Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr elleni kezelés valódi eredménnyel

A narancsbőr okairól nagyon sokat olvashatsz, de tapasztalhatod, hogy azok megcélzása sem mindig segít sokat a helyzeteden. Sajnos a narancsbőr egy nagyon kitartó és hűséges ’’barátja’’ tud lenni az embernek, de ennek a rossz barátságnak igenis véget lehet vetni! :)

Narancsbőr elleni küzdelem

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg cikket olvastál már arról, hogy mi is a narancsbőr kialakulásának az oka és mit tegyél ellene. Próbáltad már a méregtelenítést, de nem hozta meg a kellő hatást. Sokkal több folyadékot iszol egy nap, de a puklik még mindig csúnyán tarkítják a combod és a feneked. Zuhanyzáskor kínzod magad a hideg-meleg víz váltogatásával, de csak nem látod a javulást. Krémek és gélek százai sorakoznak a polcodon, de igazából úgy érzed csak kidobott pénz volt megvenni őket. Ismerős?

Sajnos ezek az apró trükkök nem is fogják megoldani a helyzetedet, mivel ha okoznak is némi javulást, alapjába véve csak a bőr állapotát befolyásolják, de nem a narancsbőr kialakulásának a fő okát orvosolják!

A narancsbőr fő oka ugyanis az, hogy a kötőszöveti rostok által határolt területről a zsír kitüremkedik. A méreganyag felhalmozódás, a savasodás, a nyirok- és vérkeringés zavara, a hormonális hatások stb. pedig mind csak “másodlagos súlyosbító tényező”-ként vannak jelen.

narancsbor-ellen-forever-beauty

A narancsbőr fő oka a kötőszöveti rostok által határolt területről a zsír kitüremkedése.

Narancsbőr elleni versenyben a nők hátrányból indulnak!

Fontos kiemelni, hogy a narancsbőr állapotát legjobban a nyirokkeringés helyi zavara ronthatja, amikor szöveti vizenyő, vagyis ödéma is tarkítja a képet. Azonban az alapvető probléma a kötőszöveti tartófunkció romlása, másodlagosan pedig a helyi szöveti zsír megszaporodása.

Tehát minél gyengébb a bőr szerkezete és minél több zsír rakodik le, annál nagyobb az esélye, hogy a narancsbőr felüti a fejét! Ráadásul, ha a női nem tagja vagy, akkor a baj sajnos többszörös!  Ugyanis a női bőr kötőszövet rostjai csak a bőrre merőlegesek, míg a szerencsésebb férfinem tagjai esetében azok keresztezik egymást.

Tehát a nőknél a kötőszöveti rostok távolabb helyezkednek el egymástól, így a megnövekedett zsírsejtek könnyen ki tudnak türemkedni és ezáltal a bőr felszíne hepehupássá válik. A nőknél biológiai szempontból azért lényeges, hogy gyengébb kötőszövettel rendelkezzenek, hiszen ez teszi lehetővé, hogy a baba kihordásakor a bőr könnyen tudjon nyúlni a pocak növekedése során.

Tehát a narancsbőrre való hajlamosság egyértelműen a női nem életét keseríti meg. Gondolj csak bele! A férfiak is épp úgy táplálkoznak, sportolnak, de még sincs narancsbőrük. Ez az erősebb kötőszövetükből adódik, ami nem engedi a zsírsejtek kitüremkedését. Nőként úgy tudod ezt a hátrányt orvosolni, hogy célzottan a kötőszöveti rostokat erősíted meg. Ezt azonban nem elég egyszer elvégezni, hanem alkalmanként rá kell segítened, hogy a bőr feszessége tartós maradjon.

A narancsbőr okát szüntesd meg!

Tapasztalhatod, hogy ha a narancsbőr már kialakult, akkor bizony a váltózuhany és a narancsbőr elleni krémek már nem fognak tudni kellő hatékonysággal segíteni Neked. Ráadásul, ha nem kezdesz a narancsbőr ellen tudatosan cselekedni az évek múltán ez az állapot egyre csak rosszabb lesz, hiszen a kor előre haladtával a bőr állapota fokozatosan romlani fog. Emiatt olyan eljáráshoz kell folyamodnod, ami a narancsbőr okát célzottan kezeli!

narancsbor-kezeles

A kézzel végezhető narancsbőr elleni kezelések csak rövid távon segítenek!

A gélek és krémek hatástalansága után úgy gondolhatod, hogy a szalonokban elérhető különböző masszázsok vagy akár a tekercselés segít majd megszüntetni a narancsbőrt. Azonban tisztában kell lenned azzal, hogy a narancsbőrnek különböző fázisai vannak. A kezdeti fázisban ezek a kézi kezelések még ideig óráig segíthetnek a bőr állapotán, azonban ezekkel a kézzel végezhető kezelésekkel csak a bőr alatt lévő zsírsejtekre tudsz hatást gyakorolni. Azoknak is legfőképpen az átrendezésére. Ha magára a bőrszövetre akarsz hatni, oda bizony már gépi kezelés szükséges, mivel kézi kezelésekkel nem fogsz tudni a narancsbőr okára hatni! Kíváncsi vagy, hogy a narancsbőrnek milyen stádiumai vannak és te melyikbe tartozol? Ide kattintva megtudhatod!

Narancsbőr elleni kezelés célzottan a problémára hatva!

Gépi kezelést szalonokban vagy otthoni használatra kifejlesztett készülékkel tudsz végezni. Egy terület kezelésére egy kúra szükséges, ami átlagban 10-15 kezelésből áll. A szalonokban egy terület egyszeri kezelése kb. 12.000 – 25.000 Ft, tehát egy kúra elvégzése akár 120.000 – 250.000 Ft-ba is kerülhet. Ráadásul általában nem csak egy területet érint a narancsbőr, hiszen ha csak a comb belső és külső részét számolod már az két terület, a popsiról pedig még nem is beszéltünk.

Mindemellett a narancsbőr a kor előrehaladtával újra és újra felütheti a fejét, így ha a későbbiekre is gondolni szeretnél, akkor már érdemes egy otthoni narancsbőr elleni készülékbe fektetned, hogy hónapok vagy akár évek múlva is segítő társad legyen a narancsbőr elleni harcban. Ilyen otthoni használatra fejlesztették ki a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet, ami nem csak a kötőszöveti rostokat erősíti meg, de a korábban említett másodlagos súlyosbító tényezők egy részét is megcélozza.

A narancsbőr okára gépi kezelésekkel fogsz tudni hatékonyan hatni!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép titka a rádiófrekvenciás kötőszöveti tartórost feszesítésében és a zsírsejtek anyagcseréjének fokozásában rejlik. Emellett ultrahangos, és vibrációs masszázs, illetve LED terápia alkalmazásával javítja a szöveti keringést, és segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Kúraszerű használatával megerősítheted a bőr rostszerkezetét, ami látványos hatással lesz bőröd narancsbőrös területeinek állapotára.

Mivel a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet otthoni használatra fejlesztették ki ezért nem kell szépségszalonokba járnod, hanem amikor időd engedi, akár este tv nézés közben is elvégezheted a kezelést. Ha idővel a narancsbőr újra megjelenne a fenekeden vagy a combodon, akkor bármikor újra és újra előveheted, hogy még idejében felvehesd a harcot ellene. A kötőszöveted ugyanis folyamatos átépülésen megy keresztül, így ha szeretnéd megőrizni bőröd állapotát akkor érdemes időnként egy-egy bőrfeszesítő kúrát elvégezni.

Dr. Gulyás Tamás

 

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni otthoni készüléket keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty 4TECH gépet!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>