Narancsbőr
Narancsbőr

Rólunk-ForeverBeauty 4TECH

Cégünk, a Vitaminsziget Kft. 2005 óta foglalkozik prémium minőségű egészségvédő termékek, kozmetikumok és gyógyászati eszközök forgalmazásával, valamint online egészségügyi magazin működtetésével. Legfőbb célunk, hogy a hozzánk fordulók valódi, tudományosan is alátámasztott megoldást kapjanak egészségügyi vagy szépségápolási problémáikra.

Kezdetektől fogva kizárólag bevizsgált és minősített, kiemelkedően jó minőségű termékeket (pl. garantált összetételű természetes vitaminokat, neves gyártók gyógyászati eszközeit) vettünk föl kínálatunkba. Ugyanez a cél vezérelt bennünket, amikor 2010-ben otthoni szépségápolási készülékekkel bővítettük a termékskálát.

 

Narancsbőr kezelés otthonod kényelmében látványosan és gyorsan szalonminőségben!

Már 12 éve segítünk a szépségápolási kérdésekkel hozzánk fordulóknak.  Kizárólag professzionális technológiával működő, prémium minőségű, általunk is használt készüléket forgalmazunk, melyek eredményességét, hatékonyságát hivatalos minősítő szervek, több ezer magyar vásárló mellett sztárok, bloggerek vagy akár klinikai tapasztalatok is bizonyítják, garantálják!
Valós eredményeket nyújtó és biztonságos készülékeinkkel segítségedre lehetünk, abban, hogy otthonodban diszkréten, idő és költségkímélő módon szépülhess és több időd jusson szeretteidre vagy arra amire vágysz! Szépségápolási gépeink: Zsírbontás, Arcfiatalítás, Szőrtelenítés, Ránctalanítás, Bőrfeszesítés.

Vess véget a jojó-effektusnak és számolj le örökre a zsírsejtekkel! A FOREVER SLIM kavitácós zsírbontó gép segítségével közvetlenül problémás testrészeid karcsúsíthatod, centiméterekben is mérhető eredménnyel!

Élvezd a sima, tartósan ránctalan bőr élményét a Newa ránctalanító 3DEEP gép segítségével!

Legyen a tested tartósan szőrtelen, az év 365 napján a DEESS IPL szőrtelenítő gép és a DESSA IPL szőrtelenítő gép segítségével!

Prémium szépségápolási gépeinket megtalálhatod egy oldalon, a SzépítőGépek.hu weboldalon!

 

Narancsbőr kezelés otthon: a legjobb megoldást kerestük

A megfelelő technológiákat illetve készülékeket szigorú szempontrendszer alapján, orvosok és szakértők bevonásával, a gépek tesztelését követően választottuk ki. A legtöbb esztétikai vagy kozmetikai forgalmazókkal ellentétben cégünk minden problémára kizárólag csak 1 db professzionális technológiával működő, prémium kategóriás, bizonyított eredményességű szépségápolási gépet forgalmaz, hiszen nem arra törekszünk, hogy minél többféle termékkel legyen tele a palettánk, helyett a szempontunk inkább az, hogy amit kínálunk az eredményes és biztonságos legyen Számodra.

Kizárólag olyan otthoni szépségápolási készülékek kerültek polcainkra, amelyek

  • esztétikai centrumokban és klinikákon évek óta sikerrel alkalmazott technológiával működnek.
  • gyorsan nyújtanak látványos eredményt.
  • otthoni használata kényelmes, garantáltan biztonságos és fájdalommentes.
  • hatása tartós vagy végleges.
  • minőségét és hatékonyságát hivatalos minősítések, vásárlói tapasztalatok illetve klinikai tanulmányok is garantálják.
  • ár-érték arányt tekintve felülmúlják a szépségcentrumokban elérhető kezeléseket.

Az általunk forgalmazott szépségápolási gépeket mi is használjuk, így akár használattal kapcsolatos, akár műszaki jellegű kérdésed merülne fel, hozzánk bármivel fordulhatsz. Sőt, orvosi hátterünknek köszönhetően speciális kérdésekben is tudunk segíteni! Tőlünk, nem fogsz sablon választ kapni mivel minden kérdést kérést egyénileg kezelünk, hiszen törekszünk arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az kezelésből.

Ingyenes próbakezelés

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk fordulók a számukra ideális szépségápolási megoldást találják meg, ezért lehetőséget nyújtunk készülékeink kipróbálására. Az ingyenes próbakezelések során minden érdeklődő személyesen is meggyőződhet gépeink hatékonyságáról, és eldöntheti, hogy szeretné-e megvásárolni a készüléket.

Biztonságos vásárlás

Vásárlóink biztonságát cégünk 9 éves szakmai múltja, jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltatóOrszág Boltja 2011 – bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) is garantálják.

Minősítések, díjak - Vitaminsziget Kft.

Üzletünk, viszonteladóink

Bemutatótermünk a 11. kerületben működik. Itt az érdeklődők megismerhetik, kipróbálhatják és akár meg is vásárolhatják készülékeinket.

Vitaminsziget Kft.: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 39.
M3 Metró Klinikák, Milestone udvar

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Otthoni szépségápolási gépeink viszonteladóinknál is megvásárolhatóak. >>>

Legyél Te is a partnerünk!
Viszonteladói hálózatunkat folyamatosan bővítjük. Várjuk otthoni szépségápolási gépeink forgalmazása iránt érdeklődő vállalkozások (pl. gyógyászati eszköz boltok, patikák, szépségszalonok, drogériák) jelentkezését!

A narancsborstop.hu üzemeltetője:

Vitaminsziget Kft.
Cím: 1096. Budapest, Thaly Kálmán u. 39.
Tel.: +36 1 226 4179, +36 30 6303 777
Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30
Adószám: 13900670-2-42
Bankszámlaszám: 10403758-50515756-68871004 (K&H bank)
Cégjegyzékszám: 01-09-282143

A narancsborstop.hu csapata:

Tárczy Judit
Dr. Gulyás Tamás
Mészáros Barna
Őri-Solymos Katalin
Perle Edina
Varga József
Legény Barna

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva