Narancsbőr
Narancsbőr

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás (RF) kezelések sokszor rádiófrekvenciás zsírbontás néven futnak, ám a „közhiedelemmel” ellentétben ez a módszer nem a zsírsejtek lebontása révén hat, hanem a bőr megújítása, feszesítése által fejti ki testkontúr-javító és narancsbőr eltávolító hatását. 

Rádiófrekvenciás zsírbontás nem létezik

A fogyasztószalonok és kozmetikák kínálatának gyakori szereplője a rádiófrekvenciás zsírbontás. Ez az elnevezés azonban igen félrevezető, hiszen olyan, hogy rádiófrekvenciás zsírbontás nem létezik – rádiófrekvenciás kezelésnek hívják, és valójában nem igazán bont zsírt! A rádiófrekvencia ugyanis nem a zsírsejtekre, hanem a kötőszöveti kollagéntermelő sejtekre fejti ki hatását, aminek eredménye a bőr feszesebbé válása és megújulása. Ráadásul könnyen összetéveszthető az ultrahangos (kavitációs) zsírbontással, amely teljesen másképp, a zsírsejtek eltávolítása révén hat.

Egyes szalonok ködös reklámjaikkal még „rá is tesznek egy lapáttal” a félreértésre, és a két technológia hatásait összemosva próbálják minél szélesebb körben eladni kezeléseiket.

A ködösítés egyébként teljesen felesleges, hiszen:

mindkét technológia hatékony, csak éppen más módon hatnak és eltérő igényeket elégítenek ki.

Narancsbőr ellen az rádiófrekvenciát, alakformálásra ultrahangos zsírbontást válassz!

 

Rádiófrekvenciás zsírbontás, ultrahangos zsírbontás vagy narancsbőr kezelés?

Tehát:

  • a rádiófrekvenciás zsírbontás vagy helyesen rádiófrekvenciás bőrfeszesítés elsősorban  a bőr megújítása, feszesítése révén hat! Alkalmazása során a bőr kötőszöveti szerkezete erősödik, ezáltal a zsírsejtek, bármennyi van, nem tudnak kitüremkedni a rostokon. Így a narancsbőr fő okának megszüntetésével narancsbőr kezelésere + bőrfeszesítésre és bőrfiatalításra ajánlott. 
  • az ultrahangos zsírbontás elsősorban jojó-effektus nélküli, tartós fogyásra ajánlott. Mivel a zsírsejteket végleg lebontja, eltünteti a karfiolos kinézetet okozó zsírpárnákat így a narancsbőr-eltüntetésére is alkalmas.

“Aha! Akkor ultrahangos zsírbontással egyszerre fogyhatok és szabadulhatok meg a narancsbőrömtől?”

Jogos kérdés, és a válasz nem egyértelmű.

Mivel a narancsbőr egyik okozója a megnagyobbodott zsírsejtek, a másik pedig a gyenge kötőszövet, ezért ultrahangos zsírbontás során az elsőtől sikeresen megszabadulsz. A probléma ott kezdődik, hogy sokkal nagyobb galibát okoz a narancsbőr esetén a kötőszövet gyengesége. Ugyanis ha a kötőszövet kellőképpen erős, még a zsírsejtek eltüntetése nélkül sincs narancsbőr. Azonban sajnos amennyiben a kötőszövet gyenge marad, hiába tüntetsz el ultrahangos zsírbontással minél több zsírsejtet, egy idő után a kötőszövet gyengesége miatt újra feltűnnek a kis huplik. Ezért tökéletes megoldás narancsbőr esetén a rádiófrekvenciás zsírbontás vagy helyesen rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, ugyanis annak kötőszövet erősítő hatása révén megszabadulsz a narancsbőrtől.

A rádiófrekvenciás zsírbontás vagy helyesen rádiófrekvenciás bőrfeszesítés  tehát kiváló választás azoknak, akiknek a cél a narancsbőr kezelés valamint, fogyókúra vagy öregedés miatt megereszkedett bőrre keresnek gyors megoldást. Ráadásul pont a narancsbőr valódi okaira hat. Ha szeretnéd őket megismerni, mindenképpen olvasd el a témában írt cikkünket itt, illetve ha a narancsbőröd kinézetének megfelelő kezelést szeretnél eszközölni, figyelmedbe ajánljuk ezt a cikket is.

Az ultrahangos zsírbontás pedig azok számára tökéletes, akik jojó-szindróma nélkül, tartósan csökkentenék ruhaméretüket és egy füst alatt a narancsbőrt is lefaragnák a problémás zónákból.

Narancsbőr kezelés és zsírbontás is lehetséges otthoni készülékkel!

Narancsbőr kezelés és meglazult bőr ellen a Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket érdemes bevetni, amely a rádiófrekvenciás bőrfeszesítést más technológiákkal kombinálja, így komplex anticellulit terápiára nyújt lehetőséget.

Tartós alakformálásra és egyben narancsbőr-csökkentésre a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet ajánljuk, amely egy magasabb árfekvésű készülék.

Rádiófrekvenciás zsírbontás és ultrahangos zsírbontás – Miben különbözik a hatásuk?

Az RF kezelés regenerálja a
kollagénrostokat, erősíti a bőrt,
eltünteti/halványítja a narancsbőrt

Az ultrahangos zsírbontás örökre lebontja, eltünteti a zsírsejteket a kezelt területről; tartalmuk pedig az anyagcserével távozik a testből. Tehát nem térnek vissza az eltávolított zsírpárnák és később sem alakul ki jojó-effektus.

A rádiófrekvenciás zsírbontás, vagyis a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés erősíti a kötőszövetet, ezáltal pedig látványosan és gyorsan feszesíti a testet, így csökkentve a narancsbőrt. Hatása a bőrmegújításnak, feszesítésnek és izomtónus-javításnak köszönhető. Maguk a zsírsejtek az RF kezelés után is megmaradnak, csupán a bennük tárolt zsír mennyisége csökken bizonyos mértékben.

Tehát a rádiófrekvenciás zsírbontás, azaz a rádiófrekvenciás kezelés főként narancsbőr és ráncok ellen ajánlott. Feszesítő és kötőszövet-erősítő hatása révén ezekre tartós megoldást nyújthat!

Rádiófrekvenciás zsírbontás, avagy bőrfeszesítés – Milyen hatásai vannak?

A rádiófrekvenciás kezelés valójában…

bőrfeszesítő hatású.
Azonnal rugalmasabbá teszi a bőrt, ugyanis rögtön összehúzza, újrarendezi a megnyúlt kollagén-rostokat.

bőrmegújító, ránc és narancsbőr-csökkentő hatású.
Kúraszerű használata új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal fiatalítja a bőrt, halványítja vagy eltüntetheti a ráncokat és erősíti a kötőszövetet. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek is kevésbé nyomulnak át a bőrön, és kevésbé lesz látható a cellulit.

sejtanyagcsere-fokozó hatású.
Segíti a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezelések fajtái

A rádiófrekvenciát arc és
test feszítésére is használják

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezeléseknek az elektródák száma illetve az alkalmazott frekvencia alapján több fajtája is létezik. Ezek hatása némiképp eltérő, ami főbb alkalmazási területüket is befolyásolja!

Arckezelésre azok a gépek megfelelőek, amelyek célzottan a bőr felső pár millimétere képesek hatni. Testkezelésre pedig az ennél nagyobb (néhány centis) lehatolási mélységű rádiófrekvenciás technológia alkalmas.

Persze könnyen lehet, hogy nem az minden álmod, hogy vadidegenek előtt mutogasd a narancsbőrös testrészeidet. Hogy órákat utazz, keress parkolóhelyet, fizess parkolóhelyet és a többi. Hogy úgy alakítsd az amúgy is rohanós és zsúfolt mindennapjaidat, hogy ha törik, ha szakad, odaérj a szépségszalonba egy kezelésre, amit meghatározott időközönként meg is kell majd ismételned.

Ilyenkor hatalmas megkönnyebbülést jelenthet Számodra, ha az egész napos munka, tanulás, család terelgetés után nemes egyszerűséggel hazaérsz, és nyugodtan, mindennemű stresszfaktor nélkül csak magaddal törődsz egy szalongéppel egyenlő hatékonyságú, de otthoni használatra kifejlesztett eszközzel.

Ez volna a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép.

Alkalmazásával ugyanis otthonod kényelmében, diszkréten szabadulhatsz meg a narancsbőrtől, multipoláris rádiófrekvenciás technológiáját ugyanis kifejezetten testfeszesítésre valamint narancsbőr-csökkentésre tervezték!

A készülék ráadásul nem 1, nem 2, hanem 4 professzionális kozmetikai technológia erejét egyesítve támadja a narancsbőrt, így otthon is komplex anticellulit terápiát nyújt.

Kérdésed van? Vagy kipróbálnád a Forever Beauty készüléket?

Telefonos tanácsadás vagy ajándék kezelés!

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva