Narancsbőr
Narancsbőr

5+1 trükk az ünnepi narancsbőr ellen

A november – decemberi időszak a narancsbőr kialakulása szempontjából elég kockázatos. Egyrészt az év végi időszak nagyon stresszes a legtöbb embernek, ami sajnos könnyen hozzájárul a narancsbőr kialakulásához és rosszabbodásához, másrészt az ünnepi időszakban még az is sokszor elengedi magát, aki amúgy nagyon figyel az étkezésére.

Már az ünnepi készülődés során is extra kalóriákra kell számítani és gyakran kimarad 1 – 2 edzés is. Karácsonykor pedig sokan 4 – 5 helyen ünnepelnek egymás után, és nyilván nem lehet nemet mondani a mami bejglijére és sok-sok kiló finomságra, amit becsomagolnak. Mit tehetünk, ha nem akarunk narancsligeteket az újévre? A karácsonyi lakmározás nehezen kerülhető el, ezért érdemes rá felkészülni.

Ehhez adunk most 5+1 tippet segítségként!

1. Ne kezdjünk megszorító diétába! Bármilyen furcsa is, de a legrosszabb, amit tehetsz, hogy az ünnepek előtt koplalsz. Logikus, hogyha most leadsz pár kilót, akkor majd azt szeded vissza, nem? Nem. Ugyanis a koplalás lassítja az anyagcserét, aminek egyenes eredménye, hogy az újrakezdett lakmározás során a test többszörös sebességgel kezd zsírt építeni, hogy készen álljon az újabb koplalás időszakára. Márpedig a zsírtöbblet először a narancsbőr kifejezettebbé válásában lesz nyilvánvaló, így nem érdemes a koplalást vállalnod.

A Forever Beauty készülékkel a narancsbőr ellen karácsonykor is.

A Forever Beauty készülékkel a narancsbőr ellen karácsonykor is.

2. Hitesd el a szervezeteddel, hogy nincs éhínség! Reggelizz megfelelően, ez meghatározza majd az egész napot. A reggeli legyen teljes értékű, sok rosttal, kevés cukorral. Ez után persze lehet játszani, és a napi kalóriabevitelt visszafoghatod, de ez legyen mérsékelt fokú.

forever_beauty_reggeli_egeszsegesen_narancsbor_ellen
3. Aludd ki magad rendesen! Egy rossz éjszaka után testünk rögtön cukorért kiált, így már reggel beindul az ördögi kör. Ha ugyanis nagy a késztetés és nem egy hosszan tartó energiát biztosító reggelivel kezdünk, az egész nap a vércukorszint hullámzásának jegyében telik. Ez pedig a raktározás első lépcsője, aminek a narancsbőr az első jele. A jó alváshoz egyél magnéziumot este, lefekvés előtt! Az segít feldogozni az ünnepek alatt felgyülemlett stresszt. Az alvás eleve a napi feszültségek kisimításának időszaka. Ezt teljesebbé tehetjük, ha agyunk idegsejtjeit magnéziummal segítjük. A B1-vitamin és az omega 3 zsírsavak további segítséget nyújtanak.

Megfelelő alvással a narancsbőr ellen a Forever Beauty készülékkel.
4. Lazíts! A narancsbőr egyik fő oka a stressz. Ennek pontos magyarázata nem ismert. Tudjuk, hogy a stressz sokakban impulzus evést vált ki, de itt ennél többről van szó. A stresszhormonok jelenléte és magasabb szintje, fokozza a narancsbőr megjelenését. A rinocérosz (orrszarvú) az az állat, amiről azt gondolhatnánk, neki nem árt semmi. Nagydarab, vastag bőre van. Na így vagyunk ezzel mi is. A nagyobb test és az érdes bőr szimbolikusan védőburkot jelent a külvilág veszélyeivel szemben. Ezt el kell engedni! Lazíts, relaxálj, tanulj meg új stresszkezelő technikákat. Stressz mindig érni fog, de nem mindegy, hogy Te mennyire veszélyesnek ítéled meg azt és hogyan küzdesz meg vele.

Lazítással és a Forever Beauty-val a narancsbőr ellen.
5. Lúgosíts, lúgosíts, lúgosíts! A savasodás egyik legnyilvánvalóbb jele a narancsbőr. Az anyagcserénk savas melléktermékei ugyanis a bőr alatti zsírpárnákba kerülnek átmeneti, vagy hosszú ideig tartó raktározásra, ha a szervezet nem tud tőlük megszabadulni. Egyél sok-sok leveles zöldséget, amik tele vannak klorofillal és ásványi anyagokkal. Fogyassz algákat a savas toxinok megkötésére, és egyél naponta 2gramm négy só készítményt, ami lúgosít és feltölti az ásványi anyagraktárakat is.

A Forever Beauty készülékkel és a lúgosítással.
+1. Ha ez nem elég, vagy szeretnéd szeretteidet is megajándékozni egy profi narancsbőr elleni fegyverrel, akkor bevetheted a Forever Beauty készüléket. Ez a készülék rendelkezik több külsőleg alkalmazható biofizikai technológiával is, amely a narancsbőr ellen hatékonyan bevethető. Használatával látványos bőrfeszesedés érhető el, hogy a narancs(érdes)fenékből, foghagyma(simaságú) popsi válhasson.

Karácsonyi ajándékként a Forever Beauty.

Dr. Gulyás Tamás
orvos-szakértő
NarancsborStop.hu

Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!
Tel.: + 36 30 6303 777
info@narancsborstop.hu

Ha pedig a Forever Beauty narancsbőr elleni készülékről szeretnél többet tudni, KATTINTS IDE! >>

 

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>