Narancsbőr
Narancsbőr

Ultrahang: Narancsbőr ellen vagy fogyásra?

Az ultrahangot a szépségápolás számos területén használják, és egyre több otthoni készülékbe is beépítik, melyek funkciója eltérő: pl. hatóanyagok mélyebbre juttatása, keringésfokozás, bőrhibák mérséklése, narancsbőr elleni mélymasszázs, vagy éppen kavitációs zsírbontás.

Ultrahang – Melyik mire jó?

A különböző frekvenciájú ultrahang rezgések hatása eltérő. Míg bizonyos kezelések a bőr alatti zsírszövet végleges lebontására is képesek (azaz karcsúsítanak), más technológiák inkább a szövetek méregtelenítésben, a bőr alatti zsírsejtek méretének csökkentésében vagy például arckezelésben jeleskednek. Tehát:

az eltérő célú kozmetikai kezelésekhez más-más készüléket kell használni!

 

Ultrahangos arckezelés

Az ultrahangos arckezelés kifejezetten a bőr felső néhány milliméterére hat. Fokozza a vérkeringést, javítja a sejtek tápanyag és oxigén ellátottságát, ezáltal felfrissíti az arcbőrt.

Az arc ultrahangos felfrissítésére, a bőrhibák csökkentésére és bőrtápláló/hidratáló hatóanyagok bejuttatására ideális.

Kavitációs zsírbontás a jojó nélküli fogyásért

A kavitációs zsírbontás alacsony frekvenciájú ultrahang rezgései célzottan a bőr alatti (szubkután) zsírszövetben nyelődnek el.

Ez a módszer a zsírleszíváshoz hasonlóan végleg lebontja a zsírsejteket, miközben más szöveteket nem károsít.

A kavitáció tehát a makacs zsírpárnák eltávolítására kiváló, és a narancsbőrt is csökkenti.

Ha jojó nélküli fogyásra és narancsbőr ellen is használható kavitációs zsírbontó gépet keresel, akkor a ForeverSlim otthoni zsírbontó gépet ajánljuk neked. Bővebben a Forever Slim zsírbontó készülékről >>

Ha inkább ennél alacsonyabb árfekvésű és kifejezetten narancsbőrre használatos módszert keresel, akkor olvass tovább…

Ultrahangos mélymasszázs a narancsbőr ellen

Az ultrahangos mélymasszázs felpörgeti a vérkeringést és a nyirokáramlást, tágítja az ereket és gyorsítja a sejtanyagcserét, így a méreganyagok elszállítása sokkal gyorsabb lesz. Ráadásul a bőr áteresztőképességét is javítja, melynek köszönhetően hatásfokozó keringésgyorsító hatóanyagokat is mélyebbre juttathatunk, tovább fokozva a kezelés hatékonyságát.

Az UH mélymasszázs valósággal kirezgeti a szövetekből a salakanyagokat, így képes csökkenteni a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét!

narancsbor_oka

Narancsbőr esetén a meggyengült bőrt is kezelni kell. 
Erre szuper módszer a rádiófrekvenciás bőrmegújítás!

Persze azt se feledd, hogy a narancsbőrt kialakulásáért a meggyengült kötőszövet is felelős, tehát a siker érdekében ezt a problémát is kezelni kell!

A bőrmegújító hatású rádiófrekvenciás (RF) kezelés, ultrahangos mélymasszázzsal, vörös LED fényterápiával, illetve vibrációs masszázzsal kombinálva igazán hatékony, komplex narancsbőr kezelést nyújt neked. Ezeket a profi technológiákat egyesítik a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni otthoni gépek!

Eredményes narancsbőr elleni otthoni készüléket keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty 4TECH gépet!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva