Narancsbőr
Narancsbőr

LED fényterápia áldásos hatásai

A LED fényterápiát a kozmetika és az orvoslás területén is igen széles körben használják. Otthoni kozmetikai készülékekbe és gyógyászati eszközökbe is egyre gyakrabban építik be a technológiát.

A LED fényterápia kiválóan alkalmas egyebek közt fájdalomcsillapításra, rehabilitációra, sebgyógyításra, bőrhibák (pl. hegek, pattanások, pigment foltok) csökkentésére, a bőr szerkezetének javítására, valamint bőrtápláló hatóanyagok felszívódásának javítására.

A LED terápia jelentősen
javíthatja a bőr állapotát

Hogyan hat a bőrre LED fényterápia?

A LED diódák nagy erősségű fényt hoznak létre, amely képes hatni a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra. Így a LED fényterápia – egyéb jótékony egészségügyi hatásai mellett – a bőr állapotát, szerkezetét is jelentősen javítja. A LED fények pontos hatásai azonban nagyban függenek az adott fény hullámhosszától (színétől).

Melyik LED fény mire jó?

Kozmetikai célokra a vörös, a kék, a sárga és az infravörös LED fényt használják széles körben.

Kék LED fény – Pattanáskezelés, gyulladáscsökkentés

A kék LED fény a bőrfelszín kezelésére ajánlott, ugyanis behatolási mélysége igen kicsi, főleg a felhámra korlátozódik. Elsősorban pattanások csökkentésére használják, ugyanis egyedülálló módon képes elpusztítani azokat a gennykeltő baktériumokat, amelyek az aknét okozzák. Emellett mérsékli a gyulladást is.

Sárga LED fény – Bőrnyugtatás, keringésfokozás

A sárga LED fényterápia javítja a nyirok- és vérkeringést, fokozza az anyagcserét, segítve ezzel a méregtelenítést. Bőrnyugtató hatásának köszönhetően kozmetikai kezelések (pl. hámlasztás) után is gyakran használják. Hozzájárulhat a bőrön megjelenő pigmentációk (májfoltok, szeplők) csökkentéséhez is.

Infravörös LED fény – Fájdalomcsillapítás, keringésfokozás

Az infravörös LED fény igen mélyre behatol a testbe, felmelegíti a szöveteket, ezért kiváló fájdalomcsillapító. A kozmetikában elsősorban keringésfokozásra, méregtelenítésre, gyulladáscsökkentésre és bőrtápláló anyagok felszívódásának javítására használják. Hozzájárulhat új kollagén-rostok termelődéséhez is.

 

narancsbor-kezeles-forever-beauty-4tech

Vörös LED fény – Bőrfeszesítés, kollagéntermelés-fokozása

A vörös LED fény a bőr alsóbb rétegeibe is képes behatolni, több mint 2 cm mélyre, ahol a kollagén termeléséért felelős bőrsejtek (fibroblasztok) találhatóak. A vörös fény fokozza e sejtek aktivitását, javítja a sejtanyagcserét és a keringést, így a salakanyagok kiválasztása gyorsabb lesz, valamint a kollagén-termelődés is növekszik. Ez segíti a ráncok halványítását, rugalmasabbá teszi a bőrt és a gyulladásokat is csökkenti.

Ez a vörös LED fény képes arra is, hogy fokozza a kollagén-termelést, ami azért jó, mert ezáltal feszesíti a bőrt és segít csökkenteni a narancsbőrt. A sejtanyagcserét is javítja, így hozzájárulhat a zsírsejtek zsugorodásához, ami a narancsbőr egyik kiváltó oka. Egyébiránt a narancsbőr valódi okairól már korábban írtunk is, így amennyiben érdekel a téma, mindenképpen olvasd el ezt a cikket.

A vörös LED fény narancsbőr elleni áldásos hatásait továbbá érdemes más narancsbőr elleni technológiával vegyíteni – ezért is vannak napjainkban olyan narancsbőr elleni gépek, mint a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép, ami 4 narancsbőr elleni technológiát foglal magába. Ezáltal eredményesen lép fel a narancsbőr 2 kiváltó oka ellen: a gyenge női kötőszövet, valamint az ezen áttüremkedő megnagyobbodott zsírsejtek ellen.

forever-beauty-4-tech

A narancsbőr ellen a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni géppel tudsz hatékonyan küzdeni.

Mi ez a 4 technológia?

pRádiófrekvenciás bőrmegújítás
– a gyenge kötőszövet erősítéséért és a feszes, narancsbőr-mentes testért
pUltrahangos mélymasszázs
– a kisebb zsírsejtekért
pVörös LED fényterápia
– a simább bőrért
pVibrációs masszázs
– az ultrahangos & rádiófrekvenciás kezeléssel felszabadított salakanyagok gyorsabb ürüléséért

Ezzel a kompakt kis narancsbőr elleni géppel nem csak hatékonyan és valódi eredménnyel léphetsz fel a narancsbőr ellen, de mindezt otthonod kényelmében, akár kedvenc könyved olvasása közben teheted ezt meg – drága szalonkezelések nélkül.

Szeretnél megismerkedni a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni géppel? Akkor kattints ide!

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva