Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőrkezelés olcsón

Igazán tartós és látványos eredményt csak a profi narancsbőr elleni kúrák nyújtanak, ezt azonban sokan nem tudják megfizetni.

Egy-egy kezelés talán még bele is férne a büdzsébe, de a rendszeres fenntartó kezelések költségeit a legtöbben már nem tudják vállalni. Megoldás ekkor is létezik, csak meg kell találni a narancsbőr kezelésének olcsóbb módjait.

Narancsbőr kezelése olcsón, kuponnal

A kedvezményes kuponokkal igénybe vehető kozmetikai beavatkozások – így a narancsbőr kezelése is – népszerű a nők körében. Ami igazán vonzóvá teszi ezeket, hogy sokat spórolhatunk velük, akár a kezelés rendes árának 50%-át is. Márpedig ki tudna ellenállni egy ilyen ajánlatnak?

Narancsbőrkezelés otthon gyorsan hatékonyan és olcsón.

Egy kuponajánlat csábító lehet, de nem feltétlenül olcsóbb!

A kuponos promóciókkal kapcsolatban azonban több probléma is felmerül. Először is, csupán néhány alkalomra szólnak, miközben ahhoz, hogy a narancsbőr kezelése hatékony legyen, biztosan több kezelésre lenne szükségünk. És ezek teljes áron már túlságosan drágák. Sajnos gyakran az is előfordul, hogy szebb az ígéret, mint a valóság, vagyis a kuponos kezelés rövidebb ideig tart, és szinte futószalagon végzik. Az is gondot jelenthet hogy nem személyre szabottan foglalkoznak a vendégekkel.

Ha pedig túl sokan vették meg a narancsbőr kezelés kupont, előfordulhat, hogy nem kapunk egykönnyen időpontot. Sőt még az is lehet, hogy nekünk megfelelő időpont híján igénybe sem tudjuk venni a szolgáltatást. Arról nem is beszélve, ha túl messze van a szalon, hajlamosak vagyunk egy fárasztó nap után lebeszélni magunkat és inkább otthon maradunk.

Narancsbőrkezelés olcsón, otthoni módszerekkel

A narancsbőr kezelésére számtalan olcsó otthoni praktika létezik, azonban ezeknek a hatásfoka fényévekkel alacsonyabb, mint egy szalonban elérhető kezelésé.

A probléma ott kezdődik, hogy a néhány ezer forintért megvásárolható masszírozók csupán a keringést serkentik. Így inkább a megelőzésben, a jelenlegi állapot fenntartásában használhatóak hatékonyan, és nem a már kialakult magasabb fokozatú narancsbőr kezelésére alkalmasak. Sajnos ugyanezt mondhatjuk el a krémekre is, maradjunk annyiban, hogy sokkal hangzatosabb a reklámszövegük, mint amire valójában képesek.

Ezek tehát a narancsbőr valódi okait nem kezelik, csak a felszínt „kapargatják”.

fjA két alapvető problémával sajnos az olcsó házi praktikák általában nem tudnak mit kezdeni: a bőr alatti zsírsejtek méretét nem csökkentik jelentősen és a meggyengült bőrt sem újítják meg.

Narancsbőrkezelés olcsón, a szalonok hatékonyságával?

Ha gazdaságos és hatékony otthoni megoldást keresünk a narancsbőr kezelésére, akkor ma már olyan kompakt készüléket is beszerezhetünk, amely a szalonok profi narancsbőr elleni gépi kezeléseit nyújtja.

Lehet, hogy egy ilyen profi otthoni gép első ránézésre drágának tűnik, de hosszú távon biztosan megtérül az ára, hiszen egy 10 alkalmas narancsbőr elleni kúra kifizetésénél már bőven ott vagyunk a gép áránál. Ráadásul elfelejthetjük a kimerítő utazást, az időpontfoglalást, és az otthonunk kényelmében, akár olvasás vagy kedvenc filmünk nézése mellett is elvégezhetjük a narancsbőr kezelésünket.

Forever Beauty 4tech otthon a naracsbor ellen.
Ha szeretnél többet tudni egy ilyen hatékony narancsbőr elleni otthoni készülékről, akkor kattints ide és merülj el a Forever Beauty 4TECH készülék ismertetőjében.

Ha pedig máris kedvet érzel a kipróbálására, akkor jelentkezz be most hozzánk, és próbáld ki nálunk mindenféle költség nélkül. >>>

Nagy Enikő

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>