt „kapargatják”.

fjA két alapvető problémával sajnos az olcsó házi praktikák általában nem tudnak mit kezdeni: a bőr alatti zsírsejtek méretét nem csökkentik jelentősen és a meggyengült bőrt sem újítják meg.

 

De akkor mégis milyen más narancsbőr elleni módszerek és megoldások léteznek, amik valóban hatnak is? Ne aggódj! Mi összeszedtük Neked a lehetséges megoldásokat, így Neked csak el kell olvasnod ezt a cikket és döntened, hogy hogyan szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől. Ennyi az egész!

Narancsbőr kezelés olcsón, a szalonok hatékonyságával?

Ha gazdaságos és hatékony otthoni megoldást keresünk a narancsbőr kezelésére, akkor ma már olyan kompakt készüléket is beszerezhetünk, amely a szalonok profi narancsbőr elleni gépi kezeléseit nyújtja.

Lehet, hogy egy ilyen profi otthoni gép első ránézésre drágának tűnik, de amint rápillantasz a szalonárakra, rájössz, hogy hosszú távon megtérül az ára. Ugyanis egy 10 alkalmas narancsbőr elleni kúra kifizetésénél már bőven ott vagyunk a gép áránál. Ráadásul elfelejthetjük a kimerítő utazást, az időpontfoglalást, és az otthonunk kényelmében, akár olvasás vagy kedvenc filmünk nézése mellett is elvégezhetjük a narancsbőr kezelésünket.

Forever Beauty 4tech otthon a naracsbor ellen.
Ha szeretnél többet tudni egy ilyen hatékony narancsbőr elleni otthoni készülékről, akkor kattints ide és merülj el a Forever Beauty 4TECH készülék ismertetőjében.

Ha pedig máris kedvet érzel a kipróbálására, akkor jelentkezz be most hozzánk, és próbáld ki nálunk mindenféle költség nélkül. >>>

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva