Narancsbőr
Narancsbőr

Rólunk

Hitelesség, minőség, biztonság

Cégünk, a Vitaminsziget Kft. 2005 óta foglalkozik prémium minőségű egészségvédő termékek, kozmetikumok és gyógyászati eszközök forgalmazásával, valamint online egészségügyi magazin működtetésével. Legfőbb célunk, hogy a hozzánk fordulók valódi, tudományosan is alátámasztott megoldást kapjanak egészségügyi vagy szépségápolási problémáikra.

Kezdetektől fogva kizárólag bevizsgált és minősített, kiemelkedően jó minőségű termékeket (pl. garantált összetételű természetes vitaminokat, neves gyártók gyógyászati eszközeit) vettünk föl kínálatunkba. Ugyanez a cél vezérelt bennünket, amikor 2010-ben otthoni szépségápolási készülékekkel bővítettük a termékskálát.

Otthoni szépségápolás: a legjobb megoldást kerestük

A megfelelő technológiákat illetve készülékeket szigorú szempontrendszer alapján, orvosok és szakértők bevonásával, a gépek tesztelését követően választottuk ki.

Kizárólag olyan otthoni szépségápolási készülékek kerültek polcainkra, amelyek

  • esztétikai centrumokban és klinikákon évek óta sikerrel alkalmazott technológiával működnek.
  • gyorsan nyújtanak látványos eredményt.
  • otthoni használata kényelmes, garantáltan biztonságos és fájdalommentes.
  • hatása tartós vagy végleges.
  • minőségét és hatékonyságát hivatalos minősítések, vásárló tapasztalatok illetve klinikai tanulmányok is garantálják.
  • ár-érték arányt tekintve felülmúlják a szépségcentrumokban elérhető kezeléseket.

Szépségápolási készülékeink

A Vitaminsziget Kft. jelenleg az alábbi otthoni kozmetikai készülékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük!

DEESS IPL szőrtelenítő gép

A DEESS IPL egy kiemelkedően magas (300.000) villanásszámú, tartós szőrtelenítést biztosító otthoni készülék. Drága pótizzók és járulékos költségek nélkül több személy teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő. Használatával a bőr az év 365 napján sima, szőrtelen, szőrtüsző-gyulladástól és szőrbenövésektől mentes lehet.

DEESS otthoni IPL szőrtelenítő készülék

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék

Forever Slim az első otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr-kezelő készülék, amely a szépségszalonokban használt kavitációs technológiát alkalmazza. Használatával közvetlenül a problémás testrészeket formálhatjuk tartósan, fájdalommentesen, centiméterekben mérhető eredménnyel.

Forever Slim kavitációs zsírbontó és narancsbőrkezelő gép

Newa™ 3DEEP® ránctalanító, bőrfiatalító készülék

Newa™ egy direkt otthoni használatra kifejlesztett bőrfiatalító, ránctalanító készülék, ami a 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás (RF) technológiát alkalmazza. A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás (RF) ránctalanító technológia beindítja az új kollagén és elasztin rostok termelését. Kúraszerű használatával a ráncok – klinikai tanulmányok szerint 36%-kal – csökkennek.

Ingyenes próbakezelés

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk fordulók a számukra ideális szépségápolási megoldást találják meg, ezért lehetőséget nyújtunk készülékeink kipróbálására. Az ingyenes próbakezelések során minden érdeklődő személyesen is meggyőződhet gépeink hatékonyságáról, és eldöntheti, hogy szeretné-e megvásárolni a készüléket.

Biztonságos vásárlás

Vásárlóink biztonságát cégünk 9 éves szakmai múltja, jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltatóOrszág Boltja 2011 – bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) is garantálják.

Minősítések, díjak - Vitaminsziget Kft.

Üzletünk, viszonteladóink

Bemutatótermünk a 11. kerületben működik. Itt az érdeklődők megismerhetik, kipróbálhatják és akár meg is vásárolhatják készülékeinket.

Vitaminsziget Kft.: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 39.
M3 Metró Klinikák, Milestone udvar

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Otthoni szépségápolási gépeink viszonteladóinknál is megvásárolhatóak. >>>

Legyél Te is a partnerünk!
Viszonteladói hálózatunkat folyamatosan bővítjük. Várjuk otthoni szépségápolási gépeink forgalmazása iránt érdeklődő vállalkozások (pl. gyógyászati eszköz boltok, patikák, szépségszalonok, drogériák) jelentkezését!

A narancsborstop.hu üzemeltetője:

Vitaminsziget Kft.
Cím: 1096. Budapest, Thaly Kálmán u. 39.
Tel.: +36 1 226 4179, +36 30 6303 777
Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30
Adószám: 13900670-2-42
Bankszámlaszám: 10403758-50515756-68871004 (K&H bank)
Cégjegyzékszám: 01-09-282143

A narancsborstop.hu csapata:

Tárczy Judit
Dr. Gulyás Tamás
Mészáros Barna
Őri-Solymos Katalin
Perle Edina
Varga József
Legény Barna

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>