Narancsbőr
Narancsbőr

Narancsbőr elleni otthoni kezelések

A bőr alól kidudorodó, gigászi méretű zsírsejtek – azaz a narancsbőr – felszámolása nem könnyű. Bár egészséges táplálkozással és rendszeres mozgással némileg kontrollálhatjuk a problémát, igazán látványos megoldást sokszor csak a speciális narancsbőr kezelések nyújtanak. Lássuk, melyek ezek!

A házi praktikák gyakran hatástalanok

Házi praktikák és modern technológia a narancsbőr ellen

Narancsbőr ellen számos otthoni trükk bevethető a krémektől és a masszázstól kezdve a váltottvizes zuhanyon át egészen az izzasztó-fogyasztó nadrágban végzett kőkemény edzésekig. Aki azonban próbálta már valamelyiket, az tudja, hogy igazán látványos és gyors megoldást ezektől sokszor nem remélhetünk.

Léteznek azonban kozmetikai narancsbőr kezelések, amelyekkel még azok is viszonylag gyorsan érhetnek el szép eredményeket, akiknél a hagyományos narancsbőr elleni módszerek csődöt mondtak. 

Sőt a legtöbb, szalonban használt technológiát otthoni gépbe is beépítették!

A leghatékonyabb narancsbőr elleni módszerek

A cellulit csökkentésére azok a kezelések alkalmasak, amelyek:

  • képesek csökkenteni a bőr alól kidudorodó zsírsejtek méretét (pl. ultrahangos mélymasszázs), VAGY
  • végleg lebontják a bőr alatti zsírsejteket (pl. kavitációs zsírbontás), VAGY
  • erősítik, feszesítik a kötőszöveti kollagént (pl. rádiófrekvenciás bőrfeszesítés), gátolva ezzel a zsírgolyócskák kitüremkedését és rugalmasabbá téve a bőrt.

A legjobb eredményt a zsírcsökkentő és bőrmegújító hatású narancsbőr kezeléseket kombinálva, a problémás testrészek rendszeres kezelésével érhetjük el!

Lássuk, hogy melyik anticellulit módszer hogyan hat!

Ultrahangos mélymasszázs

Ultrahangos mélymasszázs során az ultrahangrezgések kb. 5 cm mélységig hatolnak a szövetekbe és rezgéseket idéznek elő a sejtekben. Ennek hatására a vér- és nyirokkeringés és a sejtanyagcsere jelentősen fokozódik, így a kötőszövetben felhalmozódott zsír és salakanyagok gyorsabban ürülnek.

Tehát UH mélymasszázs hatására a zsírsejtek mérete csökken, a narancsbőr pedig halványul.

Az igazán hatékony narancsbőr
kezelés nemcsak a zsír ellen hat,
hanem a bőrt is erősíti!

Az ultrahangos mélymasszázs rádiófrekvenciás bőrfeszesítéssel és vörös LED fényterápiával kombinálva komplex narancsbőr elleni kezelést nyújt. De gyakran használják kavitációs zsírbontás után is, a lebontott zsírsejtek tartalmának gyorsabb kiürítésére.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás célzottan a bőr alatti zsírszövetre hat, speciális, ultrahangrezgésekkel képes végleg lebontani azokat. A sejtek tartalma ilyenkor azonnal felszabadul; a narancsbőrt okozó zsírt és salakanyagokat a nyirokkeringés szállítja el a kezelt területről. (Ezt a folyamatot masszázzsal, vagy további gépi kezelésekkel is segíthetjük.)

A módszer előnye, hogy nemcsak a narancsbőrt tünteti el, hanem kúraszerűen használva látványos ruhaméret-csökkenést is eredményez a kezelt területen. Ráadásul:

a kavitációval lebontott zsírsejtek helyett később nem keletkeznek újak, így hatása a zsírleszívásához hasonlóan tartós, azaz nem okoz jojó-szindrómát!

Jó tudni, hogy a kavitációs technológiát már otthoni kozmetikai készülékbe (ForeverSlim otthoni kavitációs zsírbontó gép) is beépítették. Azonban magasabb árfekvése miatt a kavitációs technológia elsősorban a makacs helyi zsírpárnák végleges eltüntetésére, azaz jojó-effektus nélküli fogyásra használatos.

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A multipoláris rádiófrekvenciás kezelés kettős hatásának köszönhetően tökéletes narancsbőr-csökkentő módszer! (Éppen ezért a Forever Beauty 4TECH és 3TECH narancsbőr elleni gépbe is beépítették.)

Egyrészt feszesíti a megnyúlt kollagénrostokat és fokozza a kollagéntermelést, így:

a meglazult bőr simábbá, rugalmasabbá válik, s kevésbé lesz látható a cellulit.

Másrészt élénkíti a kezelt terület keringését, fokozódik a zsír és a salakanyagok elszállítása, így:

a zsírsejtek mérete is csökken.

3 profi anticellulit technológia, 1 otthoni készülékben!

Vörös LED terápia

A vörös LED fényterápia kiválóan kiegészít más narancsbőr elleni kezeléseket. Kifejezetten a bőr felső rétegeire hat, fokozza a sejtanyagcserét, tehát:

segít „kipucolni” a zsírsejtekben felhalmozódott zsírt és salakanyagokat.

Emellett hozzájárulhat a kollagéntermelés növekedéséhez is.

Mikor használjunk narancsbőr elleni gélt?

Bár a különböző narancsbőr elleni szerek a bőrre kenve nem elég hatékonyak (csak töredékük hatol át a bőrfelszínen), gépi kezelésekkel felszívódásuk nagymértékben javítható!

Éppen ezért fejlesztették ki a Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékekhez a Forever Beauty és a Forever Beauty Plus kontakt géleket. Ezek nemcsak a narancsbőr elleni hatású ultrahangrezgések és rádióhullámok bőrbe juttatásáról gondoskodnak, hanem szuper hatásfokozó hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyeket mélyebbre juttat a készülékkel végzett kezelés.

fehergep_oldalrol_logoval

Profi narancsbőr elleni módszert keresel?

Ismerd meg a Forever Beauty-t!

gomb-bovebben

2005-2019 NarancsbőrSTOP® / Minden jog fenntartva    
>