Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr kezelés Otthon-lenyűgöző eredmény- Forever Beauty

A Forever Beauty 4 TECH nem egy masszírozó gép hanem végre egy olyan otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit egyesítve, több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen!

Te is zavarban vagy a csúf narancsbőröd miatt?

Csalódtál a narancsbőr elleni gélekben?

Nincs időd kozmetikushoz, masszőrhöz járni?

Ezzel nem vagy egyedül, hiszen a nők kb. 90%-a küszködik narancsbőrrel!
Mit tegyél? Csatlakozz azok táborához, akik már megszerezték a narancsbőrmentesség titkát, a ForeverBeauty-t!

A Forever Beauty-t több híresség és sztár is használja!
Képünkön: Takács Nóra (Hogyan legyek jó nő?) és Hédinke (Szabó Hédi)

Lenyűgöző narancsbőr elleni hatás pár hét alatt

A Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr gép…

p felületi kezelés helyett a probléma gyökerére hat!

Nemcsak felszíni vagy tüneti kezelést nyújt, mint pl. a narancsbőr elleni gélek, hanem a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba!

p segítségével a komplex narancsbőr kezelés biztosított.

Több különböző hatású kozmetikai technológiát egyesít, így nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is rugalmassá teszi és a nyirokkeringést is fokozza. Így a hatalmas zsírgolyók már nem nyomakodnak át a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr eltűnik, vagy nagymértékben csökken.

forever-beauty-4tech-narancsbor-kezeles

A profi bőrfeszesítő erők, egy otthoni készülékben!

p látványosan csökkenti a narancsbőrt.

A kombinált terápia ereje eltünteti vagy jelentősen halványíthatja narancsbőrt a kezelt zónákban. Sőt, a rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően bőröd már az első alkalom után is simábbnak tűnhet!

p célzottan a narancsbőrre hat, fájdalom és éhezés nélkül.

Sok más narancsbőr kezeléstől – pl. anticellulit masszázs – eltérően a Forever Beauty készülék használata nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal. Ráadásul pontosan ott hat, ahol használod, így valóban célzott narancsbőr elleni kezelést nyújt. Bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

p diszkrét, kényelmes és költséghatékony narancsbőr kezelést nyújt.

Komplex anticellulit terápiára eddig csak forgalmas szalonokban volt lehetőség, tetemes időveszteség mellett, csillagászati összegekért. Az otthoni készülék azonban egyszeri befektetéssel korlátlan kezelést nyújt, napirendhez igazítható, időtakarékos, és verhetetlenül diszkrét.

p feszesíti a test meglazult bőrt.

A készülékbe épített rádiófrekvenciás technológia bőrmegújító hatású: kúraszerű használata tartósan feszesíti az évek során rugalmatlanná vált, laza bőrt. Tehát nemcsak narancsbőr ellen hatékony, hanem segít visszanyerni a test fiatalos feszességét is.

Forever Beauty 4TECH Vélemények

forever-beauty-4tech-eredmenyek

Elégedett vagyok az eddigi eredménnyel. 50 éves nő vagyok 58 kg súllyal és régóta küszködöm narancsbőrrel. A Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítővel kezeltem a fenekemen levő zavaró narancsbőrös területet. A kezeléseket átlagosan egy héten 2-3 alkalommal végeztem és már a 20. kezelés után jelentős változást láttam! Végig csináltam a 30 kezelést és elégedett vagyok az eredménnyel, a fenekemen a bőr feszes és huplimentes lett. Köszönöm!”
– B. Zsuzsa, Budapest, 50 éves

forever-beauty-4tech-hedinke-eredmeny

A Forever Beauty narancsbőr elleni otthoni készülékét használtam, hogy eltüntessem a narancsbőrt, amivel tizenéves korom óta küszködöm. Sok módszert kipróbáltam már, de lényeges javulást egyikkel sem értem el. Most nagyon boldog vagyok, hiszen a kezelési kúra végére látványosan csökkent, vagy eltűnt a narancsbőröm, és jóval feszesebb lett a fenekem és a combom. Nagyon egyszerű volt a használata, és semmilyen fájdalommal nem járt a kezelés. Örültem, hogy a heti 3 kezelést akkor csinálhattam, amikor épp ráértem és ki sem kellett mozdulnom itthonról.”
– 
Hédinkedíjnyertes vlogger, blogger
(Hédinke videójáért kattints ide! >>>)

Narancsbőr kezelés – Mi a gond a hagyományos módszerekkel?

Hatásuk felületi, így nem a probléma gyökerét kezelik.

A narancsbőr elleni gélek hatóanyagainak nagy része nem jut be a mélyebb rétegekbe, így a probléma mélyebb okait nem képesek kezelni.

Csak a vizesedést csökkentik átmenetileg.

A narancsbőr elleni masszírozók (sőt, a nyirokkeringést fokozó kozmetikai kezelések is!) általában csak az ödémát csökkentik, magát a narancsbőrt nem!

Kizárólag méregtelenítést végeznek.

A testtekercselők a szöveteket ugyan méregtelenítik, de a bőr állapotát nem javítják érdemben, így önmagukban nem hoznak látványos javulást. Ráadásul az eltávolított toxinok is újra felhalmozódhatnak.

Nem célzott a hatásuk.

Diétával vagy sporttal nemigen tudunk célzottan a narancsbőrt okozó zsírsejtekre hatni, és a meglazult bőrt sem feszesíthetjük.

Nem nyújtanak komplex kezelést.

A legtöbb módszer (pl. gélek, masszírozók, testtekercselők) csak 1-1 tünetet próbálnak enyhíteni, így ha van is hatásuk, az eredmény általában csak átmeneti.

Ha végre valódi eredményre vágysz, felületi kezelés és félmegoldások helyett hatékony narancsbőr elleni kezelést válassz!

Narancsbőr kezelés NŐKÉNT – Ezért kell mélyrehatónak lennie!

Azt olvassuk, halljuk sok helyen, hogy a narancsbőrt óriásira dagadt zsírsejtek okozzák, amelyek áttüremkednek a bőr megnyúlt kollagén rostjai között és egyenetlenné teszik a bőrfelszínt. De joggal felmerül a kérdés, hogy miért csak főképp a nőknél (sokszor vékony, vagy sportoló nőkön is) jelentkezikez látható problémaként és a férfiakon miért nem.

Azért mert NŐKÉNT alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű a bőröd a férfiakéval ellentétben és ezt a lazaságot még “pár” tényező (pl. örökletes adottság, hízás-fogyás, stressz, helytelen táplálkozás, fogamzásgátlók, hormonális probléma, életkor) tovább rontja, így már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt okozhat.

Éppen ezért, az igazán hatékony narancsbőr elleni terápia egyszerre mindkét jelenség ellen hat:

1. csökkenti a bőr alatti zsírsejtek méretét és
2. megerősíti a bőrt (kötőszövetet), ezáltal feszesíti a bőrt.

A narancsbőr okai

A női kötőszövet gyengébb, ezért a karcsúakon is gyakori a narancsbőr!

A nyirokkeringés fokozása (és így a narancsbőrös zóna vizesedésének csökkentése) szintén része a narancsbőr elleni terápiának. Bár ez a már meglévő narancsbőr ellen önmagában kevés lenne, a vizesedés csökkenése enyhítheti a narancsbőr „tésztás” kinézetét, és a megelőzésben is segít.

.

Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép – Túlszárnyalja a szalonkezeléseket!

Több technológia – komplex narancsbőr kezelés – 1 készülékben!

1. rádiófrekvenciás bőrmegújítás
3. vörös LED fényterápia
2. ultrahangos mélymasszázs
4. vibrációs masszázs

Hogy is van ez?

A Forever Beauty 4TECH az exkluzív szalonkezeléseken is túltesz, ugyanis nem 1, nem 2, hanem 4 professzionális technológiával célozza meg a narancsbőrt.

És hogy ez miért jó?

Mert így a narancsbőr mind a 2 okát ( a gyenge női kötőszövetet és a megnagyobbodott zsírsejteket is) hatékonyan kezeli, így garantált hatást biztosítva akár a kezdődő, akár a kemény narancsbőr esetén is.

Ami még jobb?

A Forever Beauty 4TECH esetében nem kell állandóan drága szalonkezelésekre járni, hanem egy egyszeri befektetéssel korlátlan használatot biztosítasz magadnak!

Mit rejt a Forever Beauty 4TECH doboza?

Mi nem árulunk zsákbamacskát, nézd meg alábbi videónkból! Szerettünk volna ugyanis, ha nem csak a Forever Beauty 4TECH által elvégzett narancsbőr kezelés hatékonysága, de a narancsbőr gép mellé járó kiegészítők is hozzájárulnak a kényelmes, otthoni szépségszalon élményéhez.

Tesztelt hatékonyság narancsbőr kezelés terén!

A Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket már számos híresség, blogger és újságíró is tesztelte és ajánlja!

forever-beauty-4tech-velemenyek

Horváth Éva Forever Beautyidezojel1,,Egy percig nem kell aggódnom azon, hogy hogyan fogok kinézni bikiniben, sőt, már előkerestem a sortjaimat a szekrényből és alig várom, hogy felvehessem őket! Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel”

Horváth Éva, modell, műsorvezető. (Bővebb infó itt és itt. >>>)

Weisz Fanni és a Forever Beautyidezojel1Azért szeretem a Forever Beauty-t mert a kezelések kellemesek, pár hét után az eredmény is jól látható volt, és ehhez még ki se kellett mozdulnom otthonról!”

Weisz Fanni, modell

Takács Nóra és a Forever Beautyidezojel1Azért szuper ez a kis csoda, mert otthon kényelmesen fájdalommentesen nemcsak egyenletesebbé hanem feszesebbé is varázsolja a bőrömet”

Takács Nóra, Hogyan legyek jó nő?

Érdekel Nóri véleménye? Nézd meg videón!

Forever Beauty 4TECH Vélemények

idezojel1Az időhiány miatt félbehagyott narancsbőr elleni kúrák után örültem, hogy egy otthoni, mégis professzionális megoldásra leltem.
Melinda, Eger, 35 éves

idezojel1Utolsó elkeseredésemben vásároltam meg a Forever Beauty gépet. Mostanra kiderült, jó döntés volt! 9 hét után a popsimon és a csípőmön is látványosan kevesebb a redő. A kisimulásnak volt még egy kellemes hatása: vékonyabbnak tűnik az összes kezelt testrész.
Kinga, Cegléd, 24 éves

idezojel1Én most tartok a 20. alkalomnál és már csak akkor látható a narancsbőr, ha erősen összecsípem a combom hátsó részén a bőrt. Anyukám eddig 14 kezelést végzett, az ő hátsója is sokkal feszesebb lett és erősen halványultak a gödröcskék.
Lívia és Fanni, Debrecen, 21 és 53 éves

Még több vásárlói tapasztalatra vagy kíváncsi? Nézd meg őket itt! >>

forever-beauty-4tech

Forever Beauty 3TECH narancsbőr gép: 3 fantasztikus technológia az 1-ben!

A Forever Beauty 3TECH otthoni készülék 3 profi narancsbőr elleni technológia erejét egyesíti!

A kezelés lelkét a multipoláris rádiófrekvenciás (RF) bőrmegújítás (1) adja, amely néhány hét alatt újjáépíti a meggyengült kötőszövetedet, ezzel rugalmasságot és stabilitást kölcsönöz bőrödnek. Ezt az ultrahangos mélymasszázs (2) koronázza meg, amely fantasztikus zsírcsökkentő és keringésfokozó hatása révén a hatalmasra dagadt zsírsejtjeiddel száll szembe! A fenti 2 kezelés tökéletes kiegészítője a vörös LED fényterápia (3) amely a testfeszesítést, zsírcsökkentést is támogatja.

Forever Beauty narancsbőr elleni készülék

ForeverBeauty 3TECH: Tényleges megoldás, a narancsbőr valódi okai ellen!

Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép: prémium narancsbőr kezelés, extra masszázsélménnyel

A legújabb generációs ForeverBeauty 4TECH készülékbe a fenti 3 narancsbőr elleni technológia mellett egy vibrációs masszázs (4) funkciót, valamint számos kényelmi extrát is beépítettek, így a kezelés egy kellemes masszázsélménnyel is kiegészül. Ez nemcsak az ellazulásban segít majd neked, hanem gyorsítja az ultrahangos kezelés során felszabadult salakanyagok kiürülését is. Ráadásul mérsékli a vizesedést, így bőrödet még simábbnak és élettel telibbnek érezheted!

Forever Beauty narancsbőr kezelés

ForeverBeauty 4TECH: plusz masszázsfunkcióval
és kényelmi extrákkal a rendkívüli kezelési élményért!

Narancsbőr kezelés az összes narancsbőr sújtotta zónában

A ForeverBeauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékek az összes olyan testrészen használhatóak, amelyet általában érint a cellulit. Kezelheted vele például a fenekedet, combodat, vádlidat, felkarodat, hasadat, csípődet és derekadat is. Sőt, más testrészek feszesítésére is kiváló megoldást nyújt! A Forever Beauty készülék nemcsak a narancsbőrrel száll szembe, hanem a testkontúrt is látványosan feszesíti! Tehát ott is érdemes bevetned, ahol a meglazult bőrrel gyűlik meg a bajod (pl. felkar, has alsó része, belső comb).

Szinte az egész testen használható a gép!

Narancsbőrmentes popsi, formásabb combok, feszesebb kar és has

Narancsbőr kezelés kúraszerűen – az intenzív hatásért

Az optimális hatás érdekében a kezeléseket kúraszerűen kell végezned ugyanazokon a testrészeken, hetente 2-3 alkalommal, 10 héten keresztül (20-30 kezelés). Ezt követően bőröd állapota látványosan javulni fog, és a pozitív változás – az RF kezelések elnyújtott hatásának köszönhetően – a kúra befejezése utáni hetekben is folytatódik.

narancsbor-kezeles-forever-beauty-4tech

A ForeverBeauty kúrától bőröd megújul és gyönyörűen feszes lesz!

Narancsbőr elleni kezelés fájdalommentesen, kényelmesen!

Bár extrém érzékeny bőr esetén előfordulhat, hogy a magas intenzitású rádiófrekvenciás (RF) rezgések enyhe csípő érzést okoznak, a Forever Beauty 3TECH vagy 4TECH narancsbőr elleni készülékekkel biztosan nem lesz ilyen gondod! Az RF-kezelés erőssége mindkét gépen állítható, tehát mindenki kiválaszthatja a számára még kellemes legmagasabb fokozatot. Így a kezelés garantáltan fájdalommentes! A Forever Beauty gépekkel narancsbőr elleni terápiája nemcsak fájdalommentes, de maximálisan rugalmas és kényelmes is! Nem kell állandóan időpontot egyeztetned a kozmetikussal és a szokásos napirended sem borul fel.

forever-beauty-4tech-velemenyek-eredmenyek

Diszkrét és kényelmes kezelés bármikor – a te időbeosztásod szerint!

A kezeléseket akkor végezheted, amikor időd épp engedi, és nem kell hetekig szépségszalonba szaladgálnod! Ráadásul a kezelés nem is tart sokáig (10-15 perc/terület) és közben akár tévézhetsz, olvashatsz, vagy zenét is hallgathatsz. Jól hangzik, ugye?

Narancsbőr elleni kezelés kontakt anyaga

Az ultrahangrezgések és a rádióhullámok kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe. Enélkül a kezelés hatástalan! A Forever Beauty kontakt géleket speciálisan a ForeverBeauty készülékekhez fejlesztették ki, így garantáltan optimális közeget nyújtanak a narancsbőr kezeléshez.

narancsbor-kezeles-forever-beauty

ForeverBeauty géllel az UH és RF rezgések garantáltan bejutnak a bőrödbe, ráadásul a narancsbőr elleni hatást extra komponensek is fokozzák!

A Forever Beauty gél két változatban is elérhető, melyek közül tetszés szerint bármelyik használható a narancsbőr kezeléshez.

Forever Beauty Plus kontakt gél keringésfokozó hatóanyagokkal1. A Forever Beauty kontakt gél természetes hatásfokozó és hidratáló anyagokat tartalmaz, amelyek a narancsbőr kezelés során lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, támogatva az ultrahang és a rádiófrekvencia zsírcsökkentő és bőrfeszesítő hatását.

2. A prémium kivitelezésű Forever Beauty Plus kontakt gélben a természetes hatásfokozó anyagok mellett keringésfokozó és extra hűsítő komponensek is találhatóak, így még gyorsabban ürülhetnek a narancsbőr kezeléssel felszabadított méreganyagok. Kiváló választás azoknak, akik hűsítő és vérpezsdítő kezelési élményre vágynak!

Mi a különbség a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr gép között?

Forever Beauty 3TECH narancsbőr gép

1 év teljeskörű garancia

Magyar nyelvű használati útmutató

Automatikus kikapcsolás a kezelés végén

Túlmelegedés érzékelő

3 fokozatban szabályozható intenzitás

3 alapfunkció:

1. rádiófrekvenciás bőrmegújítás

2.ultrahangos mélymasszázs

3.vörös LED fényterápia

extra funkció: vibrációs mélymasszázs

Előre beépített, 10 perces programok

Digitális LCD HD kijelző

USB-s kivitel: hálózatról vagy számítógépről is tölthető

Töltöttségi szint kijelző

Formatervezett külső: kézbe simuló forma

.

Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép

Forever Beauty 3TECH

Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép

1 év teljeskörű garancia

Magyar nyelvű használati útmutató

automatikus kikapcsolás a kezelés végén

túlmelegedés érzékelő

3 fokozatban szabályozható intenzitás

3 alapfunkció:

1.rádiófrekvenciás bőrmegújítás

2.ultrahangos mélymasszázs

3.vörös LED fényterápia

Extra funkció: vibrációs mélymasszázs

Előre beépített, 15 perces programok

Digitális LCD HD kijelző

USB-s kivitel: hálózatról vagy számítógépről is tölthető

Töltöttségi szint kijelző

Formatervezett külső: kézbe simuló forma

Forever Beauty 4TECH

Részletfizetési lehetőség!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket már részletfizetési lehetőséggel is beszerezheted! A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: 06 30 6303 777

Személyesen próbálnád ki a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket?

Bátran gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék hatékonyságáról és egyszerű kezelhetőségéről! Erről pedig bővebben ide kattintva olvashatsz! >>

Narancsbőr kezelés otthon, saját géppel

A ForeverBeauty ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, ám a szalonok árainak a töredékéért korlátlan kezelést végezhetsz vele az egész testeden! Tehát ha kombinált gépi narancsbőr elleni kezelésre van szükséged, mégis spórolni szeretnél, érdemes beruháznod!

Szalonkezelések árai 2015-ben
1 kombinált gépi kezelés/terület/alkalom 12.000-25.000 Ft
1 kúra = minimum 10 kezelés/terület 120.000-250.000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen (pl. fenék, bal és jobb comb) 360.000-750.000 Ft
+ időnként esedékes fenntartó kezelések/alkalom/terület 12.000-25.000 Ft

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr géppel NEM KELL…

állandóan szalonba járnod
mások előtt levetkőznöd
kezelésenként tízezreket fizetned
felborítanod a napirendedet
időponthoz alkalmazkodnod
unatkoznod a kezelések alatt

 

Miért választanak olyan sokan minket?

forever-beauty-4tech

.

Mi szól még a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép mellett?

Forever Beauty Anticellulit pecsét

  • 1 év teljeskörű garancia, szerviz szolgálat
  • Ingyenes kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
  • Ingyenes, 1 munkanapos szállítás országosan
  • CE + RoHS megfelelőség (=veszélyes anyagoktól mentes!)
  • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál
  • Részletfizetés lehetősége

 

 

Újévi Szuper Akció!

-15.090 Ft Árkedvezmény, 1 db Forever Beauty Gél és
Ingyenes Szállítás!

Csapj le most, mert az akció csak január 22-ig érhető el!

.

.

.
Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép

A Forever Beauty
3TECH ára

 .

 .

.
.

AJÁNDÉK: INGYENES,
1 munkanapon belüli
szállítás
 .

69.900 Ft

megrendelem

forever-beauty-4tech-gep

A Forever Beauty
4TECH ára

 

79.990 Ft helyett jan. 22-ig 

-20.170 Ft
árkedvezménnyel
és ajándékokkal

 AJÁNDÉK: – 15.090 Ft Árkedvezmény
AJÁNDÉK: 
3.990 Ft értékű 500 ml kontakt gél
AJÁNDÉK: 
INGYENES, 1 munkanapon belüli szállítás

Most csak 64.900 Ft!

megrendelem

 

Az ajándék ingyenes szállítás munkanapokra,  bármely magyarországi címre vonatkozik! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze! Az ajándékok a készlet erejéig érvényesek!

Kérdésed van? Nem tudod melyiket válaszd? Hívd most ügyfélszolgálatunkat, mindenben segítünk! +3630 6303 777
forever-beauty-narancsbor-elleni-gep-ugyfelszolgalat

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva