Narancsbőr
Narancsbőr

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás (RF) kezeléseket sokszor rádiófrekvenciás zsírbontásként is emlegetik, ám a „közhiedelemmel” ellentétben ez a módszer nem a zsírsejtek lebontása révén hat, hanem bőr megújítása, feszesítésre által fejti ki testkontúr-javító és narancsbőr-eltávolító hatását. 

Ködösítés a zsírbontó kezelések körül

A fogyasztószalonok és kozmetikák kínálatának gyakori szereplője a „rádiófrekvenciás zsírbontás”. Ez az elnevezés azonban igen félrevezető, hiszen a rádiófrekvenciás kezelés valójában nem igazán bont zsírt! Ráadásul könnyen összetéveszthető az ultrahangos (kavitációs) zsírbontással, amely teljesen másképp, a zsírsejtek eltávolítása révén hat!

Egyes szalonok ködös reklámjaikkal még „rá is tesznek egy lapáttal” a félreértésre, és a két technológia hatásait összemosva próbálják minél szélesebb körben eladni kezeléseiket.

Narancsbőr ellen az RF-et, alakformálásra az UH zsírbontást válaszd!

A ködösítés egyébként teljesen felesleges, hiszen:

mindkét technológia hatékony, csak éppen más módon hatnak és eltérő igényeket elégítenek ki.

Melyik „zsírbontás” mire jó?

Míg az ultrahangos zsírbontás a zsírsejteket végleg lebontja, csökkentve ezzel a zsírpárnákat és a ruhaméretet, a rádiófrekvenciás „zsírbontás” főleg a bőr megújítása, feszesítése, az izomtónus növelése és a sejtanyagcsere gyorsítása révén hat! Ezért:

  • a rádiófrekvenciás zsírbontás elsősorban gyors narancsbőr-csökkentésre + bőrfeszesítésre és bőrfiatalításra,
    .

  • az ultrahangos zsírbontás pedig inkább jojó-effektus nélküli, tartós alakformálásra + narancsbőr-eltüntetésre ajánlott.

A rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés tehát kiváló választás azoknak, akik zavaró narancsbőrre, fogyókúra vagy öregedés miatt megereszkedett bőrre keresnek gyors megoldást.

Az ultrahangos zsírbontás pedig azok számára tökéletes, akik jojó-szindróma nélkül, tartósan csökkentenék ruhaméretüket és egy füst alatt a narancsbőrt is lefaragnák a problémás zónákból.

Már mindkét technológia elérhető otthoni készülékben is!

Narancsbőr és meglazult bőr ellen a Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket érdemes bevetni, amely a rádiófrekvenciás bőrfeszesítést más technológiákkal kombinálja, így komplex anticellulit terápiára nyújt lehetőséget.

Tartós alakformálásra és egyben narancsbőr-csökkentésre a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet ajánljuk, amely egy magasabb árfekvésű készülék.

Miben más a rádiófrekvenciás és az ultrahangos zsírbontás hatása?

Az RF kezelés regenerálja a
kollagénrostokat, erősíti a bőrt,
eltünteti/halványítja a narancsbőrt

Az ultrahangos zsírbontás örökre lebontja, eltünteti a zsírsejteket a kezelt területről; tartalmuk pedig az anyagcserével távozik a testből. Tehát nem térnek vissza az eltávolított zsírpárnák és később sem alakul ki jojó-effektus.

A rádiófrekvenciás zsírbontás látványosan és gyorsan feszesíti a testet, így csökkenti a narancsbőrt. Hatása a bőrmegújításnak, feszesítésnek és izomtónus-javításnak köszönhető. Maguk a zsírsejtek az RF kezelés után is megmaradnak, csupán a bennük tárolt zsír mennyisége csökken bizonyos mértékben.

Tehát a rádiófrekvenciás “zsírbontás” főként narancsbőr és ráncok ellen ajánlott. Feszesítő és kötőszövet-erősítő hatása révén ezekre tartós megoldást nyújthat!

Milyen hatásai vannak rádiófrekvenciás “zsírbontásnak”?

A rádiófrekvenciás kezelés…

bőrfeszesítő hatású.
Azonnal rugalmasabbá teszi a bőrt, ugyanis rögtön összehúzza, újrarendezi a megnyúlt kollagén-rostokat.

bőrmegújító, ránc és narancsbőr-csökkentő hatású.
Kúraszerű használata új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal fiatalítja a bőrt, halványítja vagy eltüntetheti a ráncokat és erősíti a kötőszövetet. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek is kevésbé nyomulnak át a bőrön, és kevésbé lesz látható a cellulit.

sejtanyagcsere-fokozó hatású.
Segíti a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezelések fajtái

A rádiófrekvenciát arc és
test feszítésére is használják

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezeléseknek az elektródák száma illetve az alkalmazott frekvencia alapján több fajtája is létezik. Ezek hatása némiképp eltérő, ami főbb alkalmazási területüket is befolyásolja!

Arckezelésre azok a gépek megfelelőek, amelyek célzottan a bőr felső pár millimétere képesek hatni. Testkezelésre pedig az ennél nagyobb (néhány centis) lehatolási mélységű rádiófrekvenciás technológia alkalmas.

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni készülékek multipoláris rádiófrekvenciás technológiáját kifejezetten testfeszesítésre valamint narancsbőr-csökkentésre tervezték!

Ezek a készülékek 3 illetve 4 profi kozmetikai technológia erejét egyesítve támadják a narancsbőrt, így otthon is komplex anticellulit terápiát nyújtanak.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>