Narancsbőr
Narancsbőr

Rólunk – ForeverBeauty 4TECH

Ismerd meg történetünket az ikonokra kattintva!

 

 

forever-beauty-4tech-velemenyekKezdetektől minőség és eredményesség

Több, mint 12 éve működő, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég vagyunk, mely prémium minőségű egészségvédő készítmények mellett a 2010-es évtől professzionális otthoni szépségápolási készülékekkel bővítette termékpalettáját, hogy a hozzánk fordulók valódi, klinikailag alátámasztott megoldást kapjanak egészségügyi vagy szépségápolási problémáikra, hiszen cégünk is ugyanebben a szellemben indult a 2005-ben induló vitaminsziget.com weboldallal.

Egészségvédő termékeink sikerével azonban üzletünkben sok olyan családanyával, dolgozó nővel, sőt, fiatal lánnyal találkoztunk, akiknek legjobb igyekezetük ellenére is alaposan meggyűlt a baja hepehupás bőrfelületeikkel, egyenetlen bőrfelszínükkel.

Ekkor újra kutatómunkába kezdtünk: hogy lehet az, hogy még a fiatal lányoknak, sőt, a sportolóknak is gondot okoz a narancsbőr? Mi lehet az oka annak, hogy mi, nők, annyi narancsbőr elleni krémet és kezelést kipróbálunk, megváltoztatjuk az étkezésünket és életvitelünket, mégsem tudunk megszabadulni hosszú távon és igazán hatékonyan a hepehupás részektől? És ami a legfontosabb: van egyáltalán arra mód, hogy valódi eredményeket érjünk el narancsbőr kezelés terén?

Szerencsére a válasz egyértelműen: persze, hogy van!

forever-beauty-4tech-eredmenyekKutatói munka – így találtuk meg a narancsbőr megfelelő kezelését

Kutatásunk során a probléma gyökeréig kellett lemennünk – egészen pontosan a női kötőszövetig. Ugyanis hiába beszélünk mozgásszegény életmódról és egészségtelen táplálkozásról – a narancsbőrnek 2 fő oka van, és ha nem ezeket kezeljük, nem érünk el hosszan tartó, tényleges hatást.

Mi ez a 2 ok? A női gyenge kötőszövet és a megnagyobbodott zsírsejtek, melyek így könnyedén áttüremkednek rajta.

narancsbor-ellen-kezeles

A narancsbőrnek alapvetően 2 oka van: a női gyenge kötőszövet és a megnagyobbodott zsírsejtek.

Ez pedig meg is magyarázta, hogy kiterjedtebb narancsbőr esetén miért nem sikerül elérni érdemi változást a különböző életviteli változásokkal – mert azok nem a kötőszövetre hatnak. De akkor mivel lehet leghatékonyabban a női kötőszövetre hatni és azt feszesíteni?

Ezzel a kérdéssel jutottunk el a modern rádiófrekvenciás kezelésekig, melyek egyedülálló módon képesek a kötőszövetet feszesíteni és erősíteni, amely ezáltal nem engedi át még a megnagyobbodott zsírsejteket sem

Itt azonban nem álltunk meg – hiszen napjaink modern nőinek nincs ideje család, munka, továbbtanulás mellett szépségszalonokba járni drága kezelésekre. Így orvosszakértők bevonásával a modern, célzott rádiófrekvenciás készülékek közül szigorú szempontrendszer  – minőség, eredményesség, ár, kezelhetőség, ergonomikusság, biztonság – alapján, orvosok és szakértők bevonásával, a gépek tesztelését követően választottuk ki.

Ez a technológia Forever Beauty 4TECH, mely nem csak a modern rádiófrekvenciát tartalmazza egy biztonságos, otthoni készülékben, de készítői ki is egészítették még 3 olyan technológiával, amelyek támogatják a narancsbőr elleni küzdelmet azáltal, hogy még a zsírsejtek méretét is csökkentik.

forever-beauty-4tech-narancsbor-gep

A Forever Beauty 4TECH 4 technológiával száll szembe a narancsbőr ellen!

Az általunk forgalmazott készülékek kiválasztását nem bíztunk a véletlenre, mivel olyan készülékeket akartunk kínálni vásárlóinknak, amikkel valódi eredményt érhetnek el.  Ezért jelentős kutatás, szakértői orvos egyeztetés után választottunk egy készüléket, ami a lehető legjobb, így megspóroltuk Neked azt az időt és pénzt, amit a különböző eredménytelen módszerek és eszközök próbálgatása helyett Számodra fontosabb dolgokba is fektethetsz. Így a szépülés nem egy újabb fárasztó feladat lesz az életben, hanem egy kellemes időtöltés, amit akkor és ott csinálsz, amikor és ahol kedved van hozzá.

A legtöbb női terméket forgalmazó online webáruházzal ellentétben mi nem arra törekszünk, hogy minél több típusú és márkájú narancsbőr elleni készülékkel legyen tele a palettánk, hanem, hogy az a készülék, amit kínálunk, az ténylegesen eredményes és biztonságos legyen Számodra. 

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a több ezer embernek a dicsérő szava, akik sikeresen megszabadultak a narancsbőrtől.

forever-beauty-velemenyek-eredmenyekTöbb ezer ember sikere – köztük sztárok, bloggerek sikertörténetei

Nem csak mi magunk vagyunk lelkes felhasználói készülékeinknek, így például a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléknek, de elégedett vásárlóink sikerei mellett olyan hírességek pozitív tapasztalataiban bízhatsz, mint Weisz Fanni, Takács Nóri vagy Horváth Éva! Kíváncsi vagy rájuk? Ide kattintva megnézheted!

forever-beauty-velemenyek-eredmenyek

Sztárok, bloggerek, akik velünk szabadultak meg a narancsbőrtől!

,,Most nagyon boldog vagyok, hiszen a kezelési kúra végére látványosan csökkent, vagy eltűnt a narancsbőröm, és jóval feszesebb lett a fenekem és a combom. Nagyon egyszerű volt a használata, és semmilyen fájdalommal nem járt a kezelés. Örültem, hogy a heti 3 kezelést akkor csinálhattam, amikor épp ráértem és ki sem kellett mozdulnom itthonról.” – Hédinke

 

,,Végig csináltam a 30 kezelést és elégedett vagyok az eredménnyel, a fenekemen a bőr feszes és huplimentes lett. Köszönöm!” – B. Zsuzsa, Budapest, 50 éves

narancsbor-kezeles-velemeny-eredmeny

A Forever Beauty 4TECH látványosan csökkenti a narancsbőrt!

Többek között még itt is láthattál minket

 

forever-beauty-4tech-velemenyek-eredmenyek

Forever Beauty 4TECH ingyenes próbakezelésnarancsbor-kezeles

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk fordulók a számukra ideális szépségápolási megoldást találják meg, ezért lehetőséget nyújtunk készülékeink kipróbálására. Az 1db ingyenes próbakezelés lehetővé teszi, hogy vásárlási kötelezettség nélkül megismerd a készüléket, annak használatát, valamint megbizonyosodhatsz arról is, hogy tényleg mennyire egyszerű is az alkalmazása. A Forever Beauty 4TECH díjmentes tesztelésére itt lehet jelentkezni >>

narancsbor-kezeles-eredmenyek-velemenyekMegoldások szépségedhez – a valódi eredményeket kerestük

Nem csak a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék ugyanis az egyetlen hatékony otthoni készülék a repertoárunkban.

Az otthoni készülékeink fejlesztése és/vagy kiválasztása vagy fejlesztése során arra törekedtünk, hogy az egyes szépségápolási problémákra (tartós fogyás, tartós szőrtelenítés, narancsbőr csökkentés ránctalanítás, bőrfeszesítés, testfeszesítés) kizárólag csak 1 db ténylegesen bizonyított eredményességű szépségápolási gépet kínáljunk, melyekben viszont teljes mértékben megbízhatsz.

Így biztos lehetsz abban, hogy valós eredményeket nyújtó, biztonságos, prémium minőségű készülékeinkkel otthonod kényelmében, diszkréten, idő- és költségkímélő módon szépülhetsz. Ami a legjobb? Hogy így több időd jut szeretteidre, és a Számodra igazán fontos dolgokra!

Kizárólag olyan otthoni szépségápolási készülékek kerültek polcainkra, amelyek

  • esztétikai centrumokban és klinikákon évek óta sikerrel alkalmazott technológiával működnek.
  • gyorsan nyújtanak látványos eredményt.
  • otthoni használata kényelmes, garantáltan biztonságos és fájdalommentes.
  • hatása tartós vagy végleges.
  • minőségét és hatékonyságát hivatalos minősítések, vásárló tapasztalatok illetve klinikai tanulmányok is garantálják.
  • ár-érték arányt tekintve felülmúlják a szépségcentrumokban elérhető kezeléseket.

Jelenleg mi vagyunk az alábbi otthoni kozmetikai készülékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kínálatunkat pedig folyamatosan bővítjük.

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék

A Forever Slim az otthoni ultrahangos kavitációs zsírbontó és narancsbőr-kezelő készülék, amely a szépségszalonokban használt kavitációs technológiát alkalmazza. Használatával közvetlenül a problémás testrészekről – has, fenék, combok, felkar –  tüntethető el tartósan, fájdalommentesen, centiméterekben mérhető eredménnyel a makacs zsírpárnák!

forever-slim-kavitacios-zsirbonto-gep

Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel végre búcsút inthetsz a makacs zsírpárnáknak!

DESSA IPL szőrtelenítő gép

A DEESS IPL egy kiemelkedően magas (300.000) villanásszámú, IPL villanófényes szőrtelenítő készülék. Drága pótizzók és járulékos költségek nélkül több személy teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő. Használatával a bőr az év 365 napján sima, szőrtelen, szőrtüsző-gyulladástól és szőrbenövésektől mentes lehet.

dessa-ipl-szortelenito-gep

A DESSA IPL szőrtelenítő géppel végre elérhető az éveken át tartó szőrtelenség!

 

Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő készülék

A Forever Skin egyedülálló fejlesztésével nem csak az arcodon, de az egész testeden veheted fel hatékonyan a harcot a ráncok és a megereszkedett bőr ellen! A Forever Skin ugyanis felületi kezelések és átmeneti hidratálás helyett egyenesen a bőr kollagén termelését serkenti, ezáltal hosszantartó és valódi bőrfeszesítő eredményeket nyújtva.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito

A Forever Skin nem csak az arcodon, de teljes testeden csökkenti a ráncokat és a megereszkedett bőrt!

Newa™ 3DEEP® ránctalanító, bőrfiatalító készülék

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép egy egyedülálló orvosi ránctalanító technológiát (3DEEP®) alkalmazó otthoni bőrfiatalító készülék, amely a bőr saját kollagén-termelésének stimulálásával nem csak a ráncok csökkentésében hanem a megereszkedett bőr ellen is képes fellépni az arc, nyak és a dekoltázs területén. 

newa-3deep-ranctalanito-gep

A Newa 3DEEP ránctalanító készülékkel látványosan feszesítheted arcbőrödet!

 

Prémium szépségápolási gépeinket megtalálhatod egy oldalon, a SzépítőGépek.hu weboldalon!

szepitogepek-szepsegapolasi-gepek-webaruhaz

Szépségápolás otthonod kényelmében, fájdalommentesen, saját időbeosztásod szerint!

Biztonságos vásárlás

Vásárlóink biztonságát cégünk 9 éves szakmai múltja, jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltató, Ország Boltja 2011 – bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) is garantálják.

Üzletünk, viszonteladóink

Bemutatótermünk a 9. kerületben működik. Itt az érdeklődők megismerhetik, kipróbálhatják és akár meg is vásárolhatják készülékeinket.

Vitaminsziget Kft.: M3 metró Klinikák megállónál
1094 Bp., Tűzoltó utca 54., MANTA Ház

Tel.: +36 1 226 4179, +36 30 6303 777

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Otthoni szépségápolási gépeink viszonteladóinknál is megvásárolhatóak. >>>

Legyél Te is a partnerünk!

Viszonteladói hálózatunkat folyamatosan bővítjük. Várjuk otthoni szépségápolási gépeink forgalmazása iránt érdeklődő vállalkozások (pl. gyógyászati eszköz boltok, patikák, szépségszalonok, drogériák) jelentkezését!

A narancsborstop.hu üzemeltetője:

Vitaminsziget Kft.

Adószám: 13900670-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-282143

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-121891

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva