Narancsbőr
Narancsbőr

LED fényterápia

A LED fényterápiát a kozmetika és az orvoslás területén is igen széles körben használják. Otthoni kozmetikai készülékekbe és gyógyászati eszközökbe is egyre gyakrabban építik be a technológiát.

Kiválóan alkalmas egyebek közt fájdalomcsillapításra, rehabilitációra, sebgyógyításra, bőrhibák (pl. hegek, pattanások, pigment foltok) csökkentésére, a bőr szerkezetének javítására, valamint bőrtápláló hatóanyagok felszívódásának javítására.

A LED terápia jelentősen
javíthatja a bőr állapotát

Hogyan hat a bőrre LED fényterápia?

A LED diódák nagy erősségű fényt hoznak létre, amely képes hatni a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra. Így a LED fényterápia – egyéb jótékony egészségügyi hatásai mellett – a bőr állapotát, szerkezetét is jelentősen javítja. A LED fények pontos hatásai azonban nagyban függenek az adott fény hullámhosszától (színétől).

Melyik LED fény mire jó?

Kozmetikai célokra a vörös, a kék, a sárga és az infravörös LED fényt használják széles körben.

Kék LED fény – Pattanáskezelés, gyulladáscsökkentés

A kék LED fény a bőrfelszín kezelésére ajánlott, ugyanis behatolási mélysége igen kicsi, főleg a felhámra korlátozódik. Elsősorban pattanások csökkentésére használják, ugyanis egyedülálló módon képes elpusztítani azokat a gennykeltő baktériumokat, amelyek az aknét okozzák. Emellett mérsékli a gyulladást is.

Sárga LED fény – Bőrnyugtatás, keringésfokozás

A sárga LED fényterápia javítja a nyirok- és vérkeringést, fokozza az anyagcserét, segítve ezzel a méregtelenítést. Bőrnyugtató hatásának köszönhetően kozmetikai kezelések (pl. hámlasztás) után is gyakran használják. Hozzájárulhat a bőrön megjelenő pigmentációk (májfoltok, szeplők) csökkentéséhez is.

Vörös LED fény – Bőrfeszesítés, kollagéntermelés-fokozása

A vörös LED fény a bőr alsóbb rétegeibe is képes behatolni, több mint 2 cm mélyre, ahol a kollagén termeléséért felelős bőrsejtek (fibroblasztok) találhatóak. A vörös fény fokozza e sejtek aktivitását, javítja a sejtanyagcserét és a keringést, így a salakanyagok kiválasztása gyorsabb lesz, valamint a kollagén-termelődés is növekszik. Ez segíti a ráncok halványítását, rugalmasabbá teszi a bőrt és a gyulladásokat is csökkenti.

A Vörös LED fényterápia rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelésekkel kombinálva verhetetlen narancsbőr-csökkentő!

Infravörös LED fény – Fájdalomcsillapítás, keringésfokozás

Az infravörös LED fény igen mélyre behatol a testbe, felmelegíti a szöveteket, ezért kiváló fájdalomcsillapító. A kozmetikában elsősorban keringésfokozásra, méregtelenítésre, gyulladáscsökkentésre és bőrtápláló anyagok felszívódásának javítására használják. Hozzájárulhat új kollagén-rostok termelődéséhez is.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>